esma söyle tavuk eti haslandim ben incik aldim ama tavugun baska bir yerini de kulana bilirsin.. etleri büyük büyük kopardim sivi yagda kizartim sonra kirmizi biber yesil biber havuc sogan ananas bide özel sosu var onlari ekledim biraz da böyle bisirdim.. özel soz dedigim hafi acili sekerli sirkeli soya da varmi icinde hatirlamiyorum simdi..
yaninda da pilav.. bana göre nefis.. kocama göre kötü
damagi böyle tatlara alisik degil o aciyi terci ediyor bense tatli&eksi severim :)
esmoşum günaydın valla ne zeka var sende ben geçen evlendiim günü unuttum iimi:) hamilelik unutkanlık yaparmış dr moralini bozma geçici dedi:) bu en çok eşimin işine yaricak :roflol:
bende brokoliyi iice yıkar çiğden küçük küçük doğrar üstüne bol sarımsak limon sıkar yerim ölede harika oluo burda tanıştıım bi hasibe ablamız vardı o vermişti tarifi her yiyen bayılıoo
anam be esma 105 ay
sizde mi 18 inde çıkmaya başladınız
bizde 18 martta ben hiç saymadım bugün bizim kaç ay oldu
ve alaykum selamselamun aleyküm millet....:lepi:
seni 2 ye katlarım sekercikbizim bugün 56 ay olmuşşşkaydirigubbakcemile3
bende senin dedigin gibi yaptim borkoliyi :)esmoşum günaydın valla ne zeka var sende ben geçen evlendiim günü unuttum iimi:) hamilelik unutkanlık yaparmış dr moralini bozma geçici dedi:) bu en çok eşimin işine yaricak :roflol:
bende brokoliyi iice yıkar çiğden küçük küçük doğrar üstüne bol sarımsak limon sıkar yerim ölede harika oluo burda tanıştıım bi hasibe ablamız vardı o vermişti tarifi her yiyen bayılıoo
darilma gülecem :roflol::roflol: oh güldüm rahatladim.. evlilik öncesi sifirlandi kuzum bundan sonra dügünden itibaren sayacaksin şakkıdıbende eksiyi cok severım acıyıda
kızlar gülmeyin ama bugun bizim 105 ayımız doldu cıkmaya baslayalı
ve alekümselamselamun aleyküm millet....:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?