Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esma söyle tavuk eti haslandim ben incik aldim ama tavugun baska bir yerini de kulana bilirsin.. etleri büyük büyük kopardim sivi yagda kizartim sonra kirmizi biber yesil biber havuc sogan ananas bide özel sosu var onlari ekledim biraz da böyle bisirdim.. özel soz dedigim hafi acili sekerli sirkeli soya da varmi icinde hatirlamiyorum simdi..
yaninda da pilav.. bana göre nefis.. kocama göre kötü
damagi böyle tatlara alisik degil o aciyi terci ediyor bense tatli&eksi severim :)

bende eksiyi cok severım acıyıda
kızlar gülmeyin ama bugun bizim 105 ayımız doldu cıkmaya baslayalı

esmoşum günaydın valla ne zeka var sende ben geçen evlendiim günü unuttum iimi:) hamilelik unutkanlık yaparmış dr moralini bozma geçici dedi:) bu en çok eşimin işine yaricak :roflol:

bende brokoliyi iice yıkar çiğden küçük küçük doğrar üstüne bol sarımsak limon sıkar yerim ölede harika oluo burda tanıştıım bi hasibe ablamız vardı o vermişti tarifi her yiyen bayılıoo

HADİ YA unutkanlık demek olsn unutuver 9a

Günaydın kızlar
rüyamda ata biniyordum hayırlara gelsin hemde kocamla beraber gezioduk
sonra benim çişim gelio bi kenarda duruyoz
çişimi yapacam wc ye giriom bi bakıom
wc yi taşla çakılla doldurmuşlar çıkıom ne yapcam şimdi ben diom :hulya:
sonrası zırrrrrr alarm sesiydi kalkıodum işe geliodum bu kızım gerçekti ama kafamçokkarıştı
hayırlara gelsiiiinn

anam be esma 105 ay
sizde mi 18 inde çıkmaya başladınız
bizde 18 martta ben hiç saymadım bugün bizim kaç ay oldu

a selam lahanam

sınaycım hayır olsun ınş

esma nıce aylara masallah

erva ıstedığım yerımı ye nan sana serbest:jeyyar:

zeynep gule gule kullan cok şıklar

valla öle esmoşum
siz benim kuzenle aynı zamanlarda başlamışsınız
ama onlar geçen yıl evlendiler

gunaydın kızlar
hayırdır insallah sinay
bende rüyamda kardesimi hamile gordum; hamileymiş ve evlenmek istiyor; babama soyleyeceğim diyor bende sacmalama yureğine iner diyorum hem cok kucuksun sen okulun bi bitsin diyorum aldıralım bebeği diyorum. oyle cok sıkıntılı uyandım zaten sonrada. hayırdır insallah diyelim hayır olsun. gecmişe soyle bir baktım sonbahar aldıkların cok guzel gule gule kullanın. brokoliye bende bayılırım; harika ama ben ciğ olarak yiyemem haslayım salatasını yapıyorum babam ciğ olarak bayılıyor. annem onu birde yemek gibi pişiriyor hafif baharatlı oda guzel oluyor.
herkes iyidir umarım, hepinize guzel bir gun diliyorum

bende senin dedigin gibi yaptim borkoliyi :)

bende eksiyi cok severım acıyıda
kızlar gülmeyin ama bugun bizim 105 ayımız doldu cıkmaya baslayalı
darilma gülecem :roflol::roflol: oh güldüm rahatladim.. evlilik öncesi sifirlandi kuzum bundan sonra dügünden itibaren sayacaksin şakkıdı
selamun aleyküm millet....:lepi:
ve alekümselam

pardon pardon önce hasladim tabi.. yoksa dokunur karin agrisi gaz filan yapar .-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…