ya onlar bizden hızlıymış dememkkivalla öle esmoşum
siz benim kuzenle aynı zamanlarda başlamışsınız
ama onlar geçen yıl evlendiler
bende senin dedigin gibi yaptim borkoliyi :)
darilma gülecem :roflol::roflol: oh güldüm rahatladim.. evlilik öncesi sifirlandi kuzum bundan sonra dügünden itibaren sayacaksin şakkıdı
ve alekümselam
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...iteler/37745-kadinlar-kulubu-gunluk-1416.html
esmacım burayı okuyabılırsın bıraz uzun ama napım
merak eden herkes okuyabılır
oncekı evden vazgectık ama adam ben sızı bekılerım dedı benımkı baska ev bulmuşş devamı burda yazıyo
uww ya nıye ınat ettı senınkıdeesimin bir bavulu türkiyede kaldi yük hakki kisitlig oldugu icin getiremedik.. simdi takti bir ceketimi bide damatlik takimimi söylim postayla göndersin bayram namazina giderken giyecekmis.. kendisini kirmak istemiyorum ama bir yandanda deger mi diye soruyorum bir ay sonra annemler gelecek onlar getirir esyalarini diyorum.. posta parasi kim bilir nekadar tutacak.. neyse bu sabah adresi vermis postaya vereceklermis alici ödicek tabi kim bilir nekadar para isticekler insallah bide gümrük koyarlarda bende bi güzel cemkiririm evdeklava: görüyorsunuz dimi kizlar ogularrin postasini bile ödemek gelmiyor aklillarina ince fikirli olsalardi bir de gelinlerine ufakcik mini minacik bir sey gönderilerdi ama nerdeeeee o ince fikir bir yandan iyi böyle benden de kimse hediye bekleyemez
ya senondanmı buldun burayı pekikuzenimde buraya üye esma
arada bura gelip bana slm verip çıkıo
prensesperi nickli evinin resimlerini falanda koydu geçen yıl
uyuyor hatnlarbugün pek az kişiyiz burada sanki
hem zor em zevkliınş kızlar
ne yapcam bılmem yaa evlenmek ne zormuş:sinifsinif:
ben profılı gordumde dunkunu gormedımçisil ya bişiy sorcam profil resmindeki kızda sen misin...
dün koyduğun resimle onu hiç benzetemedim ben...
günaydınlarrrrrrrrr minnoşlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?