Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dun elektriklerimiz kesildi, eşim yoktu bende güya evi toparlayacaktım ama elektrikler kesilince korkudan pikenin altından kakmadım bile yattığımızda hala gelmemişti elektrik ve ben mutfağımı bile toparlayamadım adam gibi sinir oldum, evde berbat durumda. haftasonu bütün yazlıklarımızı yıkamıstım tişört pantolon onlarda ütülenecek duruyor akannehir

valla öle esmoşum
siz benim kuzenle aynı zamanlarda başlamışsınız
ama onlar geçen yıl evlendiler
ya onlar bizden hızlıymış dememkki
bende senin dedigin gibi yaptim borkoliyi :)

darilma gülecem :roflol::roflol: oh güldüm rahatladim.. evlilik öncesi sifirlandi kuzum bundan sonra dügünden itibaren sayacaksin şakkıdı

ve alekümselam

fmk ma abu cok ya bölea yrı bir havası oluyor kızzzlülülülülülü

kuzenimde buraya üye esma
arada bura gelip bana slm verip çıkıo
prensesperi nickli evinin resimlerini falanda koydu geçen yıl

esimin bir bavulu türkiyede kaldi yük hakki kisitlig oldugu icin getiremedik.. simdi takti bir ceketimi bide damatlik takimimi söylim postayla göndersin bayram namazina giderken giyecekmis.. kendisini kirmak istemiyorum ama bir yandanda deger mi diye soruyorum bir ay sonra annemler gelecek onlar getirir esyalarini diyorum.. posta parasi kim bilir nekadar tutacak.. neyse bu sabah adresi vermis postaya vereceklermis alici ödicek tabi kim bilir nekadar para isticekler insallah bide gümrük koyarlarda bende bi güzel cemkiririm evde klava: görüyorsunuz dimi kizlar ogularrin postasini bile ödemek gelmiyor aklillarina ince fikirli olsalardi bir de gelinlerine ufakcik mini minacik bir sey gönderilerdi ama nerdeeeee o ince fikir bir yandan iyi böyle benden de kimse hediye bekleyemez

fmk bosver sıkma canını canım ya, bakarsın gonderirler bisey canım sanada bi gelsin posta bakalım
gondermezlerse sende ona gore davranırsın

evlenmek çook zor bitanem hayırlısı olsun inşallah nişanlının yaptığı acele biras bencillik ama en çokta seni çok sewmesi gibime gelio ama büyük kısım sewgi sende bu süre zarfında iice düşün şimdi dokunmayan bazı hareketleri evlenince batabilir poff hakkaten zor yaa böcüüm hakkında hayırlısı olsun Rabbim yüzünü güldürsün :Saruboceq:

uww ya nıye ınat ettı senınkıde
kuzenimde buraya üye esma
arada bura gelip bana slm verip çıkıo
prensesperi nickli evinin resimlerini falanda koydu geçen yıl
ya senondanmı buldun burayı peki
bugün pek az kişiyiz burada sanki
uyuyor hatnlar

çisil ya bişiy sorcam profil resmindeki kızda sen misin...
dün koyduğun resimle onu hiç benzetemedim ben...

Merhaba kızlar

2 gündür hiç yazmadım yoğundum baya...

Ama bugün size içimi dökmezsem rahat edemicem...
Belki güleceksiniz bana ama ben içimi dökeyimde ....

Aslında geçenlerde de anlatmıştım, kendi kendime de çok rahatsızım vicdanen, yani ben böyle bir insan değildim galiba zaman geçtikçe değiştim diyorum eski saflığımı kaybettim sanıyorum...

ınsanlar hakkında kötü düşüncelerim olmazdı benim hiçbir zaman ne kadar canım yansada hep affedici bir yanım vardı ama şimdi ne bileyim bazen çok kötü düşünceler içerisinde buluyorum kendimi... Hemen toparlanıyorum ama gerginliği de üstümden atamıyorum...

Dün gece görümcem aradı eşimi size müjdeli bir haberimiz var bize gelin diye.. Tahmin ettik kesin hamile diye bizde o arada annemlerdeydik... Neyse uğrucamızı söyledik saat 10 gibi gittik, evet hamileydi, öptük felan neyse hayırlı olsun dedik...

Ama sevinmedim ben yaaa Kendimi çok kötü hissediyorum bu yüzden yani 2 aya yaklaşıyor ben hala sinirimi atamadım ve eşime de söyledim dua ediyorum dedim yani üstümde ki şu hissi Allah'ım alsın diye dedim çünkü adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor !!!

Eşim de ben senden bişey beklemiyorum rahat ol, kimse sana şöyle davran böyle davran demiyor hoşlanmadığını biliyorum haklısın bişey de beklemiyorum dedi...

Ama ne bileyim yaa salaklıkmı bendeki bilmiyorum ama çok sevinmek isterdim çok güzel bişey çünkü...
+
Evlerine bi girdim benim salon aksesuarlarıma benzer aksesuarlar almış hemen 1,5 yıl oldu o evleneli 1,5 yıldır almadı benim evi gördükten sonra aldı işte ona da sinir oldum benle yarış halinde olmasına sinir oluyorum eve bişey almaya üstüme bişey almaya korkar hale geldim...

Yani o daha küçük ama ne bileyim yaaa niye böyle kızlar ne zaman atıcam üstümden bu hırsı...
Hiç hoşnut da değilim yani...
Çünkü dün gece onlardan geldiğimizden beri üzerimde bir gerginlik var anlatamam atamıyorumda, bişey de yok yani bana da iyi davranıyorlar ama işte o hırsım geçmek bilmedi yani size çok basit gelebilir biliyorum ama paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…