CADIARZUyerimsenibenŞenizçisil ya bişiy sorcam profil resmindeki kızda sen misin...
dün koyduğun resimle onu hiç benzetemedim ben...
hemşom benim yaşadıklarımı az çok biliosun ben aynı evde yaşadııım halde kalbimi temiz tutup Rabbime havale ediorum iilik ediim iilik buliim diorum ve noldu biliomusun bak kızlarda bilio son bir haftadır okadar rahat davranıorumki ve ii davranıorum aynı zamanda oda maşallah ii olmaya başladı meğer benim gerginliğimin etkisi oluomuş bunu farkettim bak rahat ol relax ol oda sende rahatlicaksınız sonuçta hergün görmüosun bitanem benim
kundera hissetiklerini kendi hırsınmış gibi görmen saçma geldi bana.
seni üzen kişilere karşı böyle hissetmen gayet normal.
düşünsene canım en güzel zamnlarında seni üzen insanlara hiç bişiy olmamış gibi sevgi hissetmeyi beklemek bilmiyorum ama bende yapamazdım.
kendinide suçlama lütfen.
hatta eşin bile bu anlamada sana destek olurken kendini üzme ne olur.
en sevmediğim tipte bu yaratılıştaki insanlar.
yeni gelinlerde hep kopyalanma şikayetini duyar hale geldik.
kendi hayatı zevki olmayan insanlar işte sende ne görse alır.
ay ben sinir olurdum bu konuda seni yumuşatamayacağım:)
ama kesinlikle emin ol senin hissettiklerin hırs değil,
içinden sevinemiyorsan demek çok kırılmışsın...
boşver ya...
kunderam pufim, sen içini ferah tutmaya çalış. zor olacaktır belki ama karsındakini sallama ve bunu onada goster emin ol ozaman hem sen rahatlarsın hemde karsındaki senin tavrını anlar. sakın sinirini stresini ona belli etme olurmu tam tersi ona senin için ve hayatında tamamen etkisiz bi eleman oldugunu gostermeye calıs. canım senin aksesuarların benzerini mi aldı, aa benimkilere nekadarda benziyor bunlar iyiki almıssın salonuna cok guzel bir hava katmıssın botylece onceden bos bostu bence simdi tam olmus, benimkilere benzediği içinde daha bi hosuma gitti deki seni ornek alıp taklit ettiğini guzellikle burnuna sok; sakin ol rahat ol. bak nekadar guzel esin senin yanında sana destek canım, bunu dusun esin kardesi oldugu halde sana destek. hic sallama ve canını sıkma. birde herseyin için dua edip Allaha havale ediyorum de, herkes yaptıgını bulur merak etme. kendini rahatlat canım, bebek içinde mutlu ol dusunsene masum biri katılacak aranıza hem belki o masum annesinide olgunlastıracaktır, anne olmak insana cok sey katar ogretir
bende eksiyi cok severım acıyıda
kızlar gülmeyin ama bugun bizim 105 ayımız doldu cıkmaya baslayalı
esimin bir bavulu türkiyede kaldi yük hakki kisitlig oldugu icin getiremedik.. simdi takti bir ceketimi bide damatlik takimimi söylim postayla göndersin bayram namazina giderken giyecekmis.. kendisini kirmak istemiyorum ama bir yandanda deger mi diye soruyorum bir ay sonra annemler gelecek onlar getirir esyalarini diyorum.. posta parasi kim bilir nekadar tutacak.. neyse bu sabah adresi vermis postaya vereceklermis alici ödicek tabi kim bilir nekadar para isticekler insallah bide gümrük koyarlarda bende bi güzel cemkiririm evdeklava: görüyorsunuz dimi kizlar ogularrin postasini bile ödemek gelmiyor aklillarina ince fikirli olsalardi bir de gelinlerine ufakcik mini minacik bir sey gönderilerdi ama nerdeeeee o ince fikir bir yandan iyi böyle benden de kimse hediye bekleyemez
Merhaba kızlar
2 gündür hiç yazmadım yoğundum baya...
Ama bugün size içimi dökmezsem rahat edemicem...
Belki güleceksiniz bana ama ben içimi dökeyimde ....
Aslında geçenlerde de anlatmıştım, kendi kendime de çok rahatsızım vicdanen, yani ben böyle bir insan değildim galiba zaman geçtikçe değiştim diyorum eski saflığımı kaybettim sanıyorum...
İnsanlar hakkında kötü düşüncelerim olmazdı benim hiçbir zaman ne kadar canım yansada hep affedici bir yanım vardı ama şimdi ne bileyim bazen çok kötü düşünceler içerisinde buluyorum kendimi... Hemen toparlanıyorum ama gerginliği de üstümden atamıyorum...
Dün gece görümcem aradı eşimi size müjdeli bir haberimiz var bize gelin diye.. Tahmin ettik kesin hamile diye bizde o arada annemlerdeydik... Neyse uğrucamızı söyledik saat 10 gibi gittik, evet hamileydi, öptük felan neyse hayırlı olsun dedik...
Ama sevinmedim ben yaaaKendimi çok kötü hissediyorum bu yüzden yani 2 aya yaklaşıyor ben hala sinirimi atamadım ve eşime de söyledim dua ediyorum dedim yani üstümde ki şu hissi Allah'ım alsın diye dedim çünkü adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor !!!
Eşim de ben senden bişey beklemiyorum rahat ol, kimse sana şöyle davran böyle davran demiyor hoşlanmadığını biliyorum haklısın bişey de beklemiyorum dedi...
Ama ne bileyim yaa salaklıkmı bendeki bilmiyorum ama çok sevinmek isterdim çok güzel bişey çünkü...
+
Evlerine bi girdim benim salon aksesuarlarıma benzer aksesuarlar almış hemen 1,5 yıl oldu o evleneli 1,5 yıldır almadı benim evi gördükten sonra aldı işte ona da sinir oldum benle yarış halinde olmasına sinir oluyorum eve bişey almaya üstüme bişey almaya korkar hale geldim...
Yani o daha küçük ama ne bileyim yaaa niye böyle kızlar ne zaman atıcam üstümden bu hırsı...
Hiç hoşnut da değilim yani...
Çünkü dün gece onlardan geldiğimizden beri üzerimde bir gerginlik var anlatamam atamıyorumda, bişey de yok yani bana da iyi davranıyorlar ama işte o hırsım geçmek bilmedi yani size çok basit gelebilir biliyorum ama paylaşmak istedim.
kunderam pufim, sen içini ferah tutmaya çalış. zor olacaktır belki ama karsındakini sallama ve bunu onada goster emin ol ozaman hem sen rahatlarsın hemde karsındaki senin tavrını anlar. sakın sinirini stresini ona belli etme olurmu tam tersi ona senin için ve hayatında tamamen etkisiz bi eleman oldugunu gostermeye calıs. canım senin aksesuarların benzerini mi aldı, aa benimkilere nekadarda benziyor bunlar iyiki almıssın salonuna cok guzel bir hava katmıssın botylece onceden bos bostu bence simdi tam olmus, benimkilere benzediği içinde daha bi hosuma gitti deki seni ornek alıp taklit ettiğini guzellikle burnuna sok; sakin ol rahat ol. bak nekadar guzel esin senin yanında sana destek canım, bunu dusun esin kardesi oldugu halde sana destek. hic sallama ve canını sıkma. birde herseyin için dua edip Allaha havale ediyorum de, herkes yaptıgını bulur merak etme. kendini rahatlat canım, bebek içinde mutlu ol dusunsene masum biri katılacak aranıza hem belki o masum annesinide olgunlastıracaktır, anne olmak insana cok sey katar ogretir
günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
erva ıstedığım yerımı ye nan sana serbest:jeyyar:
Merhaba kızlar
2 gündür hiç yazmadım yoğundum baya...
Ama bugün size içimi dökmezsem rahat edemicem...
Belki güleceksiniz bana ama ben içimi dökeyimde ....
.
hemşom benim yaşadıklarımı az çok biliosun ben aynı evde yaşadııım halde kalbimi temiz tutup Rabbime havale ediorum iilik ediim iilik buliim diorum ve noldu biliomusun bak kızlarda bilio son bir haftadır okadar rahat davranıorumki ve ii davranıorum aynı zamanda oda maşallah ii olmaya başladı meğer benim gerginliğimin etkisi oluomuş bunu farkettim bak rahat ol relax ol oda sende rahatlicaksınız sonuçta hergün görmüosun bitanem benim
hehe gönder be gülçin senimi kırcazgünaydınnnn
bana niye kimse cevap vermemiş?
ben postalıyorum yeni yıl hediyemiiiiii....
kızlar dugunde gelen altınları bozdurdunuzmu?
altın artıyor ama daha artar mı acaba? bozdurmanın zamanı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?