Mandilin nihayet gördüm canım elbiseyi ben çok cici çok beğendim :lepi:
Ama biraz ince gerçekten inş. havalar güzel olur, ki şuanda güzel gideceğe benziyor
:roflol::roflol::roflol: AIME ufakcik bir arastirmadan sonra ekledigin cantanin fiyatini ögredim söylim mi kaydirigubbakcemile3 yok yok söylemim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yok yok ben kulanamam böyle ucuz canta :lepi: cantanin fiyati en az 1350 Euro 1900 euroya kadar yolu var.. Bu markayida bugün ögrendim nekadar safim :lepi:
sultanımm bırsuru havlun var yawwww benım bole seylerım yok cok fazla annem yapmıs caktırmadan elınden gelenıı cnm annem benm nur ıcınde yatsınn:Saruboceq:
sulfatcım maşalllah ne kadar cok hawlun war
oyy oyyyyy maşalaahh sulfat yaa ne kaa çok
şu boncuklular çok kokoş oluyor çok sewiyorum onları.
dantellerilerde kullanılmaya kıyılmıyor vallahi onlaı böyle sercen bakcan :)
Bunlar da tülbentlerim
Görümcem hepsini fermuarlı poşet çantalara yerleştirdi
mandilin harika yaaaaaaaaaa
ne kadar düşgünler değil mi biribirlerine kaydirigubbakcemile2
Bende size balkonumdaki komşularımı ekliyeyim.
mangalı poşetleyip kaldırmıştık balkona guya ama bi güvercin napmış etmiş parçalamış otlar toplamış yuvasını kuruvermiş. Bende bozamadım.. Sonra bi sabah bi baktım ki iki
sulfat cicilerin çok hoş
senin eşin kimya öğretmenimi delikafadulden
arada bitane top top olan bi örnek gördüm şeker gibi olmuş
eldivenin yüzüğü bile var kaydirigubbakcemile3
sufat bu çeyizler artık torununa bile yeter hee
Ayyy ne sinir senin eklediğin fotoları göremiyorum ama gözümde canlandırdım kaydirigubbakcemile3
Sağol canım Şeniz
Hayır matematik öğretmeni, sanırım sülfattan dolayı kimya diye düşündün yerimseniben
Ben de onu seviyorum, annem batmana kardeşimin yanına gidince yaptırıp getirmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?