Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyy oyyyyy maşalaahh sulfat yaa ne kaa çok
şu boncuklular çok kokoş oluyor çok sewiyorum onları.
dantellerilerde kullanılmaya kıyılmıyor vallahi onlaı böyle sercen bakcan :)

Mandilin nihayet gördüm canım elbiseyi ben çok cici çok beğendim :lepi:
Ama biraz ince gerçekten inş. havalar güzel olur, ki şuanda güzel gideceğe benziyor

evet canım ya incecik ama siyah çorapla hırkayla neyim giyilir inşalhh. opuyorumnanaktan
kız pıtır nası gidiyo balıksrde havalar süle bakem?

sen edayıda geçdin aimemalkisalkisalkis
sultanımm bırsuru havlun var yawwww benım bole seylerım yok cok fazla annem yapmıs caktırmadan elınden gelenıı cnm annem benm nur ıcınde yatsınn:Saruboceq:

bitanem allah kavuştursun
bende nihal annenler seninle değilmiki yemek yapıyosun dicektimsenağlama başın saolsun bitanem
sen yalnız mı yaşıyosun

sulfatcım maşalllah ne kadar cok hawlun war

Evet canım ilkim diye herhalde abarttılar herşeyi kaydirigubbakcemile3

oyy oyyyyy maşalaahh sulfat yaa ne kaa çok
şu boncuklular çok kokoş oluyor çok sewiyorum onları.
dantellerilerde kullanılmaya kıyılmıyor vallahi onlaı böyle sercen bakcan :)

Valla bi kısmını çıkardım bi kısmını şimdilik kaldırdım hurçlara koyup. Dantelli, dantelsiz, boncuklu her bişeyi kullanıyorum.
Ben de hastalık sanırım illa kullanılcak herşey kaydirigubbakcemile3

Bende size balkonumdaki komşularımı ekliyeyim.
mangalı poşetleyip kaldırmıştık balkona guya ama bi güvercin napmış etmiş parçalamış otlar toplamış yuvasını kuruvermiş. Bende bozamadım.. Sonra bi sabah bi baktım ki iki tane yumurta.
Her haftasonu kontrol ettim çıktılar mı diye sonra bi baktım iki tane çirkin şey çıkmış yumuk yumukk.
Sonrada bu çirkinlerin sarı sarı tüyleri çıkmaya başladı. Sonrada anneleri gibi büyüyüverdiler hızlıca.
Şimdi uçuyorlar arada bi geliyorlar. Onlara bıraktığım ekmekleri yiyip kaçıyorlar..

Ayyy ne sinir senin eklediğin fotoları göremiyorum ama gözümde canlandırdım kaydirigubbakcemile3

sulfat cicilerin çok hoş
senin eşin kimya öğretmenimi delikafadulden

Sağol canım Şeniz

Hayır matematik öğretmeni, sanırım sülfattan dolayı kimya diye düşündün yerimseniben

arada bitane top top olan bi örnek gördüm şeker gibi olmuş

Ben de onu seviyorum, annem batmana kardeşimin yanına gidince yaptırıp getirmişti

eldivenin yüzüğü bile var kaydirigubbakcemile3
sufat bu çeyizler artık torununa bile yeter hee

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zaten havlular dışındakiler hepsi toplanıp hurca koyuldu. Ne amaçla yapılıyor bilmiyorum :roflol:
Benden de kızıma gelinime kalır artık

anam matematikçimi he dedim kendi kendime bunun koçişi olsa olsa kimyacı olur ama tutturamadım neyse çok uzak dal değil lülülülülülü
iyi geceler ben kaçar

iyi geceler herkese bende kaçıyorum
gitmeden bende son bişi daha ekliyim gidiyim.
bu bardaklarıda çok önceden almıştım ama eklememiştim az evvel buldum bilgsyrda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…