Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

opuyorumnanaktan

simdi iyisin insallah?

iyiyim canım sağol

Bu arada ben bu cantaya bayildim.... Nerede uyguna satildigini bilen var mi??? Valentino markasi....

çantaya bende çooooook bayıldım harika :lepi: benim böyle fiyonklu kurdelalı şeylere zaafım var zati ben biraz araştırayım belkim bulurum
gerçi çoooh pahalıdır bu valentino ise

ama böyle insanlar hep hayatımızda var hatta daha beterleride çıkabilir.
hiiiç kulak asmamak görüşmemek gerek

mandilinim denizim çok geçmiş old,sunn
Gamzecim bebişinin cicileri bir harika o çorapları bende gördüm içim gitmişti güle güle giysin fıstıkk

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Mandiş ben hala senin eklediğin elbiseyi göremedim yaaa :1no2:
Ne zaman gidiyosunuz balıkesire

Mandiş ben hala senin eklediğin elbiseyi göremedim yaaa :1no2:
Ne zaman gidiyosunuz balıkesire

aaaa dur sana özelden linkini atiyim canım.
25i çarşamba günü çıkıyoruz yola, 28 i gece dönüyoruz inşallh.
İzmir planlarımızı ertelediik mecburen
sizde biletinizi almıştınız dimi kuşum ?

..........................................

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol: AIME ufakcik bir arastirmadan sonra ekledigin cantanin fiyatini ögredim söylim mi kaydirigubbakcemile3 yok yok söylemim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey yok yok ben kulanamam böyle ucuz canta :lepi: cantanin fiyati en az 1350 Euro 1900 euroya kadar yolu var.. Bu markayida bugün ögrendim nekadar safim :lepi:

Alla allah benim pc de sorun var sanırım verdiğin linki de açmadı :1no2:
Yaa inceyse bile üstüne hırka giyersin. Benim yanıma alcağım 3 elbise de kısa kollu valla hırka giycem üstüne. Haaa aldığım gri elbiseyi giydim albümümde bak yerimseniben

Çok kalmıyosunuz yanii? Biz 27 sinde yola çıkıyoruz 11.30 da uçağımız. 1 aralıkta da dönüyoruz

askımm sıvasa gıdıoo kendı ellerımle yolladımm :gitme::gitme:

Allah kavuştursun canım :teselli:

niye gidiyoo ki -tatlicadiarzu- ben bişi mi kaçırdım

iş için cnnmm

saolll bebişimmm...

Hadi size çeyiz eklim biraz zemuszemus
Çeyizim gittiğinde sadece, havlu, dantel, patik, tülbent ve liflerim salona serilmişti ısrarlara yenik düştüm. Geri kalan herşey yerleşmişti. Onları yüklüyorum eklicem birazdan

sultanımm bırsuru havlun var yawwww benım bole seylerım yok cok fazla annem yapmıs caktırmadan elınden gelenıı cnm annem benm nur ıcınde yatsınn:Saruboceq:

Allah rahmet eylesin canım, nur içinde yatsın inş. :Saruboceq:

Valla benim 60 civarı havlum var :))))

Ayyy bi de görümcemin yaptığı gelin-damat havluları vardı 3 tane ama bulamadım onları
Asıl süslü olanlar da onlardı

Mandilin nihayet gördüm canım elbiseyi çok cici çok beğendim ben:lepi:

Ama biraz ince gerçekten inş. havalar güzel olur, ki şuanda güzel gideceğe benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…