AY NE GUZEL tam betalıkiyi geceler herkese bende kaçıyorum
gitmeden bende son bişi daha ekliyim gidiyim.
bu bardaklarıda çok önceden almıştım ama eklememiştim az evvel buldum bilgsyrda.
waww bu tülbetnler kaplıyım bende yarısın yarısı var 15 tane anca vardır havluda aboo demıslerdır bu kızın hiç bişey yok benm ıcın
görüşürüzzzzzzzzzzsanada sanada c.tesı gorsurzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar askımla bluscammm yuppıııı zemuszemus
Hayatim, Sonbahar, Nisanyagmuru, Erva, Pashi, Yazmali, Lahana, ve diger alinti yapmadigim kizlar hepinize sevgilerimi sunuyorum....
hayırlı cumalar
Rabbım kapımızdan sağlığı mutluluğu eksık etmesın
vatanımızı mılletımızı korusun
evladı olmayanlara hayırlı evlat
işi olmayana hayırlı iş nasıp etsın(pufı densem papı...)
kem gözlerden bızlerı korusun
:Saruboceq:
sıcak bı yuva sıcak bı çorba veren RABBIME bınlerce şükür
şükür edenlerden eylesın bızlerı
yaptığımız ıbadetlerı kabul etsın
hayırlı cumalar
Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar...
Öğleden sonra izin alıcam, yarın eşimin sınavı var, şehir dışına çıkıcaz, çok umudumuz yok ama yinede denicez, Allah yüzümüze bakar belki... mafoldumben
Dua edin kızlar bize lütfen, inşallah olur, bu olmasa bile en kısa zamanda başka bi iş olur, bugün hayırlı gün, kulun kula duası kabul olurmuş, dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:
hayatım tarifi yazdımmm
bende saol canımmm
Hayatim, Sonbahar, Nisanyagmuru, Erva, Pashi, Yazmali, Lahana, ve diger alinti yapmadigim kizlar hepinize sevgilerimi sunuyorum....
Şeniz Şeniz çok thenks yawrim çıkardım defterimi yazdım bende.
hadi güle güle opuyorumnanaktan
Hayatım tarif için sağol ama pirinçleri nerde kullanıcaz?????
Bende size balkonumdaki komşularımı ekliyeyim.
mangalı poşetleyip kaldırmıştık balkona guya ama bi güvercin napmış etmiş parçalamış otlar toplamış yuvasını kuruvermiş. Bende bozamadım.. Sonra bi sabah bi baktım ki iki tane yumurta.
Her haftasonu kontrol ettim çıktılar mı diye sonra bi baktım iki tane çirkin şey çıkmış yumuk yumukk.
Sonrada bu çirkinlerin sarı sarı tüyleri çıkmaya başladı. Sonrada anneleri gibi büyüyüverdiler hızlıca.
Şimdi uçuyorlar arada bi geliyorlar. Onlara bıraktığım ekmekleri yiyip kaçıyorlar..
iyi geceler herkese bende kaçıyorum
gitmeden bende son bişi daha ekliyim gidiyim.
bu bardaklarıda çok önceden almıştım ama eklememiştim az evvel buldum bilgsyrda.
hayırlı cumalar
günaydın kızlarr sabaha kötü başladım oyhh midem bulan bulan iş yerime girdim çıkartmaya başladım ne yediysem :sinifsinif: şimdi galeta yiyorum
Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar...
Öğleden sonra izin alıcam, yarın eşimin sınavı var, şehir dışına çıkıcaz, çok umudumuz yok ama yinede denicez, Allah yüzümüze bakar belki... mafoldumben
Dua edin kızlar bize lütfen, inşallah olur, bu olmasa bile en kısa zamanda başka bi iş olur, bugün hayırlı gün, kulun kula duası kabul olurmuş, dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:
canım inşallah sizin için hayırlısı olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım halkbankası içinmii?
Rabbim en kısa zamanda eşin ve senin için ennnnnnnnnn hayırlı olanı versin inşallah :Saruboceq:
Bende size balkonumdaki komşularımı ekliyeyim.
mangalı poşetleyip kaldırmıştık balkona guya ama bi güvercin napmış etmiş parçalamış otlar toplamış yuvasını kuruvermiş. Bende bozamadım.. Sonra bi sabah bi baktım ki iki tane yumurta.
Her haftasonu kontrol ettim çıktılar mı diye sonra bi baktım iki tane çirkin şey çıkmış yumuk yumukk.
Sonrada bu çirkinlerin sarı sarı tüyleri çıkmaya başladı. Sonrada anneleri gibi büyüyüverdiler hızlıca.
Şimdi uçuyorlar arada bi geliyorlar. Onlara bıraktığım ekmekleri yiyip kaçıyorlar..
cok şekerler yaaa,biz son katda oturuyoruz cok olur misafirlerimiz bir keresinde öyle bir yere yumurta bırakmışlarki annem balkonu yıkarken az kalsın kırılıyormuş
Bunlar da tülbentlerim
Görümcem hepsini fermuarlı poşet çantalara yerleştirdi
maşallah hepsi cooook güzel iyi günlerde kullan
Hayırlı cumalar...
başarılar herşey gönlünüzce olsun
hayırlı cumalar
Günaydın kızlar...
Hayırlı cumalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?