Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi geceler herkese bende kaçıyorum
gitmeden bende son bişi daha ekliyim gidiyim.
bu bardaklarıda çok önceden almıştım ama eklememiştim az evvel buldum bilgsyrda.
AY NE GUZEL tam betalık
Bunlar da tülbentlerim

Görümcem hepsini fermuarlı poşet çantalara yerleştirdi

waww bu tülbetnler kaplıyım bende yarısın yarısı var 15 tane anca vardır havluda aboo demıslerdır bu kızın hiç bişey yok benm ıcın
sanada sanada c.tesı gorsurzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar askımla bluscammm yuppıııı zemuszemus
görüşürüzzzzzzzzzz

günaydınlar

hayırlı cumalar
Rabbım kapımızdan sağlığı mutluluğu eksık etmesın
vatanımızı mılletımızı korusun
evladı olmayanlara hayırlı evlat
işi olmayana hayırlı iş nasıp etsın(pufı densem papı...)
kem gözlerden bızlerı korusun
:Saruboceq:
sıcak bı yuva sıcak bı çorba veren RABBIME bınlerce şükür
şükür edenlerden eylesın bızlerı
yaptığımız ıbadetlerı kabul etsın

günaydın kızlarr sabaha kötü başladım oyhh midem bulan bulan iş yerime girdim çıkartmaya başladım ne yediysem :sinifsinif: şimdi galeta yiyorum

aminnnnnnnnnnn Allah razı olsun canımŞeniz

Günaydın kızlar...

Hayırlı cumalar...

Öğleden sonra izin alıcam, yarın eşimin sınavı var, şehir dışına çıkıcaz, çok umudumuz yok ama yinede denicez, Allah yüzümüze bakar belki... mafoldumben

Dua edin kızlar bize lütfen, inşallah olur, bu olmasa bile en kısa zamanda başka bi iş olur, bugün hayırlı gün, kulun kula duası kabul olurmuş, dualarınızı bekliyorum:Saruboceq:

günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar

aminnnnn böcüğüm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah sizin için hayırlısı olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayatım tarifi yazdımmm

bende saol canımmm

afiyet olsun canım Şeniz

Hayatim, Sonbahar, Nisanyagmuru, Erva, Pashi, Yazmali, Lahana, ve diger alinti yapmadigim kizlar hepinize sevgilerimi sunuyorum....

Şeniz

Şeniz Şeniz çok thenks yawrim çıkardım defterimi yazdım bende.
hadi güle güle opuyorumnanaktan

sana da afiyet olsun canım Şeniz

FMK haklisin bende sevmiyorum öyle izin alinmadan resimlerin filan iletilmesini.... Yarin uyarirsin madem o gönderen kisiyi....

Bu arada ben bu cantaya bayildim.... Nerede uyguna satildigini bilen var mi??? Valentino markasi....

vaaaaaoowwwww süper renk, model harika, eh valentino fiyatı da normal yani

Hayatım tarif için sağol ama pirinçleri nerde kullanıcaz?????

ay ben yeni deftere herşeyi eksik geçirmişim kaydirigubbakcemile3 havuçları çevirirken pirinçleri yıkayıp atıyoz onlarla çeviriyoruz canım kaydirigubbakcemile5

sulfat ne kaaa çok havlu, yemeni, patik ve lifin var :1shok: benim de vardı ama bu kadar var mı dır acaba bilmiyom. ama yok ya seninki abarmış biraz laelaelaelaelae

ayyyyy hastalancam ya ondan mıdır bilmem bunları görünce ağlayasım geldi gözlerim doldu senağlama

iyi geceler herkese bende kaçıyorum
gitmeden bende son bişi daha ekliyim gidiyim.
bu bardaklarıda çok önceden almıştım ama eklememiştim az evvel buldum bilgsyrda.

aaa aynı bardaklardan bende de var ama kulpsuz ay ben de çeker koyarım. benim kelebekler turuncu, yeşil ve morlu

Amin :Saruboceq:

günaydın kızlarr sabaha kötü başladım oyhh midem bulan bulan iş yerime girdim çıkartmaya başladım ne yediysem :sinifsinif: şimdi galeta yiyorum

:teselli: ay canım bi an önce atlatsan şu ilk ayları

Rabbim en kısa zamanda eşin ve senin için ennnnnnnnnn hayırlı olanı versin inşallah :Saruboceq:

sulfat hepsı cok şahane yapanlarn ellerı dert görmesın cnm
hepsını ı gunlerde kullan

mandış onları yaratana kurban olam ben ne sevımlıler yaa :asigim:
bardaklarında cok guzel ı gunlerde kullan

aıme cnm benım ya :1hug:

kuşum sabah kabızlığım için şurup içtim dr vermişti ama gece iç yat demişti gece uyutmuo die sabah içtim ama oda mahvetti beni serviste zor tuttum kendimi oyy

amin :Saruboceq: :Saruboceq:

inş başarılı olur canım :Saruboceq:

günaydın kızlar.
profilime resim ekledim. yaptığım el işlerini.
hayatımın resimleri gibi değil yani :roflol:

sulfat çeyizlerin çok güselmiş. maşallah nekadar çok havlu,lif var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…