Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nohutlu banada ılgınc geldı nasıl olurkı acep bende patateslı severım nohutu ezıyomusunuz acma borekmı hazır yufkamı pekı

nohutlu börek bizde yaparız kızlar çokta severim ben
nohutu haşlıyıp eziyoruz içine kimyon karabiber bide maydonoz koyuyoruz nefis oluyo

nohutlu banada ılgınc geldı nasıl olurkı acep bende patateslı severım nohutu ezıyomusunuz acma borekmı hazır yufkamı pekı

yufkayı ister knd aç ister hazır al farketmez
ben açalım dedim.annem yorulma bisürü işin var kıyamam sana dedi.
hazır yufkadan yaptım.nohutu pişirdikten sora eziyosun.
maydonoz karabiber ve tuz ekleyip karıştırıyorum.
yufkayı serip içi yufkanın üzerine dağıtıyoum ve doluyorum onu. resimdeki gibide yerleştiriyorum tepsiye.

mutlaka denıycem çok tskler
ılk once su çok meshur havuc corbasını yapayımda

edaaaaaa
bayıldım bittim nannnn

ne kaaa güzel olmuşsun yavrum sen...

gelinliğin süper ötesi dehşet bişey.. ama sadece bir foto görebildim.. diğer eklediğin iki fotoya yetişemedim....
ömrün boyunca unutamayacağın muhteşem bir düğün günü yaşa inşallahh

kuzummmmmmmm aklına geldim heeeeeee o kadar mutlu oldum ki anlatamam :lepi:
aşkımsın çikolata aşkımsın limonata aşkımsınnnnnnnn
evet şimdi gördüm bende muşmulada denildiğini.

eccik sana benziyo pıtırrrrrrrr:roflol::roflol:

burcucum tahmın edebılıyorum ya sırtın belın kopmustur koca gun surdum mubarek yaa

SORMAA:çok üzgünüm:
bütün gün sürdü 10 kg falandı çünkü. birde ben çok pipirikim hepsini tel tel yıkadımm sonra sirkeli suya yatırdım sonra tekrar bir su daha yıkadım sonra haşladım sonra doğradımmm
bir kısmını börek içi yaptım soğala kavurdum falan öldüm resmen :bbo:

eda çıkmışsın ama yarın okursun inş...
gelinliğin çok güzel olmuş canım...
örnek resimdede beğenmiştim.ama üzerinde seninle birlikte dahada bi güzel geldi gözüme.
senin yüzün saçların zaten harika eminim ki o model ve duvakta bir bütün olark tamamlayacak ve sen peri masalından fırlamış gibi olacaksın.
hayırlı olsun inş...

esmoş çok ciciymiş nevresimin.ben çok severim böyle renkli şeyleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…