SORMAA:çok üzgünüm:
bütün gün sürdü 10 kg falandı çünkü. birde ben çok pipirikim hepsini tel tel yıkadımm sonra sirkeli suya yatırdım sonra tekrar bir su daha yıkadım sonra haşladım sonra doğradımmm
bir kısmını börek içi yaptım soğala kavurdum falan öldüm resmen :bbo:
bende gecen gun nevresım takımımı cektım
resmini eklıyım tac pamklu saten
bilmemmı tıtızlıgını şıp şıp balkonunu yıkadıgını super ev hanımısın yanlıs anlamada bısı dıycem ben senın calsıp evlı kadın halınıde gormek ısterdım.emınım yetısırdın herseye ve bıcok kısıye burda ornek olurdun dılerım tez zamanda acarsın hayalındekı pastaneyı
çeneniz kopmaya uleynnnnnn
:kedi: ayy hayalimdeki pastaneye kadar biliyorsunn :kedi:
nşallah canım opuyorumnanaktan
çalışırkende ben çokkk kafadan kontak biriyim o yüzden kendim yıpranırdım
Mesela şimdi bile kurallı gidiyorum şunu şunu bu gün mutlaka yapıcam diyorum dediysem asla bırakmıyorum... o zamanda öyle yapardım sistemli giderdim. kocişimde organize olmaya müsait biri :roflol: şunu yap bunu yap diyince yapıyor o yüzden zorlanmazdım yani yerimseniben
SORMAA:çok üzgünüm:
bütün gün sürdü 10 kg falandı çünkü. birde ben çok pipirikim hepsini tel tel yıkadımm sonra sirkeli suya yatırdım sonra tekrar bir su daha yıkadım sonra haşladım sonra doğradımmm
bir kısmını börek içi yaptım soğala kavurdum falan öldüm resmen :bbo:
nihallllllllll noldi cicim akannehir
eda çıkmışsın ama yarın okursun inş...
gelinliğin çok güzel olmuş canım...
örnek resimdede beğenmiştim.ama üzerinde seninle birlikte dahada bi güzel geldi gözüme.
senin yüzün saçların zaten harika eminim ki o model ve duvakta bir bütün olark tamamlayacak ve sen peri masalından fırlamış gibi olacaksın.
hayırlı olsun inş...
esmoş çok ciciymiş nevresimin.ben çok severim böyle renkli şeyleri...
sagolun kızlaresy cım gule gule kullan memnunnmusun mobılyandan toz olayı felan nasıl benım hayalım hep beyaz mobılya koltuklar merak edıyorum nasıl bakımı mobılyanın
cevgülümmmm bana masajj yapp ölüyorummmmmm
ilgilen benleee bak bu günde adet olamadımmmm
3 gün geçti. yoksa tyzemi oluyosunuz akannehir
of of basıma gelenlerrrr
istersen test et herbısı bılıyomdedımya cok benzıyoruz dıye bende aynı senın gıbıyım ama askım ben esın gıbı degıl benım boyle olmama dayanamıyo baze
mesela soyle ben yılın buyuk kısmını yanlız yasayarak gecırıyorum evım herdaım temız pak olur
ve buzlugumda yemek hep olur mısafır gelınce hersey hazırdır
tek oldugum halde herodayı temızlerım işten gelınce gece yaparım aşkım arar yer sılıyorum derım kızar yorma kendını dıye umarım benım bıtanecıgımde alısır
eeee sen ıse yenı baslamsıtın dımı ondan sımdı napca,m dıyon dımı nıhalcım
sagolun kızlar
sevgicik bu yatka odam beyaz yerli dero mobilyası siyah oluyorum tozdan
ama salonumda hıc toz derdim yok yanı mobılyasıda keske beyaz olsaymış
yoksa gecenki kaza kursunumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?