Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bilmemmı tıtızlıgını şıp şıp balkonunu yıkadıgını super ev hanımısın yanlıs anlamada bısı dıycem ben senın calsıp evlı kadın halınıde gormek ısterdım.emınım yetısırdın herseye ve bıcok kısıye burda ornek olurdun dılerım tez zamanda acarsın hayalındekı pastaneyı

:kedi: ayy hayalimdeki pastaneye kadar biliyorsunn :kedi:
nşallah canım opuyorumnanaktan

çalışırkende ben çokkk kafadan kontak biriyim o yüzden kendim yıpranırdım

Mesela şimdi bile kurallı gidiyorum şunu şunu bu gün mutlaka yapıcam diyorum dediysem asla bırakmıyorum... o zamanda öyle yapardım sistemli giderdim. kocişimde organize olmaya müsait biri :roflol: şunu yap bunu yap diyince yapıyor o yüzden zorlanmazdım yani yerimseniben

istersen test et herbısı bılıyom dedımya cok benzıyoruz dıye bende aynı senın gıbıyım ama askım ben esın gıbı degıl benım boyle olmama dayanamıyo baze
mesela soyle ben yılın buyuk kısmını yanlız yasayarak gecırıyorum evım herdaım temız pak olur
ve buzlugumda yemek hep olur mısafır gelınce hersey hazırdır
tek oldugum halde herodayı temızlerım işten gelınce gece yaparım aşkım arar yer sılıyorum derım kızar yorma kendını dıye umarım benım bıtanecıgımde alısır

düşünebiliyor ufff geçen bizde yaptık cok uğraştırıcı
çeneniz kopmaya uleynnnnnn

esy cım gule gule kullan memnunnmusun mobılyandan toz olayı felan nasıl benım hayalım hep beyaz mobılya koltuklar merak edıyorum nasıl bakımı mobılyanın
sagolun kızlar
sevgicik bu yatka odam beyaz yerli dero mobilyası siyah oluyorum tozdan
ama salonumda hıc toz derdim yok yanı mobılyasıda keske beyaz olsaymış
cevgülümmmm bana masajj yapp ölüyorummmmmm
ilgilen benleee bak bu günde adet olamadımmmm
3 gün geçti. yoksa tyzemi oluyosunuz akannehir

yoksa gecenki kaza kursunumu

Alışır alışıryerimseniben Serhatta bekarken oldukça dağınık biriydi. Şimdi mum :roflol:
şaka bir yana benim koyduğum kurallara saygı duyuyora.s yardımcı olmaya çalışıyor. ama bende asla ve asla dırdır yapmıyorum. mesela bakıyorum bazen atmış çorapları ortaya alıp kaldırıyorum. buraya koymuştum aşkım ne oldu diyor ben kaldırdım diyince bir daha koymuyor. havluları yatağa atmıyor, yediklerini öylece bırakmıyor.... hepsine alıştı... a.s

sagolun kızlar
sevgicik bu yatka odam beyaz yerli dero mobilyası siyah oluyorum tozdan
ama salonumda hıc toz derdim yok yanı mobılyasıda keske beyaz olsaymış

yoksa gecenki kaza kursunumu

yok o geçen aydı şekercim üstüne adet oldum onun bu sefer kaza kurşunuda yok ama bakalım kısmet akannehir
ağrıyor gerçi hafif hafif ama gelemedi haspam :roflol:
çok gerginim :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…