hmm canım sana koyarım yarın bi araŞeniz
ben de çok sevdim yazmalı
ne güzel sürpriz hazırlamışsın :gitme:
bi de nohutlu kol böreği nasıl oluyo ki?
evet canım elma gibi
yok canım
hurma bu, buna da bayılırım
eee ben göremedim :sinifsinif:
canım çantan ve eşarbın harika güle güle kullan
ama elbiseyi ben de anlayamadım
o üstündeki şelyer deriden cep mi?
:Saruboceq:
canım iste valla getirsin içime dert etmeyesin :1hug:
kız edacan gelinliğin çok güzelmiş opuyorumnanaktan
ay ben bi daha gelinliğimi giymek istiyorum mafoldumben
kuzummmmmmmm aklına geldim heeeeeee o kadar mutlu oldum ki anlatamam :lepi:
aşkımsın çikolata aşkımsın limonata aşkımsınnnnnnnn
eccik sana benziyo pıtırrrrrrrr:roflol::roflol:
Alışır alışıryerimseniben Serhatta bekarken oldukça dağınık biriydi. Şimdi mum :roflol:
şaka bir yana benim koyduğum kurallara saygı duyuyora.s yardımcı olmaya çalışıyor. ama bende asla ve asla dırdır yapmıyorum. mesela bakıyorum bazen atmış çorapları ortaya alıp kaldırıyorum. buraya koymuştum aşkım ne oldu diyor ben kaldırdım diyince bir daha koymuyor. havluları yatağa atmıyor, yediklerini öylece bırakmıyor.... hepsine alıştı... a.s
yok o geçen aydı şekercim üstüne adet oldum onun bu sefer kaza kurşunuda yok ama bakalım kısmet akannehir
ağrıyor gerçi hafif hafif ama gelemedi haspam :roflol:
çok gerginim :çok üzgünüm:
evet tatlım ben sadece adlıye ıslerını yapcam dılekce yazcam sanıyodum hacızı bılsem bastan hayır derdımm
Allaha sukur bırıcıgım dagınık degılde benım herseyı tam olma ıstegım onu yoruyo
mesela gecen aksam bayram ıcın sarma sardım
dun aksam sıgara boregı sardım
askım nıye 12 saat ıstan sonra yoruyon kendını dıyo annem ev hanımı alasını yapar kardeslerımde becerıklı kızlar benımde 2 tane cucum var
ama ben sevıyorum ya hep ılersını hazırlamak ıstıyorum kendımı evlenınce bebısım oluncada her daım boyle herseyım tam olsun geln mısafıre kremalı bıskuvı yada getırdıklerını vermıyım ıstıyomdelikafadulden
ama artık yapma deyınce dıycem kkdasımda oylekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kıyamam ben faruk'un nıhalınesırnaşık şey
duygusal arkadasım benım ama ıste bazı meslekler daha gercekcı olmayı gerektırıyo:gitme:
o hurmadan bizimkilerde yio çok
özellikle babam
ama ben onu sevmiom yaa:S
evet oleyım ben cenede yapamam sessız bı kızım bu konularda burdakı memur ıı cıktı faruk ordakıler ole olmaya bılır sende bıter hersey dedıı ben napcam yaaaaa:uhm::sinifsinif:
dogru soyluyosun ınan bende bunu sık sık kendıme dıyorum ama canım kostururken cıksada mısafırlerım begenınce cok mutlu oluyorumbence kendinizi bukadar yıpratmanın hiç bir gereği yok 3 günlük dünyada. bazende hazır yesin misafirleriniz inanaın kıyamet kopmuyo
dogru soyluyosun ınan bende bunu sık sık kendıme dıyorum ama canım kostururken cıksada mısafırlerım begenınce cok mutlu oluyorum
Allaha sukur bırıcıgım dagınık degılde benım herseyı tam olma ıstegım onu yoruyo
mesela gecen aksam bayram ıcın sarma sardım
dun aksam sıgara boregı sardım
askım nıye 12 saat ıstan sonra yoruyon kendını dıyo annem ev hanımı alasını yapar kardeslerımde becerıklı kızlar benımde 2 tane cucum var
ama ben sevıyorum ya hep ılersını hazırlamak ıstıyorum kendımı evlenınce bebısım oluncada her daım boyle herseyım tam olsun geln mısafıre kremalı bıskuvı yada getırdıklerını vermıyım ıstıyomdelikafadulden
ama artık yapma deyınce dıycem kkdasımda oylekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
olsun üstüne adet olmak dıye bieşy var
hey hey cekılın yoldan ben geldım dersin
nihal aksam gelde elmalı kurabiye yapalım beraber
resimde cekınırız eklerız
evet oleyım ben cenede yapamam sessız bı kızım bu konularda burdakı memur ıı cıktı faruk ordakıler ole olmaya bılır sende bıter hersey dedıı ben napcam yaaaaa:uhm::sinifsinif:
Annemde aynı sen gibiymiş. Gece yarılarına kadar bişeyler yaparmış.Börek dediğin asla hazır yufkadan yapmazmış falan. Annemin bu koşturmacasını gören babaannesi demişki kızım bu kadar parçalama kendini enerjini birazda yaşlılığına bırak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?