Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hmm canım sana koyarım yarın bi ara

kuzummmmmmmm aklına geldim heeeeeee o kadar mutlu oldum ki anlatamam :lepi:
aşkımsın çikolata aşkımsın limonata aşkımsınnnnnnnn

eccik sana benziyo pıtırrrrrrrr:roflol::roflol:

ne demek istion çisilll
salon kadını çizgimden çıkarma beni bak
bozuşuruzlmaz:lmaz:lmaz:

Allaha sukur bırıcıgım dagınık degılde benım herseyı tam olma ıstegım onu yoruyo
mesela gecen aksam bayram ıcın sarma sardım
dun aksam sıgara boregı sardım
askım nıye 12 saat ıstan sonra yoruyon kendını dıyo annem ev hanımı alasını yapar kardeslerımde becerıklı kızlar benımde 2 tane cucum var
ama ben sevıyorum ya hep ılersını hazırlamak ıstıyorum kendımı evlenınce bebısım oluncada her daım boyle herseyım tam olsun geln mısafıre kremalı bıskuvı yada getırdıklerını vermıyım ıstıyomdelikafadulden
ama artık yapma deyınce dıycem kkdasımda oylekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bence kendinizi bukadar yıpratmanın hiç bir gereği yok 3 günlük dünyada. bazende hazır yesin misafirleriniz inanaın kıyamet kopmuyo

kıyamam ben faruk'un nıhalınesırnaşık şey
duygusal arkadasım benım ama ıste bazı meslekler daha gercekcı olmayı gerektırıyo:gitme:

evet oleyım ben cenede yapamam sessız bı kızım bu konularda burdakı memur ıı cıktı faruk ordakıler ole olmaya bılır sende bıter hersey dedıı ben napcam yaaaaa:uhm::sinifsinif:

evet oleyım ben cenede yapamam sessız bı kızım bu konularda burdakı memur ıı cıktı faruk ordakıler ole olmaya bılır sende bıter hersey dedıı ben napcam yaaaaa:uhm::sinifsinif:

hey hey cekılın yoldan ben geldım dersin
nihal aksam gelde elmalı kurabiye yapalım beraber
resimde cekınırız eklerız

bence kendinizi bukadar yıpratmanın hiç bir gereği yok 3 günlük dünyada. bazende hazır yesin misafirleriniz inanaın kıyamet kopmuyo
dogru soyluyosun ınan bende bunu sık sık kendıme dıyorum ama canım kostururken cıksada mısafırlerım begenınce cok mutlu oluyorum

dogru soyluyosun ınan bende bunu sık sık kendıme dıyorum ama canım kostururken cıksada mısafırlerım begenınce cok mutlu oluyorum

Annemde aynı sen gibiymiş. Gece yarılarına kadar bişeyler yaparmış.Börek dediğin asla hazır yufkadan yapmazmış falan. Annemin bu koşturmacasını gören babaannesi demişki kızım bu kadar parçalama kendini enerjini birazda yaşlılığına bırak ...

canım ama bu haksızlık sen benim hakkımda herşeyi ama herşeyi öğrenmişsin ben hiç bir şwy bilmiyorum baksanaa :roflol:

bak ne anlatıcam geçen gün cuma günü yani serhatın bir iş arkadaşının daha doğrusu şefinin evine gittik. ev aldılar hayırlı olsuna gittik. onlar daha evvel 2 kere gelmişlerdi bize. neyse işte kadın annemle yaşıt ama nasıl mahçupp yapmış 4 çeşit ama genede ikram ederken 50 kere söyledi. ben senin kadar değişik şeyler bilmiyorum kusura bakma falan. işte serhat çok şanslısın seni hep onure edecek bir eşin var falan dedi.. ay nasıl şiştim nasıl sevindim gururkandım bilemezsinn opuyorumnanaktan
yol yordam bilmek kendini geliştirmek evime geleni rahat ettirmek memnun ve tok göndermek... hepsi önemli benim için... ve tabi hijyende öyle... a.s
ama herkesin yapısı. ben böyle mutluyum bir diğeri öbür türlü mutlu. herkes nasıl mutluysa öyle olmalı a.s
olsun üstüne adet olmak dıye bieşy var

kızz allah korusun deeeee:mymeka:

hey hey cekılın yoldan ben geldım dersin
nihal aksam gelde elmalı kurabiye yapalım beraber
resimde cekınırız eklerız

he yaaaaa kesınn derım ya bende oyle seylerrr :):):):)

işte babam bısı demezse gelırım yaparızzzz

once metrocıtye gıdıcezz bot bakcaz faruka

bıkere bayanlara daha saygılı oluyolar sen ısını yap gel hıc sıkıntıya sokma kendını
alısacaksın gıderken ıcınden nekadar zor seylerı astıgını dusun emınım bununda altından kalkacaksın:hooray:Şeniz

nihall burcu bana ALLAH korusun de dedi
ALLAH KORUSU ALLAH KORUSUN

ben nezaman ıvde zahmetli bir iş yapsam benmkı malıyet cıkarır derki hazırı daha ucuz manyak

ama buketim şöylede bir şey var işleyen demiş ışıldara.s

bak benim anneannem kendini çokk fwci salmıştıı dedem hasta yatarken eve kapanmıştı. dedem vefat ettiğinde anneannem yürümeyi bile unutmuştu neredeyse...
sonra onu yeniden hayata bağladık.
ikram yapacak diye kimse gelsin gitsin istemez olmuştu o yetenekli kadın
ama sonra okumalara mevlütlere gitmeye başladı.
şimdi eskisinden daha çok mutfakta.
hayır için falan satıp yardım amaçlı olsun diye bile yemekler yapıyor veriyor o arkadaşlarına ama nasıl muttluu anlatamam sanaa....
hayatabağlandı...
kendi evinde okumalar olacağı zaman kimseden yardım istemiyor hazırlıyor ediyorr allah hastalık vermesin onaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…