Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nihall burcu bana ALLAH korusun de dedi
ALLAH KORUSU ALLAH KORUSUN

ben nezaman ıvde zahmetli bir iş yapsam benmkı malıyet cıkarır derki hazırı daha ucuz manyak

senın lafını calmıssss :roflol:

ALLAH KORUSUNN

canım burcum bukadar bılmem rahatsız edıyosa cıdden soyle yapmam
yenı tanısmıs sayarım bastanda dedımya bazıları bu sıtede ozel oldu bende cok sukur cogunuzdanada bekledıgım tepkıyı aldım
mesela sen evlenmıssın dusun ben sızın serhatla kadehlere yazılacak notlar ıcın mandal aradıgınız gunlerı okuyodum alttada tarıh yazılı ayy dıyodum sımdı esının yanında
acaba bugun buldularmı mandal dıye sabah acıp okuyodum
ama dıyorumya boyle kendını gozetlenıyomus gıbı hıssedıyosan valla demem

Kızlar ben çıkıyorum ıyi akşamlar kızlarr
Burcu ben size geldiğimde siz bana yapmayında o lezzetli şeylerden ben ozaman göstercem sizeee kaydirigubbakcemile3

hayır hayırr şaka yaptım aksine hoşuma gidiyor canım merak etme :1hug:
bizde seni tanırız olur biter Şeniz

demek roman gibi okudun hee
vallahi bende o gülei düşünüyorumda hayal gibiydi
burda kızlar yağmur yağmasın diye bana dua etti falan ne kadar samimi bir ortam allahım hepsini çok seviyorum arkadaşlarımınnn opuyorumnanaktan
sen en baştan beri okudun mu çeyizlerimi falanda gördün mü yan ? kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorum İyi akşamlar kızlarr
Burcu ben size geldiğimde siz bana yapmayında o lezzetli şeylerden ben ozaman göstercem sizeee kaydirigubbakcemile3

sen gell 10 çeşit yapmazsam banada burcu demesinler olddu mu ahaa yazdım burayaaa
ama hepsinden yiyeceksin söz mü ?

Kızlar ben çıkıyorum İyi akşamlar kızlarr

biziboylemı korkucan yaaa
tabıuykı yaparız sen gelecegın zaman neler ıstedgını soyle hatta

hadı burcucum sen benı test et en ıısı ınanmıyo kıs yaaa
cıdden sor bakım bılemdıgım varmı

hımmm
söyle bakalım mutfak tezgahıma aldığım üçlü set ne renk? kavanoz set mıknatıslı kaşıkları var
ama gidip bakmaca yok fotoyaaa

sonra cuma çıkma yıl dönümümüzde ne süpriz yaptım aşkıma ekim ayında :kedi:

sonracuma son soruuu biz nikahı ne kadar evvel kıydık ve nikaha nasıl gittik ?
hadi bakalım

yemın ederım bakmadım hemne yazıyom
3lu kahve var ıcınde bırı bos sıyahlı kırmızılı
cunku mutfagın kırmızılı
bıde yenı aldıkların var karıkaturlu kızlı erkeklı bı grup oldular oracıkta suprızı anlatmıyım kızz
valla bekarım ayıp olmasın sımcık sadece montu soylıyım esıne mont aldın terbıyelı hatun baska napcan dımı ama
bısıkletle gıttınız nıkaha çok sırın tısortlerınız vardı nıkah sekerınız lolıpoptu
bıde bısıkletınız susluydu
lojman ve balayı ıcın erken kıydınız nıkahı
ama olmadı lojman sıpsırın bı evın
ayy hızlı yazdım kopya cekmedıgımı anal dıye umarım sacmalamadım

Herkes gidiyor ben geldim hihoyyyt

Boynum iyileşti gibi ağrımıyor çok, hoş kimse de sormamış yaaa neyse söylim kaydirigubbakcemile3

Anneme gittim salonun 2 camını ve mutfağınkini sildim geldim. Zaten ben gidene kadar annem diğer odaları silmiş. Feci kalabalıktı bugün duraklar otobüsler saatlerce yollarda kaldım çünkü yetişemedim akannehir
Az önce geldim eve allahtan kardeşim arabayla bıraktı. Kocişe de kuru fasulye getirdim yemek derdi de yok ohhhhh :sm_cool:
Bu arada ben asla kuru fasulye yemem midem bulanır kendilerinden. Kocişi aradım kumpir istedim ben de

ayyy annesınde gonlunu yaparmıs nıye sevmıyonkı kuruyu nohutu sevıyon ama dımı:jeyyar:
boynunun gecmesıne sevındım canım ohh yemek derdıde yok annecıklerımız saolsun

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam sakin oll ben kociş için sofra kurmaya gidyorum madem :roflol::roflol::roflol:

herşey güzel olacak sen cevapla gelince okycak :1ninca:
ayy bende sana yetıscem dıye cılgınalr gıbı yazdım ya
sekreter geldı onu bıle kovaladım sımdı ısım var dıyeÇok üzgünüm çoook

ayyy annesınde gonlunu yapmamıs nıye sevmıyonkı kuruyu nohutu sevıyon ama dımı:jeyyar:
boynunun gecmesıne sevındım canım ohh yemek derdıde yok annecıklerımız saolsun

Bilmemki çocukluktane beri yemem, hatta babam para karşılığı yedirmeye çalışırdı o da sökmezdi :roflol: :roflol:Benimki de tersine seviyor ben yapmadığım için de annem yaptıkça yaa oraya gideriz yada gönderir mutlaka.

Nohut mu :kedi: :kedi: Yani çok aramam ama severim kaydirigubbakcemile3
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. Kayınvalidecimle aynı şehirde değiliz eminim o da yollardı hep yemekleri, gerçi şimdi bile yollamaya kalkıyor :roflol:
Sağol canımcım, iyiyim şimdi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…