nihall burcu bana ALLAH korusun de dedi
ALLAH KORUSU ALLAH KORUSUN
ben nezaman ıvde zahmetli bir iş yapsam benmkı malıyet cıkarır derki hazırı daha ucuz manyak
burcuuuu 2.kez sorumu cevaplamadın:mymeka:
canım burcum bukadar bılmem rahatsız edıyosa cıdden soyle yapmam
yenı tanısmıs sayarım bastanda dedımya bazıları bu sıtede ozel oldu bende cok sukur cogunuzdanada bekledıgım tepkıyı aldım
mesela sen evlenmıssın dusun ben sızın serhatla kadehlere yazılacak notlar ıcın mandal aradıgınız gunlerı okuyodum alttada tarıh yazılı ayy dıyodum sımdı esının yanında
acaba bugun buldularmı mandal dıye sabah acıp okuyodum
ama dıyorumya boyle kendını gozetlenıyomus gıbı hıssedıyosan valla demem
Kızlar ben çıkıyorum İyi akşamlar kızlarr
Burcu ben size geldiğimde siz bana yapmayında o lezzetli şeylerden ben ozaman göstercem sizeee kaydirigubbakcemile3
iyi aksamlar bacılar muck size
Kızlar ben çıkıyorum İyi akşamlar kızlarr
Burcu ben size geldiğimde siz bana yapmayında o lezzetli şeylerden ben ozaman göstercem sizeee kaydirigubbakcemile3
hadı burcucum sen benı test et en ıısı ınanmıyo kıs yaaa
cıdden sor bakım bılemdıgım varmı
ay kesin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yemın ederım bakmadım hemne yazıyomhımmm
söyle bakalım mutfak tezgahıma aldığım üçlü set ne renk? kavanoz set mıknatıslı kaşıkları var
ama gidip bakmaca yok fotoyaaa
sonra cuma çıkma yıl dönümümüzde ne süpriz yaptım aşkıma ekim ayında :kedi:
sonracuma son soruuu biz nikahı ne kadar evvel kıydık ve nikaha nasıl gittik ?
hadi bakalım
Herkes gidiyor ben geldim hihoyyyt
Boynum iyileşti gibi ağrımıyor çok, hoş kimse de sormamış yaaa neyse söylim kaydirigubbakcemile3
Anneme gittim salonun 2 camını ve mutfağınkini sildim geldim. Zaten ben gidene kadar annem diğer odaları silmiş. Feci kalabalıktı bugün duraklar otobüsler saatlerce yollarda kaldım çünkü yetişemedim akannehir
Az önce geldim eve allahtan kardeşim arabayla bıraktı. Kocişe de kuru fasulye getirdim yemek derdi de yok ohhhhh :sm_cool:
Bu arada ben asla kuru fasulye yemem midem bulanır kendilerinden. Kocişi aradım kumpir istedim ben de
ayy bende sana yetıscem dıye cılgınalr gıbı yazdım ya:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam sakin oll ben kociş için sofra kurmaya gidyorum madem :roflol::roflol::roflol:
herşey güzel olacak sen cevapla gelince okycak :1ninca:
ayyy annesınde gonlunu yapmamıs nıye sevmıyonkı kuruyu nohutu sevıyon ama dımı:jeyyar:
boynunun gecmesıne sevındım canım ohh yemek derdıde yok annecıklerımız saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?