Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gamzee tuu tuuuu ellerine sağlık harika görünüyor ah canım yaa nası uğraştın bunlarla böyleee . Yapma tabi artık

esma sen bu işi biliyosun hemşo.. elbisenin rengine özellikle bayıldım... güle güle giy.
gamzem ellerinize sağlık

Aallah hepimize şifa versin inş...Şeniz

esmoşum hayırlı olsun cicilerin.ama ya resmi neden düz çekmedin ki ,ya da koymadın ki...
elbisene bakcem diye pc ekranın yan çevirdim....:teytey:
çok cici hepsi botlar tarzım değil ama güle güle kullan.
elbisenin rengi çok tatlı.yine malum yerden sanırım...
hepsini en güzel günlerde giy inş...

canım çok geçmiş olsun ....
Rabbim yardımcınız olsun inş...
sınav için dua ederken ,işte hepsi sınav bunların.
inş tez zamnada iyileşir...

densem battaniyeni güzel günlerde kullan.çok güzelmiş...

gamze ellerine sağlık marifetli annecik....

aaa bugun 24 kasımmış :S gidemde kayınvalidehanımcımı arayam.

önder Atatürk ümüzün ve tüüm öğrtmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun..

Ülkemizin her yerinde ve her koşulda emek vererek yetişmemize katkı sağlayan tüm öğretmenlerimizin ve öğretenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü en kalbi duygularımla kutlarım...

Hayatim; bayram dönüşü hemen olacak işte hemen olması gerekiyor, gün geçtikçe ilerliyormuş...

Ben izin işlemlerimi halledicem, para mevzusu var işte belki cuzi bir rakam 1,000 lira gibi bir para ama bizim için şu anda büyük para bir şekilde halledicez işte bilmiyorum canımmafoldumben

Sınavı da kötü geçti elemek için çok zor sormuşlar + zaman yetmemiş, internetten de baktım yorumlara herkes aynı şeyi söylüyor, hayırlısı bakalım:sinifsinif:

lahacgım a guldm hehe malm yer ama hewryderde vardır o markyı stan
ay bayılcam özel sogrta için biri aradı cepten yapıstı ıstemıyorum dıyorum neden neden aaaaa

hayatimmmmmmm çok yakın değil ama yakın yaniiiiiiiii gelirdim vallaha yada sen bana gelir temizliğe yardım ederdinnnnnnnnn
havuç çorbası yapardınnnnnnnn :jeyyar:

gunaydın kızlar
dimples canım ya ellerine sağlık, sayfayı bi actım borekler karsıladı yaaa
masallah sana canım cok becerikliisn ama yorma artık kendini canım
artık birkac yıl sonra duru ile birlikte yaparsınız bunları dusunsene canım harika masallah size iyi bakın kendinize
pufim kunderam cok cok gecmiş olsun canım, içini rahat tut canım insallah hiç bisey olmadan gececek dualarımız sizinle canım, sen guclu olmalısın simdi unutma canım
songacım bir fırın resmi koymus, annemde var biz kullanıyoruz canım guzel bir fırın memnunuz ama cok kucuk canım ya yani biz onu gunluk kendimiz için kullanıyoruz; misafir için oldukca kucuk. birde biz ızgarasını cok kullanıyoruz, ızgarada kofte yada tavuk guzel oluyor canım. ama benim sana tavsiyem buyuk normal fırın alman, eger fırın kullanacak biriysen ben cok kullanıyorum ve iyiki normal fırın almısım diyorum o kucuklerle yapamazdım ben
esma kıyafetler super canım ya gule gule giy, benim hic giymediğim kadife bir elbisem var onu giyeyim diyorum ama olacakmı bilmiyorum denemeyede korkuyorum cok kilo aldım cunku
densem battaniyen cok guzel canım gule gule kullan

basta babacım olmak uzere butun ogretmenlerin ogretmenler gunu kutlu olsun

gamze ellerine sağlık... şimdi çayla ne güzeldi giderdi bir bilsennn..

yazmalı söylemeyi unutmuşum... senin ekldeğin çantayı çok beğendim.. nerden aldın acaba

Esma cok güzel bayramlıkların botlara bayıldım zaten

kundera Allah şifa versin canım aynısorun taa lise yıllarında beri bende de var ve şu lanet olası endoskobiyi korkumdan yaptıramıyorum senin yazını okuyunca tüylerin diken diken oldu benimde arada bir ağrılarım oluyor ama pek umursamıyordum doğrusu öenmi şimdi daha iyi anladım :1no2:

kestane şekeriiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok severimmmmmmmmmmmm

çok güzelmiş sıcak gecelere inşallah :jeyyar:

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :roflol:
kestane şekerine bende bayılırımmmmm :lepi:

günaydın herkesciklereeeeeeeee

esmaaaaa elbisen çok güzellll cnm güle güle giyopuyorumnanaktan

densemmmm battaniyen çok cici fıstıkımmmmmmmopuyorumnanaktan

canım çok saoll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
seninde börekler harikaaa ıspanaklı börek yaa mükemmellll :lepi:

mandilin mulbery elma şekeri vee lahanam saolun kızlar opuyorumnanaktan

heykelin arka tarafında devlet hastanesi var bilir misin balım onun arka arafında oturuyommm:lepi:

heykeli biliyorum ama devlet hastanesini falan bilmiyorum(biliyorum dediğimde adını biliyorum desem daha dogru sayılır :kedi:) canım ya; benim eşimde bursalı da kayınvalidemler osmangazide hurriyette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…