bursa hehehe sker okoh oh aılecek
ogretmenlr gununuz kutlu olsun
esma ben hangi ildeyim cnmmŞeniz
tavuk felan öyle oluyor ama her yemekmimeraba arkadaşlar nasılsınz?
Topik baya eğlenceli sanırım geçmiş baya birikmiş okuyamadım.
Size bişey sormak istiyorum kızlar mesela bugün yemek yapıyorum buzdolabına koyuyorum yarın yemeğin tadı değişiyo böyle ekşimsi gibi koku felan yok servis çağırdım buzdolabındamı sorun diye baktılar bişi yok dediler kullandığım yağın salçanın son kullanma tarihine baktım onlardada sorun yok ya kafayı yicem neden bozuluyo benm yemeklerim?
hayır beeeeeeeeeeeeeeee
demişsin ya
canım yarın bi ara koyaram sana
buna OHA dedik :roflol: :roflol:
niye insafsızım? hem ben yaptırmıyorum kendi yapıyo :lepi:
hayır beeeeeeeeeeeeeeee
demişsin ya
canım yarın bi ara koyaram sana
buna OHA dedik :roflol: :roflol:
niye insafsızım? hem ben yaptırmıyorum kendi yapıyo :lepi:
üzülme canım çabucak atlatır toparlanır peki bu ne ameliyatı napıcaklar yanı ?
İnşallah...
Şimdi normalde olmaması gereken midedeki boşluğu kapatacak...
Yemek borusu ve midesi arasında reflüden dolayı oluşan mesafeyi kısaltacak...
Morartılar ve kanamalar da bu şekilde yok olacakmış, asitten mide mahvolmuş anlatamam size yani gözümle görmesem inanamazdım çok dikkat edin arkadaşlar...
İlaçlada tedavi ederim ama dedi 3-4 ayda bir acile gelirsin, tahribatın gitgide artar dedi.
Kola, nescafe, türk kahvesi, soda, alkol, sigara yasak bundan sonra......................
En büyük düşmanları bunlarmış...
meraba arkadaşlar nasılsınz?
Topik baya eğlenceli sanırım geçmiş baya birikmiş okuyamadım.
Size bişey sormak istiyorum kızlar mesela bugün yemek yapıyorum buzdolabına koyuyorum yarın yemeğin tadı değişiyo böyle ekşimsi gibi koku felan yok servis çağırdım buzdolabındamı sorun diye baktılar bişi yok dediler kullandığım yağın salçanın son kullanma tarihine baktım onlardada sorun yok ya kafayı yicem neden bozuluyo benm yemeklerim?
bunlarda hamuru çarşaf böreği gibi açılan asla oklava değmeyen minik ıspanaklı böreklerimmmmm. dün akşam açtım ama sanırım artık bu işlerden emekli olmam lazım kızlar belim inanılmaz ağrıdı. bebiş izin vermedi yani.mafoldumben
]
ben dün kıskandım demiştim bende bayradam gıycegım elbıseyı eklıyorum ve botlarımı esarp eskı uzerıne yenı almadım alamam heralde
botlarıda secene kadar cnm cıktı
bu senekı modller bnm tarzım degıl
onceden sıvrı burun topuksız guzel modeller vardı
sımdı sıvrı burunlar topuklu tarzım degıl
yada topuksuzlarböyle onu yuvarlak topuğu kare topuk ortaokul cocugu gıb yanı anca bunu buldum
kızlar pazar günü aldım yumuşacık battaniyem
özdilek 74 tl kaydirigubbakcemile5[/B]
beta saol canımmm opuyorumnanaktan
ervaa canımm ben yazcaktım sonra dedim ya yanlış hatırlıyosam kaydirigubbakcemile3
öğretmenler günün kutlu olsun örrttmenim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
her yemek aynısı oluyo esmacım ve tat hep aynı şaştım napıcağımı walla
Ayhh canım neden yanlış anlayım, çok duygulandırdın beni Allah razı olsun :sinifsinif:
Düşünmen bile yeterli ya gerçekten çok sağol...
Artık bir şekilde halledicez canım, borç harç bulucaz, yani başka zaman olsa hiç problem değil büyük bir para da değil ama oyle zor durumdayız ki zaten yakından biliyorsunuz bizi...
Onun sağlığı önemli zaten, Allahım yardım eder inşallah. Bulucaz bi şekilde...
Ama gerçekten çok sağol, Allah razı olsun, o büyük yüreğine Allahım acı keder vermesin...
Gerçekten zorlu yollardan sınavlardan geçiyoruz, tek sığınağımız Allahımız, neylerse güzel eyler, tebbir bizden takdir Allahtan yapcak bişey yok:Saruboceq:
Geçmiş olsun dileyen diğer arkadaşlarım sizlere de teşekkür ederim, çok sağolun, sizlerden de Allah razı olsun....
Dularınıza ihtiyacımız var :Saruboceq:
canım
1. si derecesi düşük olabilir onu kontrol edin bazen misafir çocukları falan benimkinide oynuyo her misafir gidişinde kontrol ediyorum
2.si içine buzdolabı örtüsü seriyor musun şu plastik muşamba gibi satılıyor ya onlardan benim çeyizde sermiştik o da çok etkilio üst raftan alt rafa havanın gitmesini engelliyormuş
3.sü yemeği asla sıcakken koyma hatta ılıkken bile iyice soğut sonra koy ben genelde ocağın üzerine kapağını kapayıp bırakıyorum yatacağımda dolaba koyuyorum
markası ne cnm dolabınınCADIARZU
kaydirigubbakcemile5beta saol canımmm opuyorumnanaktan
Bu söylediklerinin hiçbirini benim koçiş içmiyor ne sağlıklı bi adam yaa maşallahhİnşallah...
Kola, nescafe, türk kahvesi, soda, alkol, sigara yasak bundan sonra......................
En büyük düşmanları bunlarmış...
betaaaaaa,pıtırımmmm,hayatımmmmmmsağolun kızlar evet artık yapmıcam bu son jübilemi yaptım:jeyyar: hayatım kızzz veririm tabeeeeee
cisil beko canım
bu arada ben geldim hoş geldim
dün buraya uğrayamadım işim çoktu
evdede işim çok bugünlerde bayram temizliği yapıyorum her akşam yavaş yavaş bir iki derken arefe günü bitircem inş. pazar günü çamaşır makinemin örtüsünü banyo paspaslarımı yıkadım dün akşamda mutfak halımı sildim öldüm yaa resmen halı silmek ne zor işmiş halı yıkama makinesi bana farz oldu
çünkü nazar mı ettim ne lekeler çıkmıo :sinifsinif:bana akıl verin kızlar ne yapmam gerek neyle siliyim
Ayhh canım neden yanlış anlayım, çok duygulandırdın beni Allah razı olsun :sinifsinif:
Düşünmen bile yeterli ya gerçekten çok sağol...
Artık bir şekilde halledicez canım, borç harç bulucaz, yani başka zaman olsa hiç problem değil büyük bir para da değil ama oyle zor durumdayız ki zaten yakından biliyorsunuz bizi...
Onun sağlığı önemli zaten, Allahım yardım eder inşallah. Bulucaz bi şekilde...
Ama gerçekten çok sağol, Allah razı olsun, o büyük yüreğine Allahım acı keder vermesin...
Gerçekten zorlu yollardan sınavlardan geçiyoruz, tek sığınağımız Allahımız, neylerse güzel eyler, tebbir bizden takdir Allahtan yapcak bişey yok:Saruboceq:
Geçmiş olsun dileyen diğer arkadaşlarım sizlere de teşekkür ederim, çok sağolun, sizlerden de Allah razı olsun....
Dularınıza ihtiyacımız var :Saruboceq:
hahaha manyak yaa
lafı neresinden anlamş
resim koyarım manasında didik herhalde
dur koyayım albüme silerim hemen
nasıl bi caziben varssaaa adamcağız sana yaranmak için temizlik yapıyo hey allahımmmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol::roflol:
betaaaaaa,pıtırımmmm,hayatımmmmmmsağolun kızlar evet artık yapmıcam bu son jübilemi yaptım:jeyyar: hayatım kızzz veririm tabeeeeee
1 kg. un
1 su bardagi süt
1 su bardagi su
1 yas maya
2 yemek kasigi margarin veya yarim su bardagi siviyag
1 tatli kasigi tuz
2 yemek kasigi seker
Icine:Ispanak,böreklik peynir
Üzerleri icin sivi yag
Bütün malzemeleri karistir ve hamur yap.
Mayalandir.
Ispanagi yika,dogra.
Bir tavada sivi yagda cok ölmeyecek sekilde kavur,tuzla.
Peyniri rendele.
Tarifin Hazırlanışı
Mayalan hamurdan
mandalina büyüklügünde bezeler hazirla.
Bezeleri pasta tabagi kadar ac ve üzerlerine
bolca sivi yag sürerek yagla.
15 dakika kadar beklet ve herbirinin kenarlarindan
elle cekistirerek yufka kadar ac.
Icine ispanagi ve beyaz peyniri serpistir.
Sararak rulo yap ve gül seklinde dola.
Yada bir büyük tepsinin ortasindan baslayarak
tepsi dolana kadar dola.
Üzerine yumurta sarisi ve sivi yag karisimi sür.
180-200 derecede pisir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?