heykeli biliyorum ama devlet hastanesini falan bilmiyorum(biliyorum dediğimde adını biliyorum desem daha dogru sayılır :kedi:) canım ya; benim eşimde bursalı da kayınvalidemler osmangazide hurriyette
oh oh aılecekhııı hııı hatta bide kayınbabam
Esma cok güzel bayramlıkların botlara bayıldım zaten
ssagol cnm
elma sekerım sende sagol sendemi aldın kilo
kestane skerını kım ddedi bilmem ama bende cok sevıoyrum
kundera Allah şifa versin canım aynısorun taa lise yıllarında beri bende de var ve şu lanet olası endoskobiyi korkumdan yaptıramıyorum senin yazını okuyunca tüylerin diken diken oldu benimde arada bir ağrılarım oluyor ama pek umursamıyordum doğrusu öenmi şimdi daha iyi anladım :1no2:
oh oh aılecek
ogretmenlr gununuz kutlu olsun
ssagol cnm
esma ben hangi ildeyim cnmmŞeniz
canımmm çok geçmiş olsunKızlar günaydın...
4 gündür uzak kaldım sizden hiçbiriniz farketmemişsiniz :sinifsinif:
Neyse moralim çok bozuk kızlar...........
Eşim acil ameliyat olacak o kadar korkuyorum ki anlatamam mafoldumben
canım dedim die demedinmi öle bee:roflol: :roflol:
eee ben niye o zaman makinemi doldurmaya çalışıyorum :roflol: :roflol:
songacım hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Nasıldı anlatsana, foto yok mu canım?
pıtır anladın mı niye öyle dedim?
kestane şekeriiii miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok severimmmmmmmmmmmm
ben orhangazi'ye gittim osmangazi'ye yakın mı orası?
:lepi: süperrrrr dana kadar ben de istiyommmmmmm :roflol: :roflol:
mor bayılırım güle güle giy. benim bayramlığım falan yok. ne giycemi de bilmiyorum
yok akşam unuttum sabah çıkarken yanıma aldım. bugün yicem ceple çektim kötü çıktı biraz kaydirigubbakcemile3
çok güzelmiş sıcak gecelere inşallah :jeyyar:
:teselli: geçmiş olsun canım peki planınız ne napmayı düşünüyorsunuz?
sınavı noldu bu arada
bunlarda hamuru çarşaf böreği gibi açılan asla oklava değmeyen minik ıspanaklı böreklerimmmmm. dün akşam açtım ama sanırım artık bu işlerden emekli olmam lazım kızlar belim inanılmaz ağrıdı. bebiş izin vermedi yani.mafoldumben
bir gün yakalıcam sizi m.city de ama du bakalım ne zaman :jeyyar:
günaydın tüm güzelllerrrrrrrrrreeeeeeeee
bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
sevgüüü hoşgeldinnnnnn
puifcim çok geçmiş olsun.. Allah dermansız dert vermesin canım.. :Saruboceq: çok fazla üzme kendini.. Çaresi varmış çok şükür
esma :lepi: sen bu işi biliyosun hemşo.. elbisenin rengine özellikle bayıldım... güle güle giy.
nihal işe mi girdin sen.. geçmişi okurken gördüm.. hayırlı olsun canım..
nisanyağmuru kardeşin gelmiş sanırım. gözün aydın...
kızlar ben hala edanın gelinliğinde kaldım yaa. maşallah ne kadar yakışmış öle... çok güzel olmuş çokkk..
deniz battaniyene bayıldım... renkleri çok hoş... yumuşacık ohhh pamuk gibiiii
böcük nan iki gün girmiyom siteye eve tutmuşsun.. iki gün daha girmesem evlenicen kesin...
pıtırcım büyük gün bugün... geliyo di mi sevgülün
bunlarda hamuru çarşaf böreği gibi açılan asla oklava değmeyen minik ıspanaklı böreklerimmmmm. dün akşam açtım ama sanırım artık bu işlerden emekli olmam lazım kızlar belim inanılmaz ağrıdı. bebiş izin vermedi yani.mafoldumben
Hayatim; bayram dönüşü hemen olacak işte hemen olması gerekiyor, gün geçtikçe ilerliyormuş...
Ben izin işlemlerimi halledicem, para mevzusu var işte belki cuzi bir rakam 1,000 lira gibi bir para ama bizim için şu anda büyük para bir şekilde halledicez işte bilmiyorum canımmafoldumben
Sınavı da kötü geçti elemek için çok zor sormuşlar + zaman yetmemiş, internetten de baktım yorumlara herkes aynı şeyi söylüyor, hayırlısı bakalım:sinifsinif:
hayatimmmmmmm çok yakın değil ama yakın yaniiiiiiiii gelirdim vallaha yada sen bana gelir temizliğe yardım ederdinnnnnnnnn
havuç çorbası yapardınnnnnnnn :jeyyar:
burcu hala uyuyomu yaaaaaaaaaaa
Ya ben olsam bende yaptıramazdım ama yaptır canım ihmal etme, cd sini sonradan beraber izledik herşeyi o kadar açık belli oluyor ki bütün kanamaları morartıları ve o boşluğu gözlerimizle gördük, zaten uyuttular yani yarım saatlik bir uyuşturucu sadece boğazından geçerken zorlanmış gerisini hatırlamıyor halbuki adamlar bağırsağa kadar inmişler... Ama şu anda boğazı çok acıyor o ayrı mesele mafoldumben
Doktor da cd den göstererek anlatınca birde olasılıkları söyleyince kanımız dondu resmen...
hımmm hürriyet benim çalıştığım yere çok yakınnnnnn cnmmmm bi gün yolun düşerse beklerimmmmmm:1hug::1hug:
oh oh aılecek
ogretmenlr gununuz kutlu olsun
ramzan bayramından sonra 7 kilo aldım dun itibariyle; ama bukadarı biraz anormal sanki yaa napıcam bilmiyorumEsma cok güzel bayramlıkların botlara bayıldım zaten
ssagol cnm
buarada kestane şekerine bayılyorumm, o yuzden bursalıyla evlendim ya zaten (dermişim) alkisalkisalkis
gamzeeeee kızzz tarif versene :kedi:
elihe sağlık çokkkkkkkk nefis görünüyor. artık yapma tabii iki büklüm olursun :teselli:
canım yanlış anlamazsan burada kalabalığız 1000 tl. bölününce çok olmaz. herkes verebildiğini verse olmaz mı acaba?
ay ben Hayati'ye yardım etmiyorum temizlikte sana mı etcem hiçççççççç işim olmaz :dilcikar:
sanane :mymeka:
canummmm sağol bitanemmm biranönce iyileş:Saruboceq:
densemmmmmmm bende aksine hiç sevmiyom boğazımı yakıyo yaaaaaaa
canım yanlış anlamazsan burada kalabalığız 1000 tl. bölününce çok olmaz. herkes verebildiğini verse olmaz mı acaba?
canım dedim die demedinmi öle bee
çok insafsızsın temizliği hayatimemi yaptırıyon beeeeeeee
:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?