Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

heykeli biliyorum ama devlet hastanesini falan bilmiyorum(biliyorum dediğimde adını biliyorum desem daha dogru sayılır :kedi:) canım ya; benim eşimde bursalı da kayınvalidemler osmangazide hurriyette

hımmm hürriyet benim çalıştığım yere çok yakınnnnnn cnmmmm bi gün yolun düşerse beklerimmmmmm:1hug::1hug:

Ya ben olsam bende yaptıramazdım ama yaptır canım ihmal etme, cd sini sonradan beraber izledik herşeyi o kadar açık belli oluyor ki bütün kanamaları morartıları ve o boşluğu gözlerimizle gördük, zaten uyuttular yani yarım saatlik bir uyuşturucu sadece boğazından geçerken zorlanmış gerisini hatırlamıyor halbuki adamlar bağırsağa kadar inmişler... Ama şu anda boğazı çok acıyor o ayrı mesele mafoldumben
Doktor da cd den göstererek anlatınca birde olasılıkları söyleyince kanımız dondu resmen...

çisil foto eklemişsin geçenlerde
ben seni göremedim.. tekrar ekler misin eğer senin için sakıncası yoksa

Kızlar günaydın...

4 gündür uzak kaldım sizden hiçbiriniz farketmemişsiniz :sinifsinif:

Neyse moralim çok bozuk kızlar...........
Eşim acil ameliyat olacak o kadar korkuyorum ki anlatamam mafoldumben
canımmm çok geçmiş olsun
ama bak ameliyat onun sağlığı için daha ii olacakmış
üzülme canım yaa
işte bu stres üzüntü hep mideye vuruo yaa
bende hep üzüldüm üzüldüm
en sonunda yazdan bari midem kötü
allaha şükür şimdi daha iiyim ama işte dikkat etmem gerekio
allah daha kötü hastalık vermesin
inşallah kocanda en kısa zamanda sağlığını kavuşur canım

canım dedim die demedinmi öle bee

gamze dökdürmüşün yine

ay evet kızz
bugün gelioda
sende nasıl bi hafıza var kız
ama ben bugün göremem yarın görürüm
ohh yarında iş yerimde yalnızım
gelir buraya görürüm rahat rahat

hmm sora esma aldklarını güle güle giy

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
benim patronumda emekli öğretmen
bende onunkini kutladım sabah

hee bide herkese günaydınnn

gamzeeeee kızzz tarif versene :kedi:
elihe sağlık çokkkkkkkk nefis görünüyor. artık yapma tabii iki büklüm olursun :teselli:

canım yanlış anlamazsan burada kalabalığız 1000 tl. bölününce çok olmaz. herkes verebildiğini verse olmaz mı acaba?

hayatimmmmmmm çok yakın değil ama yakın yaniiiiiiiii gelirdim vallaha yada sen bana gelir temizliğe yardım ederdinnnnnnnnn
havuç çorbası yapardınnnnnnnn :jeyyar:

ay ben Hayati'ye yardım etmiyorum temizlikte sana mı etcem hiçççççççç işim olmaz :dilcikar:

burcu hala uyuyomu yaaaaaaaaaaa

sanane :mymeka:

üzülme canım çabucak atlatır toparlanır peki bu ne ameliyatı napıcaklar yanı ?

meraba arkadaşlar nasılsınz?
Topik baya eğlenceli sanırım geçmiş baya birikmiş okuyamadım.
Size bişey sormak istiyorum kızlar mesela bugün yemek yapıyorum buzdolabına koyuyorum yarın yemeğin tadı değişiyo böyle ekşimsi gibi koku felan yok servis çağırdım buzdolabındamı sorun diye baktılar bişi yok dediler kullandığım yağın salçanın son kullanma tarihine baktım onlardada sorun yok ya kafayı yicem neden bozuluyo benm yemeklerim?

hımmm hürriyet benim çalıştığım yere çok yakınnnnnn cnmmmm bi gün yolun düşerse beklerimmmmmm:1hug::1hug:

canım insallah bigun gorusuruz; bayramlarda geliyoruz ama oyle kısıtlı zaman oluyorki onuda kayınvalidemlerle birlikte gecirelim istiyorum mumkun oldugunca, ama geniş bir zamanda gorusuruz umarım

Günaydınlarrrr
Bugünn dişçiyle son randevum var öldümm bittim yaaa bu dişlerdenn :gitme:

Gamzee o börekler ne öylee süper görünüyorlarr kaldımıı gelim mii sizee cokacimcoook
Birde kolaysa tariff lütfenn kaydirigubbakcemile5

Esmaa elbisen çok güzel görünüyor sanada çok yakışıcak eminim papilerde ne güzel tam benlik sıfırr topukk :lepi: İyi günlerdee giyy Şeniz

Kunderamm canım çok geçmiş olsunn Allah acil şifalar versinn inşallah ameliyatı çok güzel geçer tez zamanda eşinde sağlığına kavuşur :Saruboceq: Mide ağrısı çok feci bişeydirr bilirimm :sinifsinif:

Başıyazmalım senin bayramlıklarında çok güzel..Özellikle çantana bayıldımm opuyorumnanaktan
Çeketinde çok şık duruyorr bu modele benzer teyzemde giyiyor çok şık ve güzel duruyor üstündee :lepi: Eşarbınında renkleri çok güzell opuyorumnanaktan İyi günlerde giy..

Densem battaniyenin renkleri çok cici şeker gibi iyi günlerde kullan :1hug:

Unuttuklarım varsa affolaaa :1ninca:

Bu arada Hemşomun koçişinin öğretmenler günü kutlu olsun ayrıca papi seninkide kutlu olsunn :1hug:

Tüm öğretmenlerinde öğretmenler günü kutlu olsunn turkbayragi
Bugün unutmadan teyzoşlarımıda arayıp kutlayım barii :kedi:

çok insafsızsın temizliği hayatimemi yaptırıyon beeeeeeee

:mymeka:

canım yanlış anlamazsan burada kalabalığız 1000 tl. bölününce çok olmaz. herkes verebildiğini verse olmaz mı acaba?

Ayhh canım neden yanlış anlayım, çok duygulandırdın beni Allah razı olsun :sinifsinif:
Düşünmen bile yeterli ya gerçekten çok sağol...

Artık bir şekilde halledicez canım, borç harç bulucaz, yani başka zaman olsa hiç problem değil büyük bir para da değil ama oyle zor durumdayız ki zaten yakından biliyorsunuz bizi...
Onun sağlığı önemli zaten, Allahım yardım eder inşallah. Bulucaz bi şekilde...

Ama gerçekten çok sağol, Allah razı olsun, o büyük yüreğine Allahım acı keder vermesin...

Gerçekten zorlu yollardan sınavlardan geçiyoruz, tek sığınağımız Allahımız, neylerse güzel eyler, tebbir bizden takdir Allahtan yapcak bişey yok:Saruboceq:

Geçmiş olsun dileyen diğer arkadaşlarım sizlere de teşekkür ederim, çok sağolun, sizlerden de Allah razı olsun....

Dularınıza ihtiyacımız var :Saruboceq:

beta saol canımmm opuyorumnanaktan

ervaa canımm ben yazcaktım sonra dedim ya yanlış hatırlıyosam kaydirigubbakcemile3
öğretmenler günün kutlu olsun örrttmenim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…