Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

-
neyle siliyorsun sinay? kosla halı yıkama güzel siliyo :lepi:
Bu arada ben 2012 filmini izledim hiç beklediğim gibi çıkmadı çok saçma geldii gitmek isteyenlere bilgi olsunn abuk sabuktuu :umursamaz:
aynen beta.. bende hiç beğenmedim... son yarım saat kala çıktık hatta biz..

kociş bu filmi bekleyip duruyordu dün geidelim dedik anam bi baktık ki çook uzun sürüyormuş yoruluruz tatilde gidelim deyip ertelemiştik.
Dimek beğenmediniz iyi oldu bu tavsieniz :):)
Buarada kanalizasyon çerez gibi bi film gayet komiks gidilebilir ama evde de izlenebilir.

tünaydın kızlar bugün hiç ii deilim başım kazan geceden beri bi öksürük tuttu boğazım acaip acıo hastalık hafif atlatıorum sanırım öğleden sonada izinliyim şirketimiz değişti bi ton evrak istiolar onları gidip alcam nasıl yetiştircem yapabilcemmi hiç bilmiorum dua edinde bi daha çıkmayım bugün bitsin işlerim

hemşom çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

nefese gittim canım
zaten kötü oldum
sevgilim daha askere gitçek benimm(
gladyoya gitmem sevmiom öle kurtlar vadisi fln ben
yine 2012ye gideriz mecburen
amann maksat muhabbet olsun işte:)

kanalizasyon geçendeydi ya
kalkmş
aa dur bigadaki sinemaya bakim ben
olmazsa oraya gideriz

etmeye çalışıorum gazmem ben her sene grip aşımı olurum böle hafif bi kere atlatırım ama bu onlarada benzemio acaba diorum mevsim dönüo alerjimi poff kafam kazan gibi oldu yaa

mölbişim sağol kuşum
mucuucucucuckkkk

sulfat tskler cnm

eda ne zengını bee sende
saol
gelınlığını göremedım ama sen prenses kadr guzelsınn cok süper olcaksın emınım:lepi:
yürü git
klava:

dublex evde ben oturmuyorum walla

hıhh zenginsin işte

ya pufim ya geçmiş olsun

eda geldiiiiiiiii eda gelinliğin görem nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
koyarım bi ara tekrar
herkesler burdayken

edaa gelinliğini göremedim benim içinde eklermisin
mafoldumben
ana hatta albüme koyarım da
şu anda kafamı pufiye taktım
bi ara
koyar
haber
veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…