ay sen böle anlatınca sevgilimle ben geldi aklıma
doktora gittim tahlil sonuçlarımda
troide dair bişey çıkmadı
ama doktor dediki anlattıkların troid belirtisi.. bakalım nodül varmı dedi baktı
hafif bi şişlik var dedi yarın git ultrasona gir sonucu getir bakalım dedi ..
ciddi seviyede kansızlık çıktı bide :sinifsinif:
haftasonumuda anlatımmi sositososito
cumartesi günü aşkımla sinemaya gittik
hangi filme gidiceğimizi kararlastırmamıştık ama çıktık işte neyse gittik
hangisine gidelim hangisine gidelim derken
gladyoyamı girsek dedik ama feci kalabalıktı herkes ona gidiyor
ama dedik ona bayramdada gidebiliriz nefes vardı bide kaç aydır hala vizyonda
bende merak ediyordum oda dediki bayramda gideriz gladyoya
gel nefese gidelim askerlik günlerimi haturlarım bende
neyse girdik
ama hiç umduğum gibi değildi.. son anlarında biraz duygusallaştım ..
sonra çıktık yemek yedik gezdik dolaştık
eve geldim :asigim:
bi baktımki pc bozulmuşşş akannehir.. bizim ufaklıklar gene rahat durmamışlar dedim.
neyse dün yaptırdı babacım sağolsun.
formatlandı ama hiçbişeyim silinmedi oh zemuszemus
bu arada ben geldim hoş geldim
dün buraya uğrayamadım işim çoktu
evdede işim çok bugünlerde bayram temizliği yapıyorum her akşam yavaş yavaş bir iki derken arefe günü bitircem inş. pazar günü çamaşır makinemin örtüsünü banyo paspaslarımı yıkadım dün akşamda mutfak halımı sildim öldüm yaa resmen halı silmek ne zor işmiş halı yıkama makinesi bana farz oldu
çünkü nazar mı ettim ne lekeler çıkmıo :sinifsinif:bana akıl verin kızlar ne yapmam gerek neyle siliyim
aaa ölemi betaBu arada ben 2012 filmini izledim hiç beklediğim gibi çıkmadı çok saçma geldii gitmek isteyenlere bilgi olsunn abuk sabuktuu :umursamaz:
Bu arada ben 2012 filmini izledim hiç beklediğim gibi çıkmadı çok saçma geldii gitmek isteyenlere bilgi olsunn abuk sabuktuu :umursamaz:
sinay koslanın halı yıkama şampuanından al süperrrrrrrr biz misafir odasının halısını onunla siliyoz açık renk çünkü dene bak farketcen:lepi:
bu arada ben geldim hoş geldim
dün buraya uğrayamadım işim çoktu
evdede işim çok bugünlerde bayram temizliği yapıyorum her akşam yavaş yavaş bir iki derken arefe günü bitircem inş. pazar günü çamaşır makinemin örtüsünü banyo paspaslarımı yıkadım dün akşamda mutfak halımı sildim öldüm yaa resmen halı silmek ne zor işmiş halı yıkama makinesi bana farz oldu
çünkü nazar mı ettim ne lekeler çıkmıo :sinifsinif:bana akıl verin kızlar ne yapmam gerek neyle siliyim
aaa ölemi beta
biz bayramda gitmeyi düşünüoduk
.......
pıtır new moona gitsene canım sevgülünle
ne yapıcan 3 saat boyunca 2012 yi mi izliceksin sinemada
Bu arada ben 2012 filmini izledim hiç beklediğim gibi çıkmadı çok saçma geldii gitmek isteyenlere bilgi olsunn abuk sabuktuu :umursamaz:
aynen beta.. bende hiç beğenmedim... son yarım saat kala çıktık hatta biz..
Evet bana çok saçma geldii :umursamaz:aaa ölemi beta
biz bayramda gitmeyi düşünüoduk
aynen beta.. bende hiç beğenmedim... son yarım saat kala çıktık hatta biz..
Ya kızlar demiştim ya cumartesi sınava girdi eşim işte.
Şehir dışına çıkmıştık gitmişken de midesinden görünecektik kuzenimiz doktor işte zaten onlarda kaldık...
Pazartesiye randevu aldık güç bela, bende izin aldım işten...
Endoskopi oldu, midesinden rahatsızdı sürekli şikayeti vardı ama bizde sanıyorduk ki işte ilaçla felan iyi bir tedaviyle hallolur...
Ama umduğumuz gibi olmadı reflüsü çok ilerlemiş, zaten vardı ama bu işsizlik döneminde işte çok stresinde etkisiyle midesinde gereğinden fazla kanama ve erezyon varmış + normalde yemek borumuzla mide arasında olmaması gereken bir boşluk oluşmuş...
İşte doktor da acil ameliyat olmasın dedi çok şaşırdıkmafoldumben
İlaç da veririm ama ömür boyu çekersin + zaman veremem belki 1 yıl belki 5 yıl belki daha sonra mutlaka kötü birşeye çevirir dedi işte telafüz etmek istemiyorum ama Allah korusun yemek borusu veya mide kanseri felan mafoldumben
Hemen bugün almak istedi ama dedik işte bayramı atlatalım, iznimi ayarlamam lazım benim hemde para bulmamız lazım, bayram dönüşü hemen geliriz dedik tamam dedi...
Allahım yardım etsin çok korkuyorum endoskopi için uyuttular ben yanında duramadım içeri girdim ama sesini duydukça ağladım ameliyatta napıcam bilmiyorum, çok korkuyorum, belli etmiyor ama o da çok korkuyormafoldumben
yaa o yok daha bandırmada canım yaa
nefes var
2012 var
kurtlar vadisi gladyomu ne o var
bide kolpaçino var
:S
YA BNMKIDE cok ıstıyordu söluyum ona ben
erva kız körmüsün ne kısa kollusu serkecıgım uzun kollu bu
şekercik
botlarbenm tam tarzım kızlar
topuklu hıc gıyemem ben
beta zeynep cık cok saglun
erva ıyı bak sekercik
akannehir
anaaam hoşgeldin kız,geçmişi bitirebildinmi kulaklarını çok çınlattık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?