Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu kıs ne güzel doğayla iç içe mis gibi temiz hava ne güzeldir şimdi hiçte çirkin çıkmamışsın cnm cnm mantar istedi ii mi
sağol zeynepçimm opuyorumnanaktan
gerçekten çok hoş bir gündüüü
bende 10 kilo var kuzum gel ikram edeyim sana :roflol:

allah iyliğini verisnnn:roflol::roflol:
yok bende çıkmaz esasende onlar olamadığım adetin alametleri :roflol::roflol::roflol:

burcuuuuuuuuu harika çıkmışsın opuyorumnanaktan
ikili mantarlar da çok güzelmiş zemuszemus
yalnız hayat maksimum da da bayağı güzel olmuş :roflol:

:kedi: maximum fotomu sana armağan ediyorummmmm tocamann tocamannnnn opuyorumnanaktan

evettt
bilmiomuydun sen

burcu kız gittiğiniz yer çok romantik yalnız
yapraklar dökülmüş fln
sende cici çıkmışın:)

hee yaa romantiktii :asigim:

Densem alintim cikmamis, battaniyen cok güzelmis, güle güle kullan canim

Burcu fotolarin her zaman ki gibi yine cok güzel... Canim benim hep böyle mutlu olun insallah.

teşekkürler aimemmmm Şeniz amin inşallah hepimiz mutlu olalımmmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
buarada kocişinin süprüüüzüüü nirde bakim?

evet bende onu düşündüm aslında
off burcu ben bu temizliği bayram bitmeden
bitiririm umarım pazar günü pvclerimi bi güzel sildim parlattım
dün sitenin sıpaları mutfak camımın altında su tabancası oynamışlar
ahh işte olmasaydım ben onlara sorardım neyse arefe tekrar silcem -tatlicadiarzu-

Dönünce vala 1 hafta çıkamıcam evin temizliğinden kaydirigubbakcemile3

Burcuuuu bence çok hoş çıkmışsınız, eee dağda makyaj olmıcak tabiiki

Gayet doğal herşey yerimseniben

yaa birrde gittiğimiz kişiler köyde yaşıyor kadın öyle içten öyle sıcakk bir yurdum köylüsüydüki iyiliğinden ezildimmm....
böyle ceviz getirmiş yeriz diye kırıp elleriyle ayıklayıp yedirdi bana ve sürekli gülen bir kadın gençde daha 35 yaşında... yani öyle sıcak temiz insanlar az kaldı hele şu şehirlerde...
:1rolleyes: çok iyi geldi onları tanımak bana.... a.s
birde makyajlı gitsem iyicene utaırdım :roflol:

burcum fotolardan bile şekerliğin belli oliyir
ne güzeeel bi yermiş öyle ormanlık.
insan vakit nası geçer orda anlamaz valla ama çok yorulmuşsunuzdur tabi.
Buarada sayende çıntarıda gördüm :)

mandilinim :kedi:
çok yorulduk gerçekten tüm günn ama akşamında kadın bize o mantardan 5 farklı ikram yaptı sadece böreğini ve çorbasını yetştiremedim dedi bende yardım ettim tabi hepsi birbirinden güzeldi inankiii a.syorgunluğumuz uçtu gitti. ama eve vardığımızda duşu zorr aldım ve tumba yatakkk :roflol:

Oleyyyyyyyyyyyyyyy internetten sipriş verdiğim kitaplarımda geldi şimdi keyfime diyecek yok vallahiii:))))
kızlar valalhi internette şu kitapyurdunda piyasada kinden hep daha uygun oluyor kitaplar sizede tavsiye ederim ben 4 yada 5 kere alıyorum çok memnunum 2 ktap fiyatına 3 kitap aldım

ne kaa güzel. İnşallh bizlerde emeklilikte yaşarız öyle bi yerde.. tabi önce emekli olabilirsek :):)
:1hug: o güzel tarifleri bizede anlat sonra tımam mı

ewiiit bende ordan alıyorum :lepi:
hangilerini aldın bakim?

ayyy çok heyecanlıyım sevgilim bana nasıl yüzük aldı acaba
akşam çıkabilirim inşallah birazcık yaa

ohaa :1shok: ne yüzüğü kıs
böcüğe diodun sen ondanda hızlı çıktın hee

ben de ordan alıyorum kitaplarımı hem fiyatı uygun hemde istediğin kitapları bulabiliyorsun

ya kıslar bu markafoniye nasıl üye olacam ben ??
davetiyle üye olununuyoır istersen gönderebilirim sana devatiye

kızlar baktınız mı üsteki siteye

burcucum süper çıkmışsınız balım yaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yerde çok güzelmiş yapraklar falan:asigim:

bana yüzük alcakmş
almşta işte
:)
akşam çıkarsam verirse gösteririm:)

Kizlar

yetenek sizsiniz türkiye´yi izliyen var mi??? Bilal´i izliyen var mi???

Ondan sonracigima evlilere sorum olucak...
Ceyizinize aldiginiz ürünlerin arasinda
keske almasaydim hic isime yaramadi kenarda kösede duruyor dediginiz var mi?
ya da almayipda keske daha önceden alsaydim dediginiz???
Sonracagima bicaklara gelelim bicaklar tezgah üstü kullanisli oluyor mu? Yoksa cekmecede daha mi iyi?

Bir sey daha sorucam, cogunuz evlenmeden yatak örtüsü, nevresim, pike, falan filan aliyorya. Türkiyede yataklarin boyu hep ayni mi? Mesela burda 140lik 160lik 180lik 200lük yataklar var. Ben simdi yatak örtüsü alamiyorum, cünkü yatagim hangi ölcüde olucagini bilmiyorum...

mandilişim
şu gece evi sersini merak ediyordum ilk iki kitbını aldım İhanet ve İaşreti aldım birde Elif Şafağın Aşk romanını çok beğenmiştim Siyah Sütü inceledim internette. oda iddialı bir kitap. Hamilelik döneminde ki iç hesaplaşmaları korkuları falan kaleme almış bakalım nasıl bir kitap görücez... .a.s
ben de ordan alıyorum kitaplarımı hem fiyatı uygun hemde istediğin kitapları bulabiliyorsun

davetiyle üye olununuyoır istersen gönderebilirim sana devatiye

kızlar baktınız mı üsteki siteye

aynen öyle canım. hem orjinal kitap alıyorsun hemde uygun ki bazen kampanyaları falanda oluyor süper bende ordan alıyorum uzun zamandır a.s

burcu site ne cnmmm
bu arada fotoların harikaaaaaaaaaa

teşekkür ederim cisilcim
site kitapyurdu yerimseniben

bilali izledim ben kıs bizim buradan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…