takip etsürekli bazen uygun şeyler geliyor ben twigy terliklerimi ordan aldım mesela.
dışarda 29.90 dı ben 14 tl ye aldım a.s
hmm ok canımtakip etsürekli bazen uygun şeyler geliyor ben twigy terliklerimi ordan aldım mesela.
dışarda 29.90 dı ben 14 tl ye aldım a.s
hahaha iyi, :roflol:
üyelik ücretlimi
evet izledim çok masum yaa
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gelelim sana
valla maşallah size sabahın 6 sında yola düştünüz demek
ne güzel yaa monoton bi hayatınız yok hergününüz farklı..
birde lütfen yanlış anlama ve sakın kırılma artniyetli olarak söylemiyorum
zira sizi çok seviyorum kaydirigubbakcemile3
ama eniştemize kilo aldırmışsın accık yüzü toparlamış sanırım :kedi:
iyi bakıyosun maşallah kaydirigubbakcemile3
bucu hakettım alyansınızın resmını yaaa
yoksa daha varmı bıde hanı kocişinin suprız resmı aaaa
dur bıde eda gıbı dıyım
hadı be hacım hadı neolur bak hacımsırnaşık şeysırnaşık şey
evt canım internetten aldım a.sşef tony nerden aldın burcu internet üzerinden mi ?
gördüm canım okudum saol ben geçen bir arkadaş avukatın yanında çalışıyor hemde bu işlerle ilgilenen bir avukat ona sordu ardadaş evlilik nedeniyle kalktı demiş ... sitelerden arıyorum doğru düzgün bilgi alamadım kime danışacağımı şaşırmış durumdayım
bende almıştım hemde 2 çift iyiki almışım birini arkdaşa hediye etmiştim cok memnunmuş kaydirigubbakcemile2
geçen değişiklik olsun diye aşna fişneli bi kitap aldım başladım okumaya.
adı ''yükselen ateş'
dizilerin reklam arasında bile okudum, bekliyorum bekliyorum bi türlü ateş yükselmedi yafs
ha yaptı ha yapacaklar derken teeee kitabın sonuna geldim tam ateş yükseldi kitap bitti heeç işi anlamadım kaydirigubbakcemile3
geçen değişiklik olsun diye aşna fişneli bi kitap aldım başladım okumaya.
adı ''yükselen ateş'
dizilerin reklam arasında bile okudum, bekliyorum bekliyorum bi türlü ateş yükselmedi yafs
ha yaptı ha yapacaklar derken teeee kitabın sonuna geldim tam ateş yükseldi kitap bitti heeç işi anlamadım kaydirigubbakcemile3
amannn bizde her gün ateş yüksek öyle kitaba ne hacett:roflol:
daha dün gece yedik nohutt ee hafta sonu dağ tepe gezdik yaaa :roflol::roflol::roflol:
laelaelaelaelae çokkk sıkıldımm işten yaaaaaaa
Burcuuu Süper resimler mantarları görünce gözüm pörtle
Gelelim soruya evlenince keşke almasaydım dediğim tek şey kocam oldu derrrrrrrrrmişimmmmmm sositososito oyy yerim ben onuuu
Bence yatak örtüsü gereksiz ama almadanda olmuo bende burcu gibi aldıım herşeyi kullanıyorum yaww
kaydirigubbakcemile3 yok be kuzum hiç alınırmıyım alınmam
iyi bakıyorum ya kocama kaydirigubbakcemile3
ama şöyle bir faktörde var düğün resimlerinde dikkat et saçları çok uzun.
ama normalde o kadar uzatamıyor malum asker olduğundan yasak o dönem izinliydi.
ee tabi saçları kesincede yüzü çıkıyor meydana :roflol:
bir kaç kiloda alınca çok almış gibi oluyor. o yüzünden alıyor kiloları ben kalçadan :roflol::roflol:
mandilin bende senın hesap cok eskide bi kaitap aldm böe otobuste felan okuyom baktım biraz sey kitap suat dedıkı sen bunu otobustemı okuyon dedım mıllet ne bılcek ıcınde yazanı megersem kitap yok satmış cok duuylmuş
ayy mandalina çok güldüm
amannn bizde her gün ateş yüksek öyle kitaba ne hacett:roflol:
daha dün gece yedik nohutt ee hafta sonu dağ tepe gezdik yaaa :roflol::roflol::roflol:
şu mubarek yemeği nerde görsem yüzüme salak bir sırıtma gelio sizin yüzünüzdennnn sırnaşık şey
yatmadn once 100 fırca darbesi
burcu bana bi kitap önersene cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?