Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aımecım
bıcak konusunu burcu cok arastırmıstı
sonra şef tonymı ne bısı aldı bence tezgaz ustu alma dolfurma oyle tegahı
burcuuuuu
ben sıyah sutu okudum kesınlıkle oku super dılı var ıcın boyle zengınlescek ınan

canım bz standart ölçüde aldık yatağı o yüzden herşey uydu sorun olmadı...
çeyizde herşeyi çok inceleyerek düşünerek ve araştırarak aldığımdan keşke almasaydım dediğim bir şey olmadı. şu ikeanın yatay rendesi hariç :roflol: he birde limon sıkacağı hani aynı sarımsak ezeceği gibi olan limon sıkacağı bir işe yaramadı elimide sakatladım o işe yaramadığı için :roflol: hım başkaa... bıçak tezgah üstü iyiki almamışım ben çünkü tezgahta çok er yok kalabalık yapardı. a.s çekemece içi memnunum. oldukçada iyi kesiyorlar.
çaydanlığımdan memnun değilim onu dikkatli al alırken. içi komple delik olsun. porselen demliklerde içi nokta nokta deliklliler çaydan tıkanıyor ve çay akmıyor. sinir oluyorum... biz bergamatotlu çay severiz sırf bu yüzden poşet çay kullanmak zorunda kalıyorum... a.s

iyiki almışım dediklerime gelince....
kesinlikle ve kesinliklee üm nevresimlerimi pamuk saten alarak harika bir karar vermişim yıkanınca bile buruşmuyor süper ötesi... ifil ifill
sonra şarjlı el süpürgem arzum feci memnunum elim ayağım resmen.... dökülen tüm saçlarımı anında onunla topluyorum...
küçük ev aletlerimdden memnunum.
ütüm biraz ağır ama idare ediyoruz:roflol:
byle işte aklıma gelenler bunlar....

yetenek sizsiniz türkiye´yi izliyen var mi??? Bilal´i izliyen var mi???

Ondan sonracigima evlilere sorum olucak...
Ceyizinize aldiginiz ürünlerin arasinda
keske almasaydim hic isime yaramadi kenarda kösede duruyor dediginiz var mi?
ya da almayipda keske daha önceden alsaydim dediginiz???
Sonracagima bicaklara gelelim bicaklar tezgah üstü kullanisli oluyor mu? Yoksa cekmecede daha mi iyi?

Bir sey daha sorucam, cogunuz evlenmeden yatak örtüsü, nevresim, pike, falan filan aliyorya. Türkiyede yataklarin boyu hep ayni mi? Mesela burda 140lik 160lik 180lik 200lük yataklar var. Ben simdi yatak örtüsü alamiyorum, cünkü yatagim hangi ölcüde olucagini bilmiyorum...[/FONT][/QUOTE]

aime- bilali bılmıyorum kimki
sonra keşke almasaydım dedıgımbişey yok ben hepdıyorumya hiç bişeymi cok almadım
keske alsaydım dedııgım sey gunluk catal bıcak 12 li olsaymış
ben tezgah ustumu dolu hiç sevmıyorum hep resım yorumlarmda derım
sufatla aynı kırmızı bı catal bıcagımzı var kabıda var cok cıcı mesela onuda saklyıorumtezgahtan
yatak valal sımdı ben su kucuk yataklardan aldım ama ortu yere degsede oluyor

ohh burcu keyfe bak ,ay yaparakalr falan harika...

lahanammmmm opuyorumnanaktan
süper bir ortamdı gerçekten :1rolleyes:

valalhi bunuda bildi :roflol:
evet şef tony ve çok memnunum süper kesiyor. hiç yorulmuyorum.
mesela tze ekmeği keserken incecik oluyor ya bu öyle değil pofur pofur kesyor reesmen.
yada tavuk flote ayırmak falan zordur süper kesiyor. prçasıda çok aşkımda çok mmenun bende...a.s

hımm gece evi sersini bilmiyorum bakim hemen
siyah sütü okuyamadım bende bi türlü çook övüyorlar cidden.

ben bide size ne dicemmm
hani benim püsküllü çizmeler elbisenin altına olmaz dedik ya
e ben dışarda elbiseyle gezmicem ki
üzerine uzun siyah kabanımı giyicem
ee elbise görünmicek çok fazla
o yüzden belki giycem püsküllüleri
bi akşam yemeğe gidicez bizimkinin arkadaşlarıyla o zaman elbisemi giyersem yine o akşam başka çizme giyicem
elbiseyle oturucam için
böle karar verdim son kez

hımm gece evi sersini bilmiyorum bakim hemen
siyah sütü okuyamadım bende bi türlü çook övüyorlar cidden.

şu an okunma lstelerinde birinci sırada 5 kitapdan oluşuyor.
bir nevi alacakaranlık serisi gibi yerimseniben
bakalım bende okuyunca yorumumu yazarım Şeniz
şuan Hannah ve son osmanlıyı okuyorum... oda güzel bir kitap...

markafoniye bende üye olcam
biri bana referans olsun
acil

üyelik ücretlimi
Kizlar

yetenek sizsiniz türkiye´yi izliyen var mi??? Bilal´i izliyen var mi???

evet izledim çok masum yaa

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
gelelim sana
valla maşallah size sabahın 6 sında yola düştünüz demek
ne güzel yaa monoton bi hayatınız yok hergününüz farklı..
birde lütfen yanlış anlama ve sakın kırılma artniyetli olarak söylemiyorum
zira sizi çok seviyorum kaydirigubbakcemile3
ama eniştemize kilo aldırmışsın accık yüzü toparlamış sanırım :kedi:
iyi bakıyosun maşallah kaydirigubbakcemile3

bucu hakettım alyansınızın resmını yaaa
yoksa daha varmı bıde hanı kocişinin suprız resmı aaaa
dur bıde eda gıbı dıyım
hadı be hacım hadı neolur bak hacımsırnaşık şeysırnaşık şey

şef tony nerden aldın burcu internet üzerinden mi ?

dream ben baktım yazdımda

gördüm canım okudum saol ben geçen bir arkadaş avukatın yanında çalışıyor hemde bu işlerle ilgilenen bir avukat ona sordu ardadaş evlilik nedeniyle kalktı demiş ... sitelerden arıyorum doğru düzgün bilgi alamadım kime danışacağımı şaşırmış durumdayım

aimecim, keşke almasaydım dediğim bişi olmadı henüz hemen herşey kullanılıyor. Sadece sarımsak ezici pek işe yaramıyor. Hm temizlemsi zor hemde arımsağı ziyan ediyor.
bıçaklarımda çekmecede benim, tezgahın fazla kalabalık olmasını sevmiorum zaten. Hem tezgahta çabuk pisleniyor hemde kalabalık yapıyor. Bıçakların çook olması ve iyi kesmeside iyiki almışım dediklerimden.
yatakta bizimki 180 ne 2 ve bildiğim genelde de böyle. Zaten 2ye 2 ler özel oluyor. 160 a 2 lerde nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…