Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

[/QUOTE]

CNM KUCUltup yükle oyle oluyor

çisil
pahalı dıye ben dmedım alıntından ben demiş gibi cıktı
ben göremyıorum resmi nedense

gunaydıııın kızlar nasılsınız?
bayram telası baslamıs herkeste, temizlik alısveriş yol hazırlığı.
kızlar halı cam silmekten bahsediyorsunuz anam nasıl yetişiyorsunuz bunları kızlar yaaa.
ben yetiştiremem mumkun degil yaa, bayramdan sonra kadın gelsin diyorum offf ya, ben haftasonu normal bi temizlik yapıyorum supurge acıp siliyorum okadar, halı cam ugrasamıyorum. aksam eve gidince mi yapıyorsunuz bunları ya?
sulfat canım ya nevresim degistirmek gercekten cok iş, ben nasıl yaptıgımı yazmıstım ama resmi yok iste, bayram sonrası makinayı annemlerden alırsam resimlerini ekliycem. baska ne var ne yok kızlar.

CıSıL fayansların guzelmıs canım ıı gunlerde kullanın bızımkılerde bunabenzıyo ama mat sankı bızımkıler senınkı daha guzel:)
ıns dolaplı halınıde tez vakıtte goruruz
bıde bısı dıycem banyo ıcın fayans bakcaksan boyle boydan serıt gıbı olanlar var mesela alafranganın oraya yapmıslar sadece onlar cok guzel ben annemlere aldıramadım sen al:)

cisil cok tskler cnm

bıdaha resım eklersem gunduz eklıycem pek gören olmuyo gecmışte kalıyo

sevgı cnm amin cok tsk ederım
ben 1 tl bıle harcamadım cnm sor lepiye yemek yedık sonra yolcu ettım o gıttı
kendısı ceyız aldı ben alamadım

cisil bence cok guzel:lepi: fayansın

wınebır hayrlı olsun cnm

azcık kalkım iş yapam bu arada dantellerı yıkayıp ütülemem lazım sardırmaya verılcek pofff

halıyı silip silmemekte kararsızım insanın canı çıkıo ama süperde oluo koslamı kullandın yawru??

Hayatım sağol kuşummmmmmmopuyorumnanaktan

evet ama siliyom siliyom olmuyor temız gıbı ya benm gırısmde 3tante yolluk var shgının klasık serisi bu cok zorladı sıldıkde belli olmuyor
ama salonumdki ipeksi gibi böyle silmesem bile temiz duruyor cok memnunum o halıdan

ben bütün kilimlerimi attım makinada yıkadımmkaydirigubbakcemile3
nasıl mis gibi koktular anlatamam hem içiede sindi :1rolleyes:
ama mutfağınki şagi halı küçük olmasına rağmen sert olduğundan çok zorlandım makinaya sokarken elde silsem daha az yorulurdum :roflol:
camlarım temiz zaten daha geçen hafta sildim yağmur mağmurda yok toz alırken şöyle bir tozlarını alırım bitti gittiii. dün bayram çikolatamızı ve lokumumuzuda aldıkkk yani hazırız bayramaaa:lepi: gelecek kimsemiz yok ama olsun :roflol::roflol::roflol:

aaa bayram şekeri kavanozlarımızı çekip koyalım mı fotolarını?

saol cnm bendeen aynen onlardan düşünüyom kısmetse şu mutfağımı bi halkledeyimmm

cisil bence cok guzel:lepi: fayansın

wınebır hayrlı olsun cnm

azcık kalkım iş yapam bu arada dantellerı yıkayıp ütülemem lazım sardırmaya verılcek pofff

saol böcüğüm daha güzelleri sana olsun inşallah:lepi::lepi:

benimde mutfaktaki küçük bir şagiy valalhi içine gübür doluyor süpürünce çıkmıyor ancak silkeleyince dökülüyor hepsi deli ediyor beni... ama gel görki çok cici duruyor mutfakta....

[
cnm normadle bende yapamam yani h.ıcı mısfır cagıran arsima sinay bunlara sasıyorum hep
sımdı bayram diye enerjı geldı gelmişken bırakmıyorumdıyorum bende
keske hep böle olsak hıc bırıkmez işler

mandılın cok tskler cnm
sanada ve sulfatada hayırlı yolculuklar

Teşekkür ederim canım
Bayramın ilk günü sabah yola çıkıcaz. Tabii bu sis kabusundan uçak seferleri sinir etmezse 3 şehirde bayram görcem
Bu arada ailemden ayrı geçirdiğim de ilk bayram olcak. Geçen bayram 3 gün de ordaydım nerdeyse eskisi gibiydi mafoldumben

Vala ben evde olmama rağmen yapamadım çok bişey.
Dönünce inşallah cam, kapı, halı ne varsa her bişeyciği dipten temizlicem 1 haftamı feda etcem artık akannehir
Canım yaaa çok sevinirim resimli eklersen anlatılınca anlamıyor insan görmeden kaydirigubbakcemile3

Yarın çalışıyomusunuz kızlar yoksa bayram dileklerimi bugünden ileteyim mi kaydirigubbakcemile3

bnm mutfak halım makınaya sıgıyor apex
onu hep makınada yıkıyorum
bu ugratıgım kucuk shagıylerd e sıgıyor ama kalın ya ıyı dönmüyur sildim
salonm zaten deıgım gıbı cok memnunun ne kır belli ne ıcıne pislik doluyor sılmesı cok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…