winebir hayırlı olsun...
teşekkür ederim:)
CNM KUCUltup yükle oyle oluyorHerkese selam,
Görüşmeyeli nasılsınız? Bakıyorum bayrm temizliği başlamış..
Ben de uzun zamandır işlerin yoğundan giremiyordum..Ama birkaç gündür sadece resimler başlıklı sayfaya takılıyorum...Herkes ne kadar güzel şeyler bulup almış:)) Hepiniz güle güle kullanın...
Ben de bu arada evlendim:))
Yani nikahımız oldu..Tören şeklinde hem de böyle olacağını düşünmemiştim hiç..Foto yükleyeceğim ama site izin vermiyor(
Ama ne evimiz ne eşyamız da...Çeyiz alma işini hızlandırdım..
Harıl harıl yemek takımı arıyorum:))
halıyı silip silmemekte kararsızım insanın canı çıkıo ama süperde oluo koslamı kullandın yawru??
Hayatım sağol kuşummmmmmmopuyorumnanaktan
saol cnm bendeen aynen onlardan düşünüyom kısmetse şu mutfağımı bi halkledeyimmmCİSİL fayansların guzelmıs canım ıı gunlerde kullanın bızımkılerde bunabenzıyo ama mat sankı bızımkıler senınkı daha guzel:)
ıns dolaplı halınıde tez vakıtte goruruz
bıde bısı dıycem banyo ıcın fayans bakcaksan boyle boydan serıt gıbı olanlar var mesela alafranganın oraya yapmıslar sadece onlar cok guzel ben annemlere aldıramadım sen al:)
cisil bence cok guzel:lepi: fayansın
wınebır hayrlı olsun cnm
azcık kalkım iş yapam bu arada dantellerı yıkayıp ütülemem lazım sardırmaya verılcek pofff
evet ama siliyom siliyom olmuyor temız gıbı ya benm gırısmde 3tante yolluk var shgının klasık serisi bu cok zorladı sıldıkde belli olmuyor
ama salonumdki ipeksi gibi böyle silmesem bile temiz duruyor cok memnunum o halıdan
cnm normadle bende yapamam yani h.ıcı mısfır cagıran arsima sinay bunlara sasıyorum hepgunaydıııın kızlar nasılsınız?
bayram telası baslamıs herkeste, temizlik alısveriş yol hazırlığı.
kızlar halı cam silmekten bahsediyorsunuz anam nasıl yetişiyorsunuz bunları kızlar yaaa.
ben yetiştiremem mumkun degil yaa, bayramdan sonra kadın gelsin diyorum offf ya, ben haftasonu normal bi temizlik yapıyorum supurge acıp siliyorum okadar, halı cam ugrasamıyorum. aksam eve gidince mi yapıyorsunuz bunları ya?
sulfat canım ya nevresim degistirmek gercekten cok iş, ben nasıl yaptıgımı yazmıstım ama resmi yok iste, bayram sonrası makinayı annemlerden alırsam resimlerini ekliycem. baska ne var ne yok kızlar.
mandılın cok tskler cnm
sanada ve sulfatada hayırlı yolculuklar
gunaydıııın kızlar nasılsınız?
bayram telası baslamıs herkeste, temizlik alısveriş yol hazırlığı.
kızlar halı cam silmekten bahsediyorsunuz anam nasıl yetişiyorsunuz bunları kızlar yaaa.
ben yetiştiremem mumkun degil yaa, bayramdan sonra kadın gelsin diyorum offf ya, ben haftasonu normal bi temizlik yapıyorum supurge acıp siliyorum okadar, halı cam ugrasamıyorum. aksam eve gidince mi yapıyorsunuz bunları ya?
sulfat canım ya nevresim degistirmek gercekten cok iş, ben nasıl yaptıgımı yazmıstım ama resmi yok iste, bayram sonrası makinayı annemlerden alırsam resimlerini ekliycem. baska ne var ne yok kızlar.
böcük canım ii günlerde kullan inş aldıklarını..
çisil güzelmiş fayans.
ben bütün kilimlerimi attım makinada yıkadımmkaydirigubbakcemile3
nasıl mis gibi koktular anlatamam hem içiede sindi :1rolleyes:
ama mutfağınki şagi halı küçük olmasına rağmen sert olduğundan çok zorlandım makinaya sokarken elde silsem daha az yorulurdum :roflol:
camlarım temiz zaten daha geçen hafta sildim yağmur mağmurda yok toz alırken şöyle bir tozlarını alırım bitti gittiii. dün bayram çikolatamızı ve lokumumuzuda aldıkkk yani hazırız bayramaaa:lepi: gelecek kimsemiz yok ama olsun :roflol::roflol::roflol:
aaa bayram şekeri kavanozlarımızı çekip koyalım mı fotolarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?