Teşekkür ederim canım
Bayramın ilk günü sabah yola çıkıcaz. Tabii bu sis kabusundan uçak seferleri sinir etmezse3 şehirde bayram görcem
Bu arada ailemden ayrı geçirdiğim de ilk bayram olcak. Geçen bayram 3 gün de ordaydım nerdeyse eskisi gibiydi mafoldumben
Vala ben evde olmama rağmen yapamadım çok bişey.
Dönünce inşallah cam, kapı, halı ne varsa her bişeyciği dipten temizlicem 1 haftamı feda etcem artık akannehir
Canım yaaa çok sevinirim resimli eklersen anlatılınca anlamıyor insan görmeden kaydirigubbakcemile3
ya cisil ben göremıyorum bi türlüsaol densem gerçekten beğendiniz demi ben çok kararsızım
sizin fikirleirniz benim için çok önemli :lepi:
burcummmmm güzel demi aşkitommmmmmmm
Yarın çalışıyomusunuz kızlar yoksa bayram dileklerimi bugünden ileteyim mi kaydirigubbakcemile3
bnm mutfak halım makınaya sıgıyor apex
onu hep makınada yıkıyorum
bu ugratıgım kucuk shagıylerd e sıgıyor ama kalın ya ıyı dönmüyur sildim
salonm zaten deıgım gıbı cok memnunun ne kır belli ne ıcıne pislik doluyor sılmesı cok kolay
Kızlar bu gün bundan yapıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/299510-8-dakikada-pasta-resimli.html
fayans şık görünüyor çisil ama ben böyle bitmeden kafamda bişey canlandıramıyorum
umarım bitince bütün olarak çok güzel olur yerimseniben
bazen enteresan olabiliyorumkıs edaa senın blog yazını okudum senınıcınde resmen romantık bırı var
ama senın mustakbal esın romantızımı rmatızma sandııgndan sende onamı benzedın burda hıc bellı etmıyon o romantık yanını
ay songacım sen nişanlanmışsın kuşumgüle güle kullan opuyorumnanaktan
len o philips sadece rondo mulepi o bırını ben bılıyom:roflol:
songa tskler cnm
ay yirim seni paşucumedoşum sonunda gördümmm
favori gelinimsin esmere harika duruyo beyaz gelinlikk canımm
böcük ütü almadınmı canımm
küçük ev aletlerinde ki indirimden faydalandınmı pekii hani bir alana ikincisi %50 indirimli olan kamapnaydan????
ay ervoş sırf görün diye hemen kaldırmadımedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
edaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çokkkk güzelllllll
ben hiç bukadar düşünmemiştim yaaa senin fiziğin çok hoş
kıvrımların falan güzel görünüyoo kendine kilolu diyenede bak mirmirmirmir
çok beğendim gelinliğinide senide
maşallah canımbenim mutlulukla giyersin inşallah..
evet ya bende bu modeli gördüm ve çok beğendim
kim yapıyoki bunları mesela bu fotoyu göstersen çiçekçi yapıyomu
mersü kuşucummmmhaha ciddimisin
eda gelinliğine daha ii baktım
çok güzel canım
böcük aldıklarını güle güle kullan
beeendin mi len topik:mymeka:ayy tam gecmısı okuyordumm kk kapandı delı oldumm
pıtır gamzem cok tskler cnm
lepi onları cok beğendığımı demıştımm sana süperler:lepi:
erva ızne cıkcam demıştım cnm ızınlıyım suan
tskler ayy sende yoksun sanırım sen nerelerdesın
MÖLBERYY ıkı gun daha gellmesen bılınkı evlendım:roflol:
EDA ayusu cok yakışmış gelınlık nan masallah masallah cıcek cok guzelll cok
mandış koymuştu sanırım onu bıde
gamze ellerıne sağlık gordum yaptığın böreği
heeOhhh be nihayet okudum hepsini, ne çok şey yazıyosunuz yaaw kafamçokkarıştı
Canım nihayet üzerinde de görebildim
Gerçekten çok şık, çok yakışmış üstüne
Ben çok beğendim :lepi:
Benimki canlı çiçekti araba süslem de aynı yerden yapıldığı için indirim yaptılar 40 yada 45 lira ödedik.
Ama tam hayal ettiğim gibi olmadı malesef :çok üzgünüm:
Özledik tabiki bugün de öğretmenler gününü kutladık örtmenim kaydirigubbakcemile3
ay beeenmene çok sevindim mandiloşşşşşşşşşkız harikaa olmuşsun gelinliğin çok hoş...
üstünde dahada bi güzeeeeel durmuş çok beğendim.
mutlulukla giy inşallh
ben bunu çoooook aradım canım ama bulamadım sen bulursun inşsllh
böyle abartılı sarkan bişiler bakma canım bence zarif minik bi buket şahane olar :lepi:
hadi lennnnnnlen eda neden gülüyon len:mymeka: benim her zamanki saf halim arada bi kanyak alıyom ( acaba kanyak bölemi yazılıyodu ) :roflol::roflol::roflol:
esma gibi oldum yaw :roflol::roflol:
edaaaaaaaaaaaaa edaaaaaaaaaa varmı sende daha çıtırrrrr daha.... pek kafiye tutmadı ama idare et:mymeka: daha iyisini kocan yazsın cnm sana alla alla:mymeka::mymeka:
hayatımda şarap hiç içdin mi diye sor bakımmm delüüüüüüüü:mymeka::roflol:
yok şaka yapıyom ciddiyim tabi len :mymeka:
len istersen ben izin alayım annenden bi daha dışarı hiç çıkama:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızınız şuan bi erkekle cafede oturuyo hatta çocuk yüzük takıyo çabuk yetişin kız elden gidiyo :roflol::roflol::roflol:
kızceler ben yatıyom allem ettim kallem ettim eltimin makinayla fayansımın fotosunu çekdim yarın sevgili pıtır benim adıma sizlerle paylaşacak sanırım :roflol::roflol: öptüm sizi iyi geceler sağlıcakla kalın beni özleyin anacımmmmmmm
hayatim sende edaya takıla takıla marka oldun he spor ayakkabının etiketine baktım bu boynerde 203,00 yazıyodu :mymeka::mymeka:
azcık tutumlu kız ol len :mymeka: hayati enişte sana para yetiştircem diye adam bi deri bi kemik kalmış :mymeka::roflol::roflol:
gör gör gör kaldırmadım gör gör görgünaydınn kızlarrr geçmişi okucam çok özledim sizleri eda özellikle seni gelinlik görmek istorumm
olley gördünedaaaaaaaaaçok güzel bir gelin olucaksın allahın izniyle çok yakışmış maşallah çok
şarapçı çisiledaaaaaaaaaaa şekersiz şekerimmmmmmm geldin miiiiii
görürsün görürsünGünaydın kızlar geçmişi okuyorum
burcucum ben gördum hafta sonu kaçamagınızı mantarları uçuşunu çok tatlısın mutluluğunuz daim olsun.
eda istediğin çiçeği gördüm çok beğendim umarım bulursun ama gelinliği görmedim.Merak da edıyorum.
şimdik geçmişi okuyorum başka neelr olmuş birde sulfat çantalara bayıldım bırıncısıne :)
Gülaycım annenler gittti allah kavuştursun
bu arada yılbaşı çekılış hedıyem duuyor ama göndermeyın dediğiniz için göndermıyorum gönderılış tarıhlerını tam soylersınız aralık kaç gibi
heh görmüşsünEdaaa gördüm gelinliğini çok güzel :)
hahahahahpardon da ben evlenirken ve o ayakkabıyı alırken biz eda'yla muhatap bile değildik :1closedeyes: ayrıca eda'yı hiç görmemiştim ve ben evlilik hazırlığı yaparken eda böyle bi hazırlığın için de bile değildi
ayrıca ben kimseyi takip etmem ben şahsına münhasır özgün bi insanım canım. ederlerse beni takip ederler anca. hâlâ tanıyamamış olabilirsin beni zira çok az vakit oldu. o zaman bi bilene sor cisilcim :umursamaz:
yevrim ben de işte bunu grilisini aldım
ahahhahabende halımdan misafirin ayakkabı izini çıkarmam lazımm kötükedihüso
Yıllardır çok sık yaptığım bi tatlıdır ama son 1 yıldır hiç yapmadım herhalde
Ekleyince canım istedi bak cokacimcoook
çisil fayanslar cok guzel, bitiş halinide koyarmısın bize merak ettim nasıl duracak
hee
benim annem de öğretmen
papi senin kocan annem ve dier bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
amin
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?