Burcu kekini pişer pişmez fırından çıkar çok çabuk sertleşiyor.
Ben bigün kısa bi süre unutmuştum sonra rulo yapınca hepsi paramparça oldu Keki artık pudinge bulayıp yemiştik :roflol: :roflol:
Hamuru pişince sünger gibi yumuşacık oluyor ki kolay sarılsın. Benimkinin tek farkı ben üstüne krem şantiyi koymuyorum süsleme için
cnm herkese 1 tane denk gelıyor ozamanben yarım gun işteyim canım ama oglene kadar beklemeyip 11 gibi cıkmaya calısıcam
benim yatak odası ve oturma odası halılarım tuysuz degişik bişeyler hic tuyude cıkmadı zaten, arasına oyuzden biseyde gırmıyor; silmesi kolay olur diye dusunuyorum ama tabi vakit lazım. salon halımı zaten silmem hıc oturmadık henuz orada kaloriferide yakmıyorum zaten, oda ipek halı silmesi kolay olur ama bembeyaz olması cok dezavantaj. mutfak ve antre halım kabus iste bildigimiz tuylu halı, zaten hala tuyu cıkıyor sinir seylerin
ben yarım gun burdayımYarın çalışıyomusunuz kızlar yoksa bayram dileklerimi bugünden ileteyim mi kaydirigubbakcemile3
keki güzel oluyor mu canım. ona göre yapayım. sen içine ne koyuyorsun?
o ne isterseniz demiş. bende hazır tavuk göğsü var onu pişirip bir tane muz koycam :)))))
üstünüde hindiztan cevizi serperim diyorum... güzele benzriyor...
ahhaahBen de senin annenin öğretmenler gününü kutluyorum ellerinden öpüyorum opuyorumnanaktan
Deli yaaa amiiiin demiş bir de kaydirigubbakcemile3
hahahha
yes yesDedim bu kadar alıntıyı yapsa yapsa eda yaparrrrr
ewet bitanem 25 tl ye beğendik koyu geldi bize dedim aman bi dahamı gelecem yıllarcakullanılıyo nbundan olsun dedimmmm beğendin demmi edoşşşşşş
yapıştım bile benKızlar dün oymaya fırsat kalmayan fotoları koyuyorum...
yaklaşın ekrkanaaaaa
ahhaah
ne bilim o şekilde bağlayasım geldi :)))
bu arada burcu
o keki yaparken benc eiçine muz dilimleri de koy
al sana muzlu pasta mmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?