hehehehehe
güzel uydurmuş pufii kaydirigubbakcemile3
aman öle düşünüp kendini strese sokma canım benimHemşom, geçmiş olsun ya, inşallah dediğin gibi genetik değildir ben en çok bundan korkuyorum birisi beni bu şekilde korkuttu da...
Annemin 6 yıl bebeği olmamış doktora felan da gitmiş ama sorun olmadığı halde olmamış sonra kendiliğinden olmuş ama bende genetikse diye korkuyorum aklıma binbir türlü şey geliyor mafoldumben
Ama hayırlısı tabiki herşeyin, Allahım bilir...
Pıtır ben de yeni farkettim yüzüğünü ve kolyeni çok spor ve güzeller canım, zevkli bir seçim olmuş, güle güle kullanopuyorumnanaktan
üçlü koltuk+2 berjer+sandıklı puf+yan sehpa
resimlerde görmüşsündür canım
:1hug:
napimmm akşam sinir ettin burcu burcu die die
valla bilgisayarların şöyle bişeyi olsa
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu die hönkürsem de duysan :roflol: :roflol:
canım yedin mi o gün pişmaniye mafoldumben
bu arada gamze ve gülay sakın ama sakın ananız babanız da dahil kimseyi öpmeyin el öpmeyin
domuz gribi var Allah korusun
kusura bakma hamileyim grip olursam kötü falan gibi kibarca söyleyin
en iyisi hiç el uzatmalarına yada öpmelerine fırsat vermeden kfadan kimseyi öpmüyorum iyi bayramlar diyin olsun bitsin
kardeşim bana bunları almış denizliden.sizlerlede paylaşayım dedim.
hastayım kızlar hiç bişey yiyemiorum kuru kuru galeta grip oldum resmen yaa dün eşim ağladı üzüntüsünden mafoldumben
kızlar günaydın
sevgilimin akşam sonunda verdi yüzüğü, yanında bide kolye almş, ikiside swatch:)
ben geçmişi okuyayım şimdi:)
Kızlar günaydın...
Neyse sonuç; evet cerrahi müdahele gerekli olursa iyi olur yani kesin çözüm ama ilaçla tedavi neden denenmesin??? oldu, bizde bu ameliyatı olan birkaç kişiyle irtibata geçtik, olan kişilerden 1 yılı geçmesine rağmen yemek yiyemeyenler çok sıkıntı çekenler vs.vs. ler var...:sinifsinif:
Aslında kadınların bir çoğu yılda bir siklüs yumurtanın çatlamaması durumunu yaşarlar. Fizyolojik olan bu durum pek çok kez birkaç günlük adet gecikmesine yol açtığı için kadınlar tarafından fark edilmez.
Bazı hormonal denge bozukluklarında ilk belirti adet gecikmesi şeklinde olabilir.
lahanacnm baharatlığım ESSE'den alındı
ervacnm sehapyıda aynı mobilyacıda yaptırdım çamlıca da ama adı neydi hatırlamıyorum arsi gelince bi sorarıs
pıtır[/COLOR]cnmm çok güzel yüzüğünle kolyen çok zevkliymiş şanslı kız vesselammm güle güle kullan
kunderaacnm çok geçmiş olsun bencede sanki operasyona gerek bile kalmıcak üzme kendini
arsiii biz mobilyaları nerden almıştık yaw]
kunderaacnm çok geçmiş olsun bencede sanki operasyona gerek bile kalmıcak üzme kendini
Amaaann şaka maka hakkat gidiyosun kıızzzgunaydınnnnnnnnnn
evi tuttuk bugun nıkah işlemlerı ıcın ne gerekıyor dıye bakcaz
yarın kontrat ımzalamak ıcın karsıya gıdıp ordan eve gecıp sızın ıcın evın resımlerını cekerım
3 ocakta evlenelım dıo ama k valıdemın amelıyatı ay sonu ne zmn iyileşecek bılmıyoz
o yuzden 3.ocak haftası ıstıyom halamda gelmış gıtmış olsun dıye:asigim:
Pufimm ne olduğunu bilmiyorum ama eşinin sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı var sanırım. İnşallah ilaçla tedavi olur canım ama olmasa da, ameliyatla da tedavi şansı varsa buna da bin şükür et, Allah dermansız dert vermesin canım yaa, dimi?:1hug: ama tabiki inş ilaçla hallolur:Saruboceq:Amin canım çok sağol, inşallah dediğimiz gibi olur:Saruboceq:
saol aimecimmmGünaydin herkese,
güzel bir gün diliyorum, stresten uzak.....
hepsi cok cici canim
cok gecmis olsun gülaycim :sinifsinif:
üzülüyorum hamileler hasta olunca....
Pitircim cok $Ik kolyede yüzükte a.s
canim bak bu iyi bir haber...
moralinizi yüksek tutun
umarim ameliyata gerek kalmadan iyilesir esin
Lepicim dogum günün kutlu olsun. Nice mutlu yillara... Sevdiklerinle birlikte.
Burcu ya benimde bazen gecikiyor öyle, mesela türkiyeden almanyaya döndügümde her seferinde gecikir. Neden dersen ya stres, ya üzüntü, ya hava degisikligi...
Bak nette neler yaziyor
üçlü koltuk+2 berjer+sandıklı puf+yan sehpa
resimlerde görmüşsündür canım
:1hug:
napimmm akşam sinir ettin burcu burcu die die
valla bilgisayarların şöyle bişeyi olsa
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu die hönkürsem de duysan :roflol: :roflol:
canım yedin mi o gün pişmaniye mafoldumben
canım ya güya biz istemiyoruz heeeeee:roflol: 1 sene falan düşünmüyoruz güya bir de düşünsek nasıl heycan yapcaz sen düşün :roflol::roflol:Tüh heyecan yapmıştık teyze oluyoruz diye mafoldumben
Neyse bir dahaki aya inşallah :lepi:
Bu arada topikteki kocişleri bebiş sevgisi sardı herhalde...
Aynı Hayatim'in eşi gibi bizimkiside güya şarkı söylüyor kendince bağıra bağıra;
Ben sevmek sevmek isterdim
Dayı değil baba olmak isterdim diye, görümcem hamile yakaydirigubbakcemile3
Yok meyve yok junyır diyip diyip duruyo haline bakmadan hoşşik:mymeka:
Kızlar kocam geldi okuldan birlikte kahvaltıya gidiyoruz.
Sonra ben alışverişe çıkıcam çizme ve çanta bakmaya. Valiz hazırlancak, ortalık toplancak.
Anneme sütlü tatlı hazırlıcam. Duş, oje vs bi sürü iş var kafamçokkarıştı
Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu sevdikleriyle birlikte nice bayramlar diliyorum.
Benim gibi yola çıkacaklara da hayırlı yolculuklar.
Ben 5 gün yokum, 5 gün sonra görüşmek üzere opuyorumnanaktan
arsi alınganmısın bugün sen opuyorumnanaktan
arsi gelmiş derken gamzeyle mobilyalardan konuşuyoduk
sen biliyomuşsunda nerden aldındını nunkini o yusden dedim senigörünce sevindim yani
yerimseniben
ervaaaagördüğün üzere ben bunamışımmafoldumben arsiyle aynı aldık sanıom. adını ahtırlarım yada bikaç kağıt var ordan baakrım cnmcım
bilmem belkide hahahaha
adet döneminin ikinci günü :)
haa anladım
gamze fethi mobilyacılar çarşısı var örnek mahalesinde yeni adı çamlıca mobilyacılar çarşısı (camoca) oradan aldı atasoy mobilya diye
nette sayfası bak aratıp inceleyebilirsin
beni evde gördüğün her mobilya + koltuk için 20 bin demişti
sonra ben orada yaptırmaya karar verdim taki eşimin eski patronu ben yapacağım diyene kadar ben çizimlerini yaptım ahşap mobilyaları hepsini o yaptı koltukkları burada yaptırdık
mobilya ücreti ödemedik yani
Günaydin herkese,
güzel bir gün diliyorum, stresten uzak.....
hepsi cok cici canim
cok gecmis olsun gülaycim :sinifsinif:
üzülüyorum hamileler hasta olunca....
Pitircim cok $Ik kolyede yüzükte a.s
canim bak bu iyi bir haber...
moralinizi yüksek tutun
umarim ameliyata gerek kalmadan iyilesir esin
Lepicim dogum günün kutlu olsun. Nice mutlu yillara... Sevdiklerinle birlikte.
Burcu ya benimde bazen gecikiyor öyle, mesela türkiyeden almanyaya döndügümde her seferinde gecikir. Neden dersen ya stres, ya üzüntü, ya hava degisikligi...
Bak nette neler yaziyor
yassa arsimmmm yaaaa unutmuşum hatırladım şmdikk hey gidi ne günlerdi beeeeeeopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3
sağol canım
şimdik bakıcam netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?