Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hehehehehe
güzel uydurmuş pufii kaydirigubbakcemile3

Evet ikidebir söyleyip duruyor, daha neler neler görsen tiyatro sahnesinden farksızızkafamçokkarıştı

Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah dualarınızla daha da iyi olucaz :Saruboceq:

aman öle düşünüp kendini strese sokma canım benim

yedim bitanem bi tane yedim saol dedim aşkıma öptüm :)

annemler yoklar bu bayram mafoldumben amasyadalar bende ii olsam ümiti ikna etmeye çalışırdım ama kötüyüm

Günaydin herkese,
güzel bir gün diliyorum, stresten uzak.....

kardeşim bana bunları almış denizliden.sizlerlede paylaşayım dedim.

hepsi cok cici canim

hastayım kızlar hiç bişey yiyemiorum kuru kuru galeta grip oldum resmen yaa dün eşim ağladı üzüntüsünden mafoldumben

cok gecmis olsun gülaycim :sinifsinif:
üzülüyorum hamileler hasta olunca....

kızlar günaydın
sevgilimin akşam sonunda verdi yüzüğü, yanında bide kolye almş, ikiside swatch:)
ben geçmişi okuyayım şimdi:)

Pitircim cok $Ik kolyede yüzükte a.s

canim bak bu iyi bir haber...
moralinizi yüksek tutun
umarim ameliyata gerek kalmadan iyilesir esin

Lepicim dogum günün kutlu olsun. Nice mutlu yillara... Sevdiklerinle birlikte.

Burcu ya benimde bazen gecikiyor öyle, mesela türkiyeden almanyaya döndügümde her seferinde gecikir. Neden dersen ya stres, ya üzüntü, ya hava degisikligi...
Bak nette neler yaziyor

saol canımcım
şanslıyım sanırsam

Amaaann şaka maka hakkat gidiyosun kıızzz
evin de hayırlı olsun kuşum, inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin Rabbim. :1hug:

Amin canım çok sağol, inşallah dediğimiz gibi olur:Saruboceq:
Pufimm ne olduğunu bilmiyorum ama eşinin sağlık durumuyla ilgili bir sıkıntı var sanırım. İnşallah ilaçla tedavi olur canım ama olmasa da, ameliyatla da tedavi şansı varsa buna da bin şükür et, Allah dermansız dert vermesin canım yaa, dimi?:1hug: ama tabiki inş ilaçla hallolur:Saruboceq:

saol aimecimmm

arsi alınganmısın bugün sen opuyorumnanaktan
arsi gelmiş derken gamzeyle mobilyalardan konuşuyoduk
sen biliyomuşsunda nerden aldındını nunkini o yusden dedim senigörünce sevindim yani
yerimseniben

hahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol: ama kociş geldi bizde yemek telaşına düştük balı ya sonra hemen cevapladım ama sen gtmiştin maleseffff:roflol::roflol::roflol:
ben diyormuşum ki bir yerden bir ses geliyorrrrr allah allah bu nekiiiiiii:roflol::roflol:

canım ya güya biz istemiyoruz heeeeee:roflol: 1 sene falan düşünmüyoruz güya bir de düşünsek nasıl heycan yapcaz sen düşün :roflol::roflol:

kuzumm iyi yolculuklarrr memleket havasını doya doyaa çine çek benim için...
orda yer altı çarşısında imaj kozmetik halam ve amcama aittira.sgez toz...
iyi bayramlar iyi yolculuklar kuzucummm

arsi alınganmısın bugün sen opuyorumnanaktan
arsi gelmiş derken gamzeyle mobilyalardan konuşuyoduk
sen biliyomuşsunda nerden aldındını nunkini o yusden dedim senigörünce sevindim yani
yerimseniben

bilmem belkide hahahaha
adet döneminin ikinci günü :)
haa anladım
gamze fethi mobilyacılar çarşısı var örnek mahalesinde yeni adı çamlıca mobilyacılar çarşısı (camoca) oradan aldı atasoy mobilya diye
nette sayfası bak aratıp inceleyebilirsin
beni evde gördüğün her mobilya + koltuk için 20 bin demişti
sonra ben orada yaptırmaya karar verdim taki eşimin eski patronu ben yapacağım diyene kadar ben çizimlerini yaptım ahşap mobilyaları hepsini o yaptı koltukkları burada yaptırdık
mobilya ücreti ödemedik yani

Aimecim, gasolincim; teşekkür ederim arkadaşlarım çok sağolun iyi dilekleriniz için...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bende 12'de çıkıcam sanıyordum ama meğersem 1 miş :sinifsinif:

ervaaaagördüğün üzere ben bunamışımmafoldumben arsiyle aynı aldık sanıom. adını ahtırlarım yada bikaç kağıt var ordan baakrım cnmcım

kaydirigubbakcemile3

sağol canım
şimdik bakıcam netten

burcu akşam kulakların çınladımı annem :))

akşam yemek yerken aşkım tanışmamız ne güzeldi diye bahsetti
sonra bende ay böle böle dedim birinin ki böleymiş ay görsen nasıl dinliyor
anlattım en sonunda çok hoşuna gitti Allah ayırmasın böyle sevenleri dedi :)

canım teşekekür ederim araştırman için evet benimde arada geçikir ve bana çok stres yapar bu merett
bekarken sorun olmuyora evli olunca hemen bebişe yoruyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…