Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yaa yemin ediyorum beni hıçkırık tuttu :roflol: sim saydım saydım geçmedi demek sizdinizzzzkaydirigubbakcemile3
demek dinledi haa sağolsunnn :kedi:
amin allah hiç birimizi ayırmasınnnn opuyorumnanaktan

asıl yarın bana çok sıkıcı olacak hepiniz ailenizle bayramda ben tek başıma kocişte nöbette:çok üzgünüm: hayatımın en yaalnız ve en sıkıcı bayramı olacak..
olsun allah beterini yaşatmasınnn

Kızlar şu duvar stickerleri var ya onlar kireç boyalı duvara yapılamıyor mu mafoldumben

Ben aldım internetten salona uyguladım ama salonum saten boya, yatak odama da almıştım ama yatak odam kireç boya kociş de buraya olmaz dedi yapmadı sizede sorayım dedim, olmazsa elimde patladı yani mafoldumben

canım teşekekür ederim araştırman için evet benimde arada geçikir ve bana çok stres yapar bu merett
bekarken sorun olmuyora evli olunca hemen bebişe yoruyorsunn

canim ben her geciktiginde stress yaparim
bekar evli fark etmicek sanirim
hastalik hastasiyimda azicik
hemen süphelenmeye baslarim kaydirigubbakcemile3

kizlar cikan herkese iyi bayramlar
yola gidenlere iyi yolculuklar....

bende simdilik cikiyorum, dedeme bakicam, sonrada derse koyulucam yine....

kreç boya ne demek yaww tavan boyası mı yani... neden olmasın ki tavana yapanlar nasıl yapıyorrr

önce bi iyileşsin de sonra çocuk etsin kaydirigubbakcemile3

hayırlı yolculuklar. iyi bayramlar canım, dikkatli olun :1hug:

merhabalar

nee sen ervanın msnsinde eklimisin ki seni titretcekkkkk

ne o aynı olan kimle ne aynı :)

ya niye kimse anlamamış :roflol:
benim msn'im olsa niye erva'ya burcu'yu titrettireyim haaa sırnaşık şey
benim MSN, facebook ve türevlerim yok. mail adresimi de biliyosunuz istek üzerine aldım. 3 kişi de var. arsi, burcu ve mandiş

afiyet olsun canım Şeniz

kötüyken yol yapma canım kır dizini otur

oyyy var ya serhat nöbetteyken ne korkuturdum o zaman seni
burcuuuuuuuuuuu huuuuuuuuu
burcuuuuuuuuuuuuuu
hoooooooooooooooooooooooooo

:roflol: :roflol: :roflol:

yaa yemin ediyorum beni hıçkırık tuttu :roflol: sim saydım saydım geçmedi demek sizdinizzzzkaydirigubbakcemile3
demek dinledi haa sağolsunnn :kedi:
amin allah hiç birimizi ayırmasınnnn opuyorumnanaktan

sim saydım ne len

kızlar şimdiden ii bayramlar hepinize 5 gün sona görüşürüs inşallah canlarım opuyorumnanaktan

iyi bayramlar canım Şeniz

:teselli:

beni niye katıyosun ki sırnaşık şey

o dediğin nasıl bilmiyorum ama benim duvarım çok tırtıklı
ve aldığım stıckerlar hep çıktı
ama eltim almış onunkiler epey kalındı benimkiler ince idi
ve hiç çıkmadı hatta yaparken yanlış yapıştırdı çıakrtım bidaha denim dedi duvarın boyası çıktı o kadar yani :roflol::roflol:
çıkıp çıkmaması duvardan öte malzeme kalitesinede bağlı canım

kreç boya ne demek yaww tavan boyası mı yani... neden olmasın ki tavana yapanlar nasıl yapıyorrr

Kireç dediğim canım saten boya gibi dümdüz değil tırtıkları var üzerinde hoşşik beni kandırdı bende üstelemedim kızlara sorar yaparm diye CADIARZU

Tavan gibidir herhalde..:kedi:

hadi canım görüşürüzzzz öptüm çokkkkŞeniz

iyice bir dinlen şekerimm bomba gibi dönnnnnn:sm_cool:
iyi bayramlarrrrrrrŞeniz

söz canım bolca dinlencemkaydirigubbakcemile5

len kaynanam gibi konuştun hee:) öle yapcam canım bebeğim şu an daha önemli onun için yatıcam bişiler yemeye çalışcam

önce bi iyileşsin de sonra çocuk etsin kaydirigubbakcemile3

Bende aynen öyle dedim canım, daha doğrusu birde şunu ekliyorum ayranımız yok içmeye dınınıdnıdnıdndındındıkaydirigubbakcemile3

Anladım canım...

Burciş ve Sultan ın aldığından aldım bende netten...
Baya iyi birşeye benziyor...

Hatta çivi izine rast getirmeye çalıştık olmadı bizde sadece minicik yerini çıkarıp yeniden yapalım dedik ama çıkartamadık nasıl çıkarttın canım sen ???

Hatta çivi izine rast getirmeye çalıştık olmadı bizde sadece minicik yerini çıkarıp yeniden yapalım dedik ama çıkartamadık nasıl çıkarttın canım sen ???

yaparken yanlış olunca rahatca çıkardım taktım
sonrasında kendi attı hep zaten
yaparsan atmazsa haber et bende alam :)
bide yanarım yanarım ben aldım 30 liraya eltim aldı 5 liraya :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…