Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kalplerı guzel can arkadaslarım hepınızın bayramı kutlu olsun
aımecım msjını aldım aldım ama bı sorun var cvp yazamadım
tekrrar tekrar tesekkurşer

böcük nan napiinnn ne gelinliğiii noliiiiiiiiiii kış gelinimi oluosun çabuk bunların hepsini istorum ay çok helecanlandım

sanırım öle olcam
bellı deıl ama suan ocak ayında ıstıyoruz k valıdem cuma gunu amelıyat olck 14 gun hastanede yatcak
oyuzden ocak 3 ten ocak 17 ye alablırız
bugun aradım cok ağlıyo cok sefyomm onları
yarın ev temızlemeye gıdıyoz resım eklerım
gun alınca gelınlığım dıkılcek
başkada bısı yokŞeniz

böcükk ne kalabalık mışsnız maşallah

peçetelık dıye satılıyor ama sbunluk olarak cok guzel hatta kk da talin adlı bayan satıyo lınk bulursam atarım:ecrin_bebek:
bende sevıyorum bakalım kımler gelcek bgun

zeynepcım masallah neler neler almışsın
ama cok kucuk seyler alma paranı bırıktr
senın düğüne var daha demı
daha guzellerı cıkar bardak flan sona al
zaten sende cokoldu
hepsını ıyı gunlerde kullan

burcu :jeyyar:

banyo setımı aldım evde deılım suan eklerım fotosunu by

slmmm şekerlerimmm
ben geldimmm
sonbahar ve erva sanırsam eklemişti resimler
güle güle kullanım aldıklarınızı

bu sabah sevgilim ve arkadaşlarıyla çok güzel bi yere kahvaltıya gittik kızlar yaa
bi köyde tepede açık havada kahvaltı ettik, güneşte çok güzeldi, içimizi ısıttı valla, sora ben annemle akraba ziyaretlerine çıktım, bu akşam yine çıkıcaz bakalım hep beraber bara gidicez,ay çok mutluyum yaa, allah bozmasın, nazar değmesin inşallah:)
hepinizi çok seviorum canlarım, yarın hiç giremem herhalde, ptesi günü görüşürüz artık:)

aldın he böcük banyo setini ben de biara göztepeye mi gitsem dorum istediğmi almak için belki hafta içi ben de gider alırımsositososito
ben size sevgilimin bana almış olduğu çerçeveyi koycam işte bu sevgilimin aldığı çerçevee:kedi:
çok beğendim ben asimetrik.
bilio benim fuzuliye para harcamasını istemediğimi gitmiş evimizde kullanırız diye bunu almış ben de böle bişey istiodum çok beğendim.

sonra perşembe günü ikeaya uğramıştık oradan ayna aldık şu dört parçalardan ama burada kimse almadı sanırım ondan. baharatlık aldım bir de banyo için büyütmeli körüklü bir ayna aldık.

zaten tam olarak böle birşey istiodum süssüz püssüz geniş ağızlı kullanışlı hemen 8 tane aldım.

pıtır mutluluğun daim olsun şimdi gördüm yazınıkaydirigubbakcemile2

lepicim, güle güle kullan, çerçeven gerçekten çok cücel, tam benlik :lepi:

gasoline ay evet ben de çok sevdim ya gün boyu kutusundan çıkar koy kutuyu yırttım resmen görmemişin oğlu olmuş misalikaydirigubbakcemile3

kurban bayraminiz mübarek olsun nice bayramlar insallah

gelismelerden hic haberim yok.. ne var ne yok neleri kacirdim.. böcügün dügün tarihi belli mi oldu gelinlik fotolari gördüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…