Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım özellikle kelebekli tepsinle sepetin çok güzel, güle güle kullanzemuszemus

30 tl ebeyn banyoma aldığım banyo takımım beyaz aldım cunku mavı beyaz ve üstündkı desenı öle sectım cunku celık çöp kovası alcam
diğer banyomada mavı bı takım alcam

alttakılerde buzdolabı süsüm 1 tl aldım
yarın vaktım kalırsa diğer çeşitlerındende alcam

lepicım güle güle kullan cnm
çerçeven cok guzelmış

senınle baktığımı almadım o cok sade kaçtı düşündum dedım çöp kovası alcam bırazda ona uysun
banyom mavı beyaz buda beyaz
uydurdum bısıler
yarın aşkım gelıyo
onlarınkı bızımkıler ev temızleme gıdıyoruz
k valıdem cuma gunu amelıyat olcakmış
Rabbm sağlık versın hep ağlıyo düğüne gelmek ıcın bızde bakalım onun ıyıleşmesıne göre hareket etcez
3 ocak deılde 10 ocak yada 17 ocak olabılır
en cok 10 ocak ıstıyom bakalım

böcükcüm hepsi çok güzelmiş
ağız tadıyla mutlulukla kullanın inşallah:Saruboceq:

herşey bıraktığım gibi böcük hala çeyiz almaya devam.. :))
güle güle kullan böcük.. evlendiğinde iyiki almışım diyeceksin..

ahh ahh elısamm hersey bıraktığın gıbı harbıden
al al bıtmıyo

tskler cnm derım herhalde maynak gıbı bunlara para harcıyom kendıme bısey almıyom üst baş

ahh ahh elısamm hersey bıraktığın gıbı harbıden
al al bıtmıyo

tskler cnm derım herhalde maynak gıbı bunlara para harcıyom kendıme bısey almıyom üst baş

kaydirigubbakcemile3 en güzel çağların böcüküm kendinide ihmal etmezemuszemus
ama ben bilirim seni az kokoş diilsin nan sen zemuszemus

elisa hoşgeldin bebek :kedi:

çileğimmmm hoşbuldum arkadaşım nasısın Şeniz
aileme bayram ziyaretine geldim memleketime bikaç gun burdayım :))

birde kızlarizmir ıkea da var hemde 17 ve21 tl çok güzel modeller var.tavsiye edrim..

çileğimmmm hoşbuldum arkadaşım nasısın Şeniz
aileme bayram ziyaretine geldim memleketime bikaç gun burdayım :))

elisa iyiyim bebeğim sen nasılsın bu arada?
nasıl özlemişsindir şimdi aileni :kedi:
sakarya da iş bulabildin mi?:hulya:

elissa naber yeni gelin:))
böcük kız ilk ben bunu görüp göstermiştim sana sen şöle bi burnunu çevirmiştin hatırlıom:))
bak benm beğendiğim kokoşa dönmüşsün hehe:)
güzel günlerde kullan canım
elissam canım nasılsın evlilik nasıl gidio

Erva & Sonbahar kizlar aldiklariniz hepsi cok cok güzel.
Iyi günlerde kullanin insallah....

Oh be ceyiz eklenmis, gönlümüz acildi biraz =)))))

teşkler aimeciğim çok sağol

teşkler böcük.
biz parada biriktiriyrz ama bunlar ekstralar o yüzden problem olmuyor aksesuvarı çok seviyrm çünkü.
ama biraz daha alırsam koyacak yer bulamayabilirim. o yüzden kısıcam biraz.
benim düğüne var sanırım daha :) yani haziranda belli olucak ne kadar zaman olduğu.
o yüzden şimdilik rahat davranıyrm ama eksikte kalması ztn. bir tek ev tuttulduktan sonra alınıcak şeyler var. beyaz eşya paramız fln hazır şükür.sanırım iktisatçı olmanın faydalarını da görüyrm bu konuda

slmmm şekerlerimmm
ben geldimmm
sonbahar ve erva sanırsam eklemişti resimler
güle güle kullanım aldıklarınızı

:)

teşk.ler pıtırcık.sağolasın

güle güle kullan cnm.
gzl günlerde

Komşuu güle güle kullan banyo setin çok şıkk
Elisa cnm hoşgeldin
Lepi selam cnm yoktun ne zamandır
Pıtırcık Maşallah hep mutlu ol cnmm

elısaam azcıkta kokoşum evt onuda araya sokuyom işte:jeyyar:

lepi evt sen beğenmıştın aslında onu almakta daha cok gönlum vardı ama düşündüm çöp kovamda celık olcak uysun dedım
bıde 300 tl beğendığım banyo setınden vazgectım
böle bı takım daha alcam:lepi: cok masraf edemem 30 nere 300 tl nere ınş ılerde alırım dıom

komsum cok tskler cnm
zeynepcım cok tskler cnm

iyi geceler kızlar böcüğüm aldıkarın çok hoş takımın fiyatıda gayet uygun güzel günlerde kullan bitanem
papim gördüm seni aşağıda ama uykum geldi çok yorucu bi gün geçirdim yarında full time devam öptüm şeekrim hayırlı bayramlar örtmenimmmmmmmmmmmmm:kedi::kedi::kedi:

ben gelene kadar çisil gittiii opuyorumnanaktan

böcüğüümmm aldıkların çok güzell :) valla ben bayıldım banyo setine, kokoş demişsin gerçide olcak o kadar bee ne güzel parlak parlak işte :)

bu arada canım ailem dizisinde reklama gireceği zaman favori reklamı çıkıyo ya, bi set var orda bi yanından yuvarlak yuvarlak taşlı geliyo diğer yanı düz, onu gördüm kuyumcu vitrininde, aaa dedim anne bak benim beğendiğim set :)) annem dururmu girdi sordu fiyatını, 2.300 dedi adamlar :S ama böle yakından bakınca dahada bi güzelmiş yaa pırıl pırıl valla süper bişi..

lepi seninkilerde çok güzelll çerçeve çok hoşmuş bende çok beğendim :) güle güle kullan hepsini :)) o kavanozlarda aynen :)

dahada geriye gidemedim umarım çok şey kaçırmıyorumdur :)

benim aşkım bana böle hediyeler falan almıyo pek fazla yaa.. nişanlanınca alcakmı acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…