saol buketçim inşallahKomşuu güle güle kullan banyo setin çok şıkk
Elisa cnm hoşgeldin
Lepi selam cnm yoktun ne zamandır
Pıtırcık Maşallah hep mutlu ol cnmm
herkese tüüüm çeyizci arkidişlerime iyi bayramlar......
Balıkesrden döndük, aklım annemde.. bu bayram ilk defa annemlerden ayrı yalnız geçiriyorum, öpemedim ellerini. Allah daha kötü ayrılıklar yaşatmasın tabi bunada şükür napalım.. Artık yılbaşı için gün sayıyoruz..
buarada pıttır keşke merkezde olsaydında yakalasaydım seni sevgilinle keşke burdan afişe ederdim seni. Aklıma geldin kız orda gezerken.
anaa akannehir
ya ama hakkatten bigün aşkımla cevahirde geziyoruz porlanda girelim dedim, baktık tabaklara falan, fiyatları görünce bu şaşırdı, ee tabi dedi böyle lüks yerlerden alırsan bu kadar ödersin, daha sıradan yerlerden beğen sende dedi :) tamam porlandın normal porselenlere göre fiyat farkı tabiiki varda, onlar bunu farketmiyo sanırım.. tabak işte evde çeşit çeşit varya ucuz zannediyolar herşeyi.. sende bigün evkuru falan gezsene nişanlınla şu şu kadar bu bu kadar falan diye bikaç mağazaya sok anlar belkim :)
bende öyle diyorum nişanlıma kazıklanmışın sen diyo bana :mymeka:erva aynen katılıorumm
annemde bize beyaz eşya alın deseler hemen gider alırım der
çünkü büyük olunca gözüküoo
2 tane çatalı bışak takımım var sokcam onları çekmecelerin içine ama fiatı onun aldığı çamaşır makinası kadar haberi yokk
dediğin gibiii dioo çok masraf ediomuşum çok pahalıymış
ucuza bişey yookki
iyi alıyım bir kere alıyım derdindeyim
ıvır zıvır çer çöpte hiç almadım
akıllı ve kaliteli alışverişler yaptım şu ana kadar
erkekler maalesef anlamıoo amaa
Ervacım, erkeklerin geneli öyle maalesef.
Benimki de kızıyo harcadığım paraları duyunca.
Hatta geçen gün yasakladı paşam bana çeyiz almayı :))) çok biliyor o
Çok para harcıyomuşum tabağa çanağa, altı üstü içinde yemek yenecekmiş
ne gerek varmış milyarlar dökmeye, o yüzden aldıklarımız çok tutuyomuş,
normal şeyler almadığımız için falan filaan, amaan :))
valla bende bir excel listesi var, aldıklarımın alacaklarımın falan fiyatları da
yazıyo, güya birçok şeyimi aldım hallettim çok şükür ama kalanlar ıvır zıvır daha çok
ama kalan rakama bir bakıyorum kalıyorum aynen böyle :1shok: :1shok: :1shok:
ama çok takılıp canını sıkma güzelim, bir şekilde eviniz kurulacak inş,
birlikte birşeyler almaya başladığınızda o da görecek her ikinizin de ne
kadar emeği geçiyor.
erva cnm erkeklerin geneli böyle ben ses etmesinler die genelde nişanlımla gidiyrm her alışverişime.
ya da önce birlikte gidip seçiyrz sonra alıyrm.
yoksa pek dikkat edilmiyor kız çeyizine.
sanki ufak tefek şeylermiş gibi geliyor ama bi ucuzcu dükkana bile gitsen dünya para verip çıkıyorsun.
neyse ki ben herşeyi nişanlımla aldım hepsinn fiyatlarını biliyor piyasayıda biliyor uygun aldığım için ses etmiyor.
sende arada gez nişanlınla o beğenmedikleri tabak çanaklar bardaklar kaşıklar ne kadara tutuyor görsün bence.
annem der hep kız çeyizi yaprak sarması oğlan çeyizi biber dolmasıymış.erkekler lambur lumbur alıyorlar kaba eşyaları geri kalan şeylerle kız tarafı ilgileniyor.
bir yatak örtüsü der geçersin o bile çok pahallı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?