Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm ya sıkmayın canınızı. naptıda anladınız böle psikopat olduğunu. neysem özel bi soruysa hiç cvp verme

canım hepsi çok güzel.güle güle kullanmak nasip etsin yüce rabbim

cnm ya sıkmayın canınızı. naptıda anladınız böle psikopat olduğunu. neysem özel bi soruysa hiç cvp verme

Herşeyi yalanmış canım.Evim var şuyum var buyum var dedi dedi.Kimse bişesini sormadan anlattı.Daha 1 aylık nişanlıyken ablama taktığı bilezikler ince bahanesiyle elinden aldı.Sözde kalınlaştıracakmış benim iyi niyetli safdirik ablamda vermiş.Bi dahada geri getirmedi.Daha bunun gibi bi çok şey işte...Aman kızlar siz siz olun gözünüz açık olsun bu zamanda babanda olsa güvenme boşuna demişler....Çok üzgünüm çoook

Ahhh canım benim yaa çok geçmiş olsun ama senin toparlayıp biran önce ablana destek olmazn lazım bu kadar üzülme sen onu düşün bence

king'in kırmızı su ısıtıcısını arıyorum kızlar.
görenlerin bilenlerin internetten yada dışardanda olabilir acilen bana haber vermeleri rica olunur...

yuhh yanı bılesık ger alınır mı yahu
sevındım valla bı saftan kurtulmuşsunuz dıyım ne dıyım cnm

Benim annem yağdanlıklarını kullnıo hatta bende aldım onlardan birde peynir kabını almıştık ama zamanla yıprandı kapağı peynir kabının, diğerleri yani yağdanlıklar sapasağlam bişeycik olmadı tabi. Ben bide baklliyat kabı almıştım kendime 4 tane onları kullanmadım duruyoo tabi kuzu kuzu canım

Verdik herşeyini bir tane iğnesi kalmadı bizde..Savunacak hiçbirşeyi yok.hepsini tutanak tutturduk.Çok üzgünüm çoook

Neysee tüm teselli sözleriniz için çok teşekkür ederim kızlarr..İyiki varsınız :1hug:
Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın...Çok dikkatli olmak lazım çokk :enbuyukkk:

ya canım çok üzüldüm ama çok da merak ettim.ne gibi bir psikopatlık bu ? başka biriyle dahamı ilişkisi varmış yoksa ?

kızz songaaaa gördünmü kına resimlerimiii:)) albümlerde.

anacım ben daha burayı bitiremedim.bir de eurobetanın ablasının başına gelenleri duyunca çok üzüldüm.dur bakcem bacım hemen ve sana görüşümü bildircem kaydirigubbakcemile3

ya canım çok üzüldüm ama çok da merak ettim.ne gibi bir psikopatlık bu ? başka biriyle dahamı ilişkisi varmış yoksa ?

songacım bi ton şey oldu.Bi o çıkmadı aman onu kim napsın..:mymeka: Söylediği hercümlenin hepsi yalaanmışş..Maksatı bizi sömürmekmiş..Bi kadın ilişkisi çıkmadı oda çıksaydı zati tuz biber olurdu Çok üzgünüm çoook öff neysee İyi sıyırdık:bbo:

anladım güzelim zaten bir ön sayfada yazmışsın olup biteni.valla çok üzüldüm ama bence üzülmeyin aksine mutlu olun öylesinden hayır gelmez.baksana kızın kolundaki bileziklere bile göz dikmiş pis

gamzecim şimdi gördüm resimlerini ve çok beğendim.maşallah sana.ömür boyu mutluluklar diliyorum ve darısı benim başıma diyorum ama bizimkinin daha zamanı belli değil

sanki ona ev soran olmuş. Allah'a şükürler olsunki kurtuldunuz cnm.

ben göremiyorum albümü :çok üzgünüm:

evin içine bi girelimde bakarız artık

Arsimacım ve Esmy aldıklarızını güle güle kullanın. İkinizinde battaniyeleri çok güzelyerimseniben

sağol şekerim

esmy güle güle kullan cnm
GAMZEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ PRENSES GİBİsenağlama

hayırrr :çok üzgünüm:

öncelikle moralini asla bozma
ablan kurtulmuş bunun için dua edin Allah o hoşşiğede akıl fikir versin sizden uzak tutsun (AMİN)
saatler için teşekür ederim
listeye ekledim bikaç isim ama unuttuğum bi sen değil daha çok kişi vardır
alınma bunun için çünkü o kadar kalabalığızki bazen unutulabiliyor Şeniz

Burcucum , Toprağım , esmy canlarım aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın..

saol hemşom

kızz songaaaa gördünmü kına resimlerimiii:)) albümlerde.

ben görmedim :çok üzgünüm:

canım hepsi çok güzel.güle güle kullanmak nasip etsin yüce rabbim

amin canım sağolasın

sanki ona ev soran olmuş. Allah'a şükürler olsunki kurtuldunuz cnm.

Çok şükür evimizde var barkımızda kimse bişeyin varmı diye sormadı.Aracı olan kişiler çok iyi anlattılar.Eee babamda sordu soruşturdu herkeste el birlik vermiş gibi bişeyini görmedik iyi biri falan demişler..Ama biz gidip asıl kişilere sormamışız.Adam dolandırıcıymış.:1shok:Foyasını ortaya tekrar aracı olan kişiler döktü.Biz böyle bi hata yaptık Allah korkumuz var işte böyle bişeye biz bulaştırdık yol yakınken nişanı bozun dedi.
bizde attık:mymeka:

Mandilin canım, sen yemek takımı almıştın galiba bernardodan h.sonu gelcekti, karıştırmıyorum değil mi? Nerde fotoğraflarsengözlerimebaksanab

eudorabeta canııım çok geçmiş olsun. herşeyin hayırlısı, üzülmeyin lütfen. bir müsibetten kurtulmuş ablacığın.

canım akasya durağı diye bir dizi varya aynısı orda oldu.çocuk ne kadar iyi bulundu insanlara önceleri.annecim babacım dedi kızın annesi gile.sonra ev aldım dedi,şimdi mobilya alıcam ama kefil gerekiyor dedi kızın babasını kefil yaptı.sonra heray düzenli ödediğini söyledi senetleri taa ki memurlar evin kapısına dayanana kadar.meğer ödemiyomuş.sonra o çocuğu buldular ve nişanı attılar.yani böyle şeyler olabiliypr canım.bereket erken farkına vardınız.

Çok şükür üzgün değil aksine verilecek sadakam varmış diyor.Ama bizi sürekli rahatsız edip huzursuz etmesi canımızı sıkıyor.yoksam kimse üzgün değil..

Yafs canım işte çok alınganımsenağlama bu aralar bende biliyorum kalabalık bi sürü bekar kızçeler var..Tez zamanda Allah hepimizin evli barklı yapsın Mutlu olalım inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…