Ya yapamaz canım.Dağ başında yaşamıyoruz ya..Sıkıyosa cesareti varsa çıksın karşıma :mymeka: Eğer bi daha beni ablamı ailemi rahatsız edersen.Savcılığa başvurucam böyle bilesin dedim.Canım biz adliyenin dibinde oturuyoruz.Etrafımız savcı avukat hakim dolu..Yan komşumuz savcı zaten..Çok üzgünüm çoook Ama tutturmuş illa ablamla konuşucakmış.aklını biz karıştırmışızKarakola çeksinlerde görsün gününü savcı amcam gösterir ona gününü Çok üzgünüm çoook
resim eklim size (aldıklarımın netten bulduklarım)
altığım battaniye (ben bunu beğenmiştim netten mağazalara sormuştum kalmadığını sölediler fiyat olarakta 90tl dediler çarşı turumuzda ben yüklerle iskeleye inince annem bensiz devame derken şansa almış 50tl hemde beğendiğim model :roflol:)
nişanlıma aldığımız saat
banada aldık
cnm ya sıkmayın canınızı. naptıda anladınız böle psikopat olduğunu. neysem özel bi soruysa hiç cvp verme
Canım daha önceden tanımıyordu.Görücü usulü oldu.1 ay nişanlı kaldı.Herşey anlaşıldı.Ablamın şüpheleri çok oldu.Bide görücü olan kişiler işi bozmamızada vesile oldu onlarda bu kadar piskopat olduğunu sonradan öğrenmişler.senağlama herşeyini verdik takılarından kıyafetlerine kadar..Biz aldığımız hiç bişeyi geri istemedik yeterki yakamızdan düşsün diye.:1no2:İş savcılığa kadar gitti bakalım..nişanlımda düğün işlemlerini hızlandırdı korktu garibim oda..senağlama
Eudorabeta
çok gecmış olsun canım .umarım bır an evvel hersey yoluna girer.
burcucum çok saol bi gelsın hemen anlatırım nası bişi olduunu
heralde alacaım o kaplardan bakıorum da aska bişi içime sınmıo
bı de moonstar dıe bı marka var
tupper ın türk versıyonu onu kullanana var mı kı
kafamçokkarıştı
Canım daha önceden tanımıyordu.Görücü usulü oldu.1 ay nişanlı kaldı.Herşey anlaşıldı.Ablamın şüpheleri çok oldu.Bide görücü olan kişiler işi bozmamızada vesile oldu onlarda bu kadar piskopat olduğunu sonradan öğrenmişler.senağlama herşeyini verdik takılarından kıyafetlerine kadar..Biz aldığımız hiç bişeyi geri istemedik yeterki yakamızdan düşsün diye.:1no2:İş savcılığa kadar gitti bakalım..nişanlımda düğün işlemlerini hızlandırdı korktu garibim oda..senağlama
kızz songaaaa gördünmü kına resimlerimiii:)) albümlerde.
ya canım çok üzüldüm ama çok da merak ettim.ne gibi bir psikopatlık bu ? başka biriyle dahamı ilişkisi varmış yoksa ?
songacım bi ton şey oldu.Bi o çıkmadı aman onu kim napsın..:mymeka: Söylediği hercümlenin hepsi yalaanmışş..Maksatı bizi sömürmekmiş..Bi kadın ilişkisi çıkmadı oda çıksaydı zati tuz biber olurdu Çok üzgünüm çoook öff neysee İyi sıyırdık:bbo:
Herşeyi yalanmış canım.Evim var şuyum var buyum var dedi dedi.Kimse bişesini sormadan anlattı.Daha 1 aylık nişanlıyken ablama taktığı bilezikler ince bahanesiyle elinden aldı.Sözde kalınlaştıracakmış benim iyi niyetli safdirik ablamda vermiş.Bi dahada geri getirmedi.Daha bunun gibi bi çok şey işte...Aman kızlar siz siz olun gözünüz açık olsun bu zamanda babanda olsa güvenme boşuna demişler....Çok üzgünüm çoook
cnm ne bileyim ben ağlayamadım zorlada ağlanmazki hem sevdiğime gidiyorum hem gurbete gelin gitmiorum o yüzden ağlamadım sanırımkaydirigubbakcemile2 valla gelin oynamazsa olmaz hemde ilk açılışı gelin yapar. bide kına yakıldıktan sonra damatla karşılıklı oynattılar kaydirigubbakcemile3
arsimam vallahi ihtiyacın varsa al kuzum ya. ben gerekli gördüm aldım vallahi. bir daha bu fiyta bulamam 100 senede bekelsem bu kadar indirime girmez normal katolokta:roflol: kadında işi mişi bırakır alimallah kendi kendimi yerm neden eklemedim diye....:1rolleyes:
Arsimacım ve Esmy aldıklarızını güle güle kullanın. İkinizinde battaniyeleri çok güzelyerimseniben
esmy güle güle kullan cnm
GAMZEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ PRENSES GİBİsenağlama
Kızlar selamlarr..
Sessiz sessiz aldıklarınıza bakıyorum..Herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın...
Bu aralar acaip moralim bozuktu senağlama
Arsima saatleriniz çok hoş iyi günlerde kullan canım
Bu arada beni ayakkabı listesine yazmamışsınız çok üzüldüm senağlamasenağlamasenağlama
Burcucum , Toprağım , esmy canlarım aldıklarınızı güle güle iyi günlerde kullanın..
kızz songaaaa gördünmü kına resimlerimiii:)) albümlerde.
canım hepsi çok güzel.güle güle kullanmak nasip etsin yüce rabbim
sanki ona ev soran olmuş. Allah'a şükürler olsunki kurtuldunuz cnm.
Çok şükür evimizde var barkımızda kimse bişeyin varmı diye sormadı.Aracı olan kişiler çok iyi anlattılar.Eee babamda sordu soruşturdu herkeste el birlik vermiş gibi bişeyini görmedik iyi biri falan demişler..Ama biz gidip asıl kişilere sormamışız.Adam dolandırıcıymış.:1shok:Foyasını ortaya tekrar aracı olan kişiler döktü.Biz böyle bi hata yaptık Allah korkumuz var işte böyle bişeye biz bulaştırdık yol yakınken nişanı bozun dedi.
bizde attık:mymeka:
Çok şükür üzgün değil aksine verilecek sadakam varmış diyor.Ama bizi sürekli rahatsız edip huzursuz etmesi canımızı sıkıyor.yoksam kimse üzgün değil..öncelikle moralini asla bozma
ablan kurtulmuş bunun için dua edin Allah o hoşşiğede akıl fikir versin sizden uzak tutsun (AMİN)
saatler için teşekür ederim
listeye ekledim bikaç isim ama unuttuğum bi sen değil daha çok kişi vardır
alınma bunun için çünkü o kadar kalabalığızki bazen unutulabiliyor Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?