Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eudorabeta canııım çok geçmiş olsun. herşeyin hayırlısı, üzülmeyin lütfen. bir müsibetten kurtulmuş ablacığın.
Saol canım..Kurtulduk bi beladan..:Saruboceq:

Öyle walla canım.Hayat film gibi bazen boşuna demiyorlar.Bizde varmı böyle insanlar diyorduk ama meğer varmış..Allah korusun hepimizi :Saruboceq:

Mandilin canım, sen yemek takımı almıştın galiba bernardodan h.sonu gelcekti, karıştırmıyorum değil mi? Nerde fotoğraflarsengözlerimebaksanab

hafızan süper şekerimmmmm a.s.
ewiit almıştım hatta resimlerini bile çektim ama makina nişanlımda kaldı, alıp aktarmamam lazım bilgisayara. halledicem inşallh en kısa zamanda canım kaydirigubbakcemile2

arsıma buraya baktın deıl mı gamzenın resımlerı ıcn

Son düzenleme:
hee o albümemi ekledi :roflol:
bende profilindeki albümde arıyorum :roflol:
lazmıyım ne

esmy, güle güle kullan hepsini canm.
kısss doldurmuşşsun vallahi damat beyinkini. diş macunu bilem var, bizim beyi çok şanssız gördüm şimdi.

AY O ÖLE SATILIYOR YA
BEN DOLDURAMDIMKİİ kaydirigubbakcemile3

ben kendıme makyaj kutusu aldırdım ama ıcı boşşş hihoyyyt

arsıma bende dıycektım aman dedım yoksa kızn pcde öle bı program mı görunmuyo en ıyısı dedım lınk verım barı:roflol:

eudo boşverın cnm valla hayrlısı olsun ablan cok üzülcek belkı ama kısa yoldan dönmek en guzelı nışan atmak cok kötu ama her şerrın altında bı hayr vardır ınş bu olayda bu şekılde olur tatlım

ahh ahh benım bı sunset pıjamam bılem yoh

sel sen 87 doğumlusun ama yaşımı sölemiyim diyosun, ben niye bas bas bağırıyorum ki yaşımı

böcük boşver sende olmayıversin sunset, sendeki çeyiz kimde var

hatta sen en iyisi kartal yuvasındaki beyaz ve minik minik kartlları olan pijamayı al, birazcık pahalı ama süper hihoyyyt

bu arada arsima baktıysa linki silseniz iyi olur, bende pashmina göremeyince linki yazmıştımda gamze rica etti sildim kaydirigubbakcemile

Eudorabeta
tatlım geçmiş olsun , herşey düzelir yakında üzülmeyin
Saol canım inşallah hepsi geçecek tabi.Bakalm hayırlısı :Saruboceq:

hee o albümemi ekledi :roflol:
bende profilindeki albümde arıyorum :roflol:
lazmıyım ne
bende lazım walla bende bulamamıştım..kaydirigubbakcemile3

Canım tabi orası öyle ama hayırsızsa baştan atmak herşeyden daha önemli.Allah bundan sonra bahtımızı açık etsin..:Saruboceq:
ahh ahh benım bı sunset pıjamam bılem yoh
Benimde yokk,paramda yok senağlama

kızlarr bu tabakların gümüşünden istiyorum ama burada çok pahalı ya.. 10 ytl

arkadaş istnbuldan 5 ytl almış.. alanlar varmı ??
ya kızalr biri alsada gönderse bana ne güzel olur 12 tanesi parasını ödesek olmazmııı :
gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile5

Kuşum hangilerini diosun niltolun suplalarını mı acaba? Ben onların aynılarını mudoda görmüştüm, o da pazardan almış ama çalıştığım için pazara gitme şasımda yok benim, eğer öyle birşeyse bakarım burda dükkanlara senin için :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…