Saol canım..Kurtulduk bi beladan..:Saruboceq:eudorabeta canııım çok geçmiş olsun. herşeyin hayırlısı, üzülmeyin lütfen. bir müsibetten kurtulmuş ablacığın.
canım akasya durağı diye bir dizi varya aynısı orda oldu.çocuk ne kadar iyi bulundu insanlara önceleri.annecim babacım dedi kızın annesi gile.sonra ev aldım dedi,şimdi mobilya alıcam ama kefil gerekiyor dedi kızın babasını kefil yaptı.sonra heray düzenli ödediğini söyledi senetleri taa ki memurlar evin kapısına dayanana kadar.meğer ödemiyomuş.sonra o çocuğu buldular ve nişanı attılar.yani böyle şeyler olabiliypr canım.bereket erken farkına vardınız.
Mandilin canım, sen yemek takımı almıştın galiba bernardodan h.sonu gelcekti, karıştırmıyorum değil mi? Nerde fotoğraflarsengözlerimebaksanab
Eudorabeta çok geçmiş olsun.. verilmiş sadakanız varmış çabuk kurtulmuşsunuz gene..
esmy, güle güle kullan hepsini canm.
kısss doldurmuşşsun vallahi damat beyinkini. diş macunu bilem var, bizim beyi çok şanssız gördüm şimdi.
ben 87 doğumluyum canem açık açık sölemiyim yaşımısel sen kaç yaşındasın fotoda .çok küçük gözüküonn yada ben kartladımm:roflol:
Arsimacım ve Esmy aldıklarızını güle güle kullanın. İkinizinde battaniyeleri çok güzelyerimseniben
Saol canım inşallah hepsi geçecek tabi.Bakalm hayırlısı :Saruboceq:Eudorabeta
tatlım geçmiş olsun , herşey düzelir yakında üzülmeyin
bende lazım walla bende bulamamıştım..kaydirigubbakcemile3hee o albümemi ekledi :roflol:
bende profilindeki albümde arıyorum :roflol:
lazmıyım ne
arsıma bende dıycektım aman dedım yoksa kızn pcde öle bı program mı görunmuyo en ıyısı dedım lınk verım barı:roflol:
Saolasın böcük sende olmasan :1hug:
eudo boşverın cnm valla hayrlısı olsun ablan cok üzülcek belkı ama kısa yoldan dönmek en guzelı nışan atmak cok kötu ama her şerrın altında bı hayr vardır ınş bu olayda bu şekılde olur tatlım
Benimde yokk,paramda yok senağlamaahh ahh benım bı sunset pıjamam bılem yoh
kızlarr bu tabakların gümüşünden istiyorum ama burada çok pahalı ya.. 10 ytl
arkadaş istnbuldan 5 ytl almış.. alanlar varmı ??
ya kızalr biri alsada gönderse bana ne güzel olur 12 tanesi parasını ödesek olmazmııı : gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile5
bu arada arsima baktıysa linki silseniz iyi olur, bende pashmina göremeyince linki yazmıştımda gamze rica etti sildim kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?