- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
sel sen 87 doğumlusun ama yaşımı sölemiyim diyosun, ben niye bas bas bağırıyorum ki yaşımı
böcük boşver sende olmayıversin sunset, sendeki çeyiz kimde var
hatta sen en iyisi kartal yuvasındaki beyaz ve minik minik kartlları olan pijamayı al, birazcık pahalı ama süper hihoyyyt
bu arada arsima baktıysa linki silseniz iyi olur, bende pashmina göremeyince linki yazmıştımda gamze rica etti sildim kaydirigubbakcemile
kızlarr bu tabakların gümüşünden istiyorum ama burada çok pahalı ya.. 10 ytl
arkadaş istnbuldan 5 ytl almış.. alanlar varmı ??
ya kızalr biri alsada gönderse bana ne güzel olur 12 tanesi parasını ödesek olmazmııı : gamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile5
hmm bende 85 doğumluyum ben hiç çenemi açmıyım ozaman
ya yok yaşım büyük dye demedim öle, ama geçiyo valla. kızlar bişi sorcam kaç yaşında anne olmayı düşünüyorsunuz
ya yok yaşım büyük dye demedim öle, ama geçiyo valla. kızlar bişi sorcam kaç yaşında anne olmayı düşünüyorsunuz
beni niye eklemediniz lan listeye
komşu ben seni ayağımın hiç değmeyen yerine yazayımda gör sen 1.zarif i sırnaşık şey
Kuşum hangilerini diosun niltolun suplalarını mı acaba? Ben onların aynılarını mudoda görmüştüm, o da pazardan almış ama çalıştığım için pazara gitme şasımda yok benim, eğer öyle birşeyse bakarım burda dükkanlara senin için :1hug:
görürsem eğer alırım senin için
aldıktan sonra haber eder yollarım şeker
ama mesela şöleler var nası istersin
kimisini eline alıon heybetli çok havalı bişe
kimisi plastik bakınca arka tarafı görüon
kimiside böle hafif ama sert bi cisim
çeşit çeşit yani
Edda 1985 geçmiş sayfalarda niltol 5 ytl ye almış gümüş renk bi onlara bak tatlım eklemiş resimleri 10-15 yada 20 sayfa geride olsa gerek
komşu ben seni ayağımın hiç değmeyen yerine yazayımda gör sen 1.zarif i sırnaşık şey
hmmm bende nişanlım askerliğini yapmadı daha. önümüzdeki kış okulu biticek. ondan sonrada 2 yıl tecil hakkı oluyormuş. ondan sonra da askere gidicek 5 ay inşallah.
anca ondan sonra.
yani benimde 3-4 sene sonra. ama ben hemencik istiyom bende çok seviyorum bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?