Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pınar benı başa yazıyon o kesın demı:roflol: bak en cabuk sılenen yere kursun kalemle yaz emı
1,zarif

ceyıs cok borc daha cok :çok üzgünüm:gtsemde şuan anca o pıjamalar uzaktan bakarımsenağlama ama bende zaten bjklı urunlerden bı sürü yenı seyler almak ısıtyom
bende 87 doğumluyum:dilcikar: evde kalmama ortalama kac yıl var dersın
sıldım lınkı

görürsem eğer alırım senin için
aldıktan sonra haber eder yollarım şeker
ama mesela şöleler var nası istersin
kimisini eline alıon heybetli çok havalı bişe
kimisi plastik bakınca arka tarafı görüon
kimiside böle hafif ama sert bi cisim
çeşit çeşit yani

hmm bende 85 doğumluyum ben hiç çenemi açmıyım ozaman

12.12.1985 bi perşembe sabahı imişkaydirigubbakcemile3

komşu ben seni ayağımın hiç değmeyen yerine yazayımda gör sen 1.zarif i sırnaşık şey

Son düzenleme:
ya yok yaşım büyük dye demedim öle, ama geçiyo valla. kızlar bişi sorcam kaç yaşında anne olmayı düşünüyorsunuz

ya yok yaşım büyük dye demedim öle, ama geçiyo valla. kızlar bişi sorcam kaç yaşında anne olmayı düşünüyorsunuz

ya tabi bu iş kısmet ama ben evlendikten sonra en az 3 yıl düşünmüyorum yani 27 yaşında anne oluyorum bu durumda. tabi bu fikrim evlenince değişirmi bilmem

ya ya yaa ben 84 doğumluyum amaa :a015:

bu durumda ilk sıraya beni yazmanız lazım lülülülülülü

bana kalsa evlenir evlenmez hemen bebek hastasıyım çok da istiyorum hatta arkadaşlarımın bebişlerini çok da seviom özelllikle sevmeye gidiom onları, 32' ye kadar allah kısmet ederse yapıcam bitane.

beni niye eklemediniz lan listeye

evde kal diye -tatlicadiarzu-

komşu ben seni ayağımın hiç değmeyen yerine yazayımda gör sen 1.zarif i sırnaşık şey

:roflol::roflol:

sadece bize göre değil babaya görede karar vermek lazım
misal ben 28 de istiyorum desem ee baba şuan 32 yaşında ise onun acısından geç
ama babada bana yakın bi yaşta ise sorun yok

biz kısmetse iki yıl sonra diyoruz 26 yaşında olacağım babada 30

canımm niltonun suplaları dedigin nedir ? anlamadımda :)
cahilliğime ver sositososito
saol canımm

ay canım ya çok saolllll wallaa buradan alacam ama 12 tanesine indirimli filan 9 dan veririm dedi 105 ytl.. istanbuldan arkadaş 12 tanesini 55 ytl ye almış.. 5 miş tanesi.. :))
süper olur canım... burada gördüm aslında o plastik gibi olanlarda güzel plastik oldulları belli değil dimi hafif ama sert gümüş agır görünüyo eline alınca karşıyı görüyon ama gümüş..
yemek takımlarım beyaz üzeri kenarları gümüş işleme altın aolur diye düşündüm..
...
olabilir canım...
ayy :))) yerimseniben

hmmm bende nişanlım askerliğini yapmadı daha. önümüzdeki kış okulu biticek. ondan sonrada 2 yıl tecil hakkı oluyormuş. ondan sonra da askere gidicek 5 ay inşallah.
anca ondan sonra.
yani benimde 3-4 sene sonra. ama ben hemencik istiyom bende çok seviyorum bebekleri

Edda 1985 geçmiş sayfalarda niltol 5 ytl ye almış gümüş renk bi onlara bak tatlım eklemiş resimleri 10-15 yada 20 sayfa geride olsa gerek

siz kalın evde çekemiyonuz dimi kaydirigubbakcemile3

bana sorarsan ele alınca hafif ama sert cisimden alalım
plastik olup arkasının görünmesi kötü
düşünsene supla ile karşı karşıya kalınca masa örtüsü desenli ise o görüncek hoş deil
ben çarşı paazara çıkınca bi bakam sana haber ederim olarmı canım
gümüş istiyorsun ya onunda desenlileri var sademi istiyorsun
bide yuvarlak kare çeşitleri var hangisi
ben yakın zamanda çıkarsam inş. dışarı resim çekmeyede çalışırım

Edda 1985 geçmiş sayfalarda niltol 5 ytl ye almış gümüş renk bi onlara bak tatlım eklemiş resimleri 10-15 yada 20 sayfa geride olsa gerek

ayy bu başlıkta dimi canımmm
hemen gerilere gidiyorum olmazsa niltondan rica ederimmmm
saol bebbişim öpüyommm Şeniz

koynumda yılan beslemışım meğersem:mymeka:

nan dalga mı gecıyon sen :roflol:

cnm siz beni tanısanız sen nasıl 3 yıl bebeksiz durucaksınız dersiniz o kadar çok seviyorum ki ama ablam evlendi 2 yıl sonra bebeği oldu (şimdi 4,5 aylık aşkım) ondan görüyorum anne olmak o kadar zahmetliki ben de deim ilk zamanlarımız bebeksiz geçsin mümkünse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…