aynen :roflol:
ama emin ol bugünler iyi günler bizimki 10. aydan gidiyor emekliyor çok yoruyor insanı hiç durmuyor nerede kuytuluk o orada
yerde oynarken üstünde durması için annem ona kalın bişi etti üşümesin die
serioz onu sanki kendimiz için sermişiz gidio tam onun bitimine oturuyor (yerdeki şeyde bi yorgan ebatnda dşün büyüklüğünü)
allah eksikliğini vermesin ama işte biraz evliliği anlayalım sonra bebiş gelsin
ya valla biz ismini bile koyduk şimdiden. çorap bile aldık bi kere buraya fotosunu koymuştum
ama sakerden öncede olursa çok zor olur. diyoruz hayatımızı yaşayalım, para biriktirip ev alalım ondan sonra elsin kubilay.
ama her şey nasip kısmet tabi :1closedeyes:
kızlar gecelik fiyatları genelde ne kadar oluyo siz daha iyi bilirsiniz
pierre cardin gördüm bi tane 30ytl çok mu?
a.s.Çoooook teşekkür ederim.Çok düşüncelisin kaydirigubbakcemile5 ayy nasıl mutlu oldumm hihoyyyt
ben 5 tanecık yığenım var saolsunla cocuk sevgısıne doydum mumkunse 6 7 yıl sonra:roflol: ya tabı şaka ekonomık olarakta rahata erersek ınş 3,yıl ısterım hatta erkek olursa ınş adı BARIŞ olcaksenağlama
hıııh :dilcikar:
sen kal evde böcük kafa. geçenki olayda topic kapandı bilin mi sen fisfisfis
benim yok suplem olmazsa olmaz mı?
kızlar bu liste ne listesi benide ekleyinnn :roflol:
:jeyyar: (BIYIK BURAN SMİLEY)
evet işte bu
pekiii bedenleri nasıl ayarlıyosunuz?
evet işte bu
hıııh :dilcikar:
sen kal evde böcük kafa. geçenki olayda topic kapandı bilin mi sen fisfisfis
olsun valla tmm tmm ama yazcak eleman kayıp kaydirigubbakcemile3aşkolsun böcükkkk :dilcikar:
olmas ılla olcak yoksam evlenemezsınbenim yok suplem olmazsa olmaz mı?
eklerık ayıp ettınşakkıdıkızlar bu liste ne listesi benide ekleyinnn :roflol:
evet işte bu
kız Allah iyiliğini versin ne listesi olduğunu bilmeden benide ekleyin dio yaakaydirigubbakcemile3
papua yeni gineye gideceklerin listesi sırnaşık şey
Burcu tatlişim, bu arada ben sunset pijamalarından daha anca bugün sipariş verebildim. Yazlık pijama, geceliğim olmadığından bahaneyle 3 tane alıverdim. Zaten bişey bırakmamışsınız small bedende:dilcikar: Ben de geç kaldım tabii kredi kartım geçen ay almaya müsait değildi malesef. Teşekkür edeyim dedim aklımdayken a.s. Merakla bekliyorum
hafızan süper şekerimmmmm a.s.
ewiit almıştım hatta resimlerini bile çektim ama makina nişanlımda kaldı, alıp aktarmamam lazım bilgisayara. halledicem inşallh en kısa zamanda canım kaydirigubbakcemile2
:jeyyar: (BIYIK BURAN SMİLEY)
ben hatırlıom cnm o çorap olayını:):) kubilaya söle o da beklesinn hem belki önden ablası gelirr
bişe sorcam ama gülmeyin, ne işe yarıyo bu supleler. zaten yemek takımımızın servis tabağı vaaarr:uhm:
niye olmasın kuşum olurda güzellik katıyo masaya oyüzden.. şakkıdı
birde ben siyah setenden masa örtüsü ve siyah peçeteleri siparişi verdim dün 120 ytl . kızlar gelsinn hemen resmini ekliycem
aa bence ççok güzel, sen bilirsin bedenini tatlım söylersin verirler ona göre
o ben sevdım baya hoş al al cnm kacrma
leplepı bıyık burmaya mı geldın nerdesın sen:mymeka:
bişe sorcam ama gülmeyin, ne işe yarıyo bu supleler. zaten yemek takımımızın servis tabağı vaaarr:uhm:
sel sorfaya hoş ve şık görüntü katıyor
chantyclarie kendi bedenini al
sen hangi beden giyiyorsan onu iste canımiyi de alıp bakma şansı yok ki netten vercem siparişibenneyaptımki
beğenmenize sevindim alıyım da normal bedene göre mi sipariş veriliyo yoksa daha bol ya da dar mı:uhm:
o ben sevdım baya hoş al al cnm kacrma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?