koynumda yılan beslemışım meğersem:mymeka:
nan dalga mı gecıyon sen :roflol:
cnm siz beni tanısanız sen nasıl 3 yıl bebeksiz durucaksınız dersiniz o kadar çok seviyorum ki ama ablam evlendi 2 yıl sonra bebeği oldu (şimdi 4,5 aylık aşkım) ondan görüyorum anne olmak o kadar zahmetliki ben de deim ilk zamanlarımız bebeksiz geçsin mümkünse:)
ya valla biz ismini bile koyduk şimdiden. çorap bile aldık bi kere buraya fotosunu koymuştumcnm siz beni tanısanız sen nasıl 3 yıl bebeksiz durucaksınız dersiniz o kadar çok seviyorum ki ama ablam evlendi 2 yıl sonra bebeği oldu (şimdi 4,5 aylık aşkım) ondan görüyorum anne olmak o kadar zahmetliki ben de deim ilk zamanlarımız bebeksiz geçsin mümkünse:)
KIZLAR BURDA OLMAYAN ARKADASLARIMIZIDA EKLEYELİM HADİİ
1.Zarif
2.Başak
3.Tuğba
4.Buket
5.Seda
6.Fulya
7.Sinay
8.Mandilin
9.Sulfat
10. chantyclarie (merve)
11. Burcu
12. zerrin
13.Başıyazmalıkız
14.ıtır&buse
15.serp
16.Burcuözge
17.Lepi
18.Tatlırüya
19.damladinçer
20.songa84
21.papibjk
hıııh :dilcikar:selı yazman o evde kalsın:roflol:
pınar yazdn demı benı başa bak yazmazsan ıresıl ederım senı ha
kızlar gecelik fiyatları genelde ne kadar oluyo siz daha iyi bilirsiniz
pierre cardin gördüm bi tane 30ytl çok mu?
bence normal pahalı değil. nasıl tek parça mı?kızlar gecelik fiyatları genelde ne kadar oluyo siz daha iyi bilirsiniz
pierre cardin gördüm bi tane 30ytl çok mu?
kızlar benimde var artık suplam, annem almış sağolsun.... :hooray::hooray::hooray:
kızlar sabah çektim resimleri saat 7:00'de bıraz bulanık ve karanlık kusura bakmayın
buda yemek takımımla uyumu ama düzenleyemedim tam sabah sabah
not: ıstanbul 4.Levent Sosyete pazarından almış tanesi 5tl ve cam
canım annem 4. LEVENT Sali pazarı var oradan almış 5tl'ye satılıyormuş ama 50tl vermiş 13 tane almış işin ilginç yanı cam plastik değil...
ha bı azra eksıktı oda geldı
pınar bence sen 46 nomara bı ayakkabı al lısteyı yaz sonra durun az işim var de salona gırmeden ayakabıyı elıne geçir ısımler sılenene kadr sürt(en onemlısı benım ısmım sılınene kadr:roflol: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?