Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selı yazman o evde kalsın:roflol:
pınar yazdn demı benı başa bak yazmazsan ıresıl ederım senı ha

aynen :roflol:
ama emin ol bugünler iyi günler bizimki 10. aydan gidiyor emekliyor çok yoruyor insanı hiç durmuyor nerede kuytuluk o orada
yerde oynarken üstünde durması için annem ona kalın bişi etti üşümesin die
serioz onu sanki kendimiz için sermişiz gidio tam onun bitimine oturuyor (yerdeki şeyde bi yorgan ebatnda dşün büyüklüğünü)
allah eksikliğini vermesin ama işte biraz evliliği anlayalım sonra bebiş gelsin

ha bı azra eksıktı oda geldı
pınar bence sen 46 nomara bı ayakkabı al lısteyı yaz sonra durun az işim var de salona gırmeden ayakabıyı elıne geçir ısımler sılenene kadr sürt(en onemlısı benım ısmım sılınene kadr:roflol: )

ya valla biz ismini bile koyduk şimdiden. çorap bile aldık bi kere buraya fotosunu koymuştum
ama sakerden öncede olursa çok zor olur. diyoruz hayatımızı yaşayalım, para biriktirip ev alalım ondan sonra elsin kubilay.
ama her şey nasip kısmet tabi :1closedeyes:

kızlar gecelik fiyatları genelde ne kadar oluyo siz daha iyi bilirsiniz
pierre cardin gördüm bi tane 30ytl çok mu?

Çoooook teşekkür ederim.Çok düşüncelisin kaydirigubbakcemile5 ayy nasıl mutlu oldumm hihoyyyt

ben 5 tanecık yığenım var saolsunla cocuk sevgısıne doydum mumkunse 6 7 yıl sonra:roflol: ya tabı şaka ekonomık olarakta rahata erersek ınş 3,yıl ısterım hatta erkek olursa ınş adı BARIŞ olcaksenağlama

canım annem 4. LEVENT Sali pazarı var oradan almış 5tl'ye satılıyormuş ama 50tl vermiş 13 tane almış işin ilginç yanı cam plastik değil...

niltoll bende istiyorum bana da alırmısınn
yaaaaaaa :1no2: senağlama

aşkolsun böcükkkk :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…