bizde robotunu alcez ama ısıtıcı hiç bir yerde yk.deli olcam.takım olmazsa anlamı olmaz ki..
çetinkaya var satış mazaları arasında .bakırköye bir bakayım.inş vardır
1.Zarif
2.Başak
3.Tuğba
4.Buket
5.Seda
6.Fulya
7.Sinay
8.Mandilin
9.Sulfat
10. chantyclarie (merve)
11. Burcu
12. zerrin
13.Başıyazmalıkız
14.ıtır&buse
15.serp
16.Lepi
17.Tatlırüya
18.damladinçer
19.songa84
20.papibjk
21.esra karadeniz
22.eccu
23. hayatım
24.hayat87
25.simaer
26. velved
27.şeker-leblebi
28.sel
29.Eudorabeta(Gülsün)
30.Minietek
31.Sedef
masa örtüm çok beğenerek almıştım indirimdeydi üstelik 20 ytl gibi çok makul bi fiyata almıştım
ben isimleri aldım ve yazmaya başladım ayakkabıma listede gerçek isimleri görünenleri ama nick kabul etmiorumm :))
hayatcımmm güle güle kullan cnmmm kına resimlerimi ekledim gördünmüü:)) albümler kısmındaa
hayat süperler cnm ı gunlerde kullan
ben isimleri aldım ve yazmaya başladım ayakkabıma listede gerçek isimleri görünenleri ama nick kabul etmiorumm :))
benim listeden alıntı edeydin arada gidenler olmuş hoşşik
maşallah :1shok:
iyi günlerde kullan
fazla gelirse bana yollayabilirsinkaydirigubbakcemile3
burcu ya sunsette şort vardıya o benim gece rüyalarıma giriyor kaydirigubbakcemile3
çok istiyorum onu ama alırsam ya bana olmazsa
iyi gecelerde kullan pijamalarını :jeyyar:
bende bu şortu istiyorummmm alsam mı
Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:
Bunlar iğne oyası baş örtüler
Arkadaşım bugün hediye getirdi baharat takımı :)
İlginç sürahiden aldım sonunda :)
canım aldıkların çok cici iyi günlerde kullan. gele bordo gecelik süpermiş :jeyyar:
resim eklim size (aldıklarımın netten bulduklarım)
altığım battaniye (ben bunu beğenmiştim netten mağazalara sormuştum kalmadığını sölediler fiyat olarakta 90tl dediler çarşı turumuzda ben yüklerle iskeleye inince annem bensiz devame derken şansa almış 50tl hemde beğendiğim model :roflol:)
nişanlıma aldığımız saat
banada aldık
bunu 45.90 yerine 26.80 e aldım. gene evde kullandığımız ürünlerden biriydi bu. 3 katlı. tekli kullanabileceğin gibi üçünü üstüste takıpta kullanabiliyorsun. özellikle karışmamasını istediğin şeylerde mükemmel oluyor.
bunun için içlerinde en almak istediğim üründen biri diyebilirim. benim aşkım kurbiş çok sever. ona kurabiye yapıp içine koyucam ve bayatlamadan yiycek benim aşkısımmm....bu arkadaşında normal fiyatı 49.90 ben 28.90 a aldım kızlar....
50 ytl yerine 29.90 a aldım. kızlar benim mikserim yok. tüm işler için el blendrı aldım. malum bilirsiniz el blendrıyle bir şey çııparken çok etrafa sıçratır böyle bir şey istiyordum. ve iyi ki almışım. çünkü bu görüdüğünden daha süper bir ürün çıktı. fotoda içi görünmüyor içi mükemmelmiş... icabında çırptığın şeyi dolapta saklamak istersen küçük penceresini kapatıp saklayabilirsin. tabi normalde kapak bütünüylede çıkıyor .bir arkadaş bunu sormuştu da. ben söyliyi siz sormadan.
işte bu üstteki mesajda anlatmış olduğum kızartmalar için falan olan ürün.. 58.90 yerine 35.90 a aldım...
evet erzak canavarından sonra en çok istediğim diğerürün ise. bu pasta kabıydı. hem evde pastayı muhafaza etmek için hemde bir yere giderken pasta götürmek için üstünde tutacağıda var. hemde her boy pasta için oldukça yüksek dizayn edilmiş bunu da çokk beğenerek almış bulunmaktayım:)))) fiyatıda 58.90 yerine 37.90 arkadaşçıklarım...
buda hediye gelen tart kalıbım kızlar...
Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:
Bunlar iğne oyası baş örtüler
Arkadaşım bugün hediye getirdi baharat takımı :)
İlginç sürahiden aldım sonunda :)
hayırlı olsun güzelim güle güle eskit kaydirigubbakcemile3
Hayatcım güle güle kullan canım aldıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?