Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bizde robotunu alcez ama ısıtıcı hiç bir yerde yk.deli olcam.takım olmazsa anlamı olmaz ki..
çetinkaya var satış mazaları arasında .bakırköye bir bakayım.inş
vardır

güzelim arçelikte de lal serisi var.king bulamazsan ordan al.bir de evkur mağazalarına da bak canım.belki orada vardır

Arsima'm beni unutmamış

Bende birkaç çeyiz koyayım yine delikafadulden

Pijamalarımdan kesitler :)

Buda pembe sabahlığım :)

Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:

Bunlar iğne oyası baş örtüler

Arkadaşım bugün hediye getirdi baharat takımı :)

İlginç sürahiden aldım sonunda :)

masa örtüm çok beğenerek almıştım indirimdeydi üstelik 20 ytl gibi çok makul bi fiyata almıştım

memnun musun tavsiye edermisin bende beğendim almayı düşünüyorum da ve son sorum yıkadın mı son durum nedir çekme solma vs ile karşılaştınmı fisfisfis

nazlı resme sağ tıkla özellıklerden url adresı cıkmıyor mu

gamze benımm adım zarif sakın unutma son umudum sızlersınız:roflol:

hayatcımmm güle güle kullan cnmmm kına resimlerimi ekledim gördünmüü:)) albümler kısmındaa

Sağol cnm hemen bakıyorummm :)

hayat süperler cnm ı gunlerde kullan

teşk ederim böcüğümm :)

ben isimleri aldım ve yazmaya başladım ayakkabıma listede gerçek isimleri görünenleri ama nick kabul etmiorumm :))

Benimkinede az kaldı ama Büşra yazarsın bi yere :)

iyi gecelerde kullan pijamalarını :jeyyar:

bende bu şortu istiyorummmm alsam mı

şekerim yaa aklında kalacağına al yaa... taa o zamandan beri söylelip duruyorsun bunu senŞeniz

canım aldıkların çok cici iyi günlerde kullan. gele bordo gecelik süpermiş :jeyyar:
ben isimleri aldım ve yazmaya başladım ayakkabıma listede gerçek isimleri görünenleri ama nick kabul etmiorumm :))

canım benim nick gerçek ismim kuzucuğum ona göre yazabilirsin yerimseniben

güle güle kullanın cnm hayırlı olsun saatleriniz

cnm bunlar süpermiş bende kararsız kaldım annemle bakıp karar vercez daha iyi günlerde kullan güzelim

hayırlı olsun güzelim güle güle eskit kaydirigubbakcemile3

Bu arada bnm adımı yazmamışsınız ben öksüz kaldımsenağlama beni unutmuşsunuz kırıldım kızlar bundan sonra istemezseniz yorumda yapmam:1no2:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…