Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gunaydınlarr nassınız kızlar
allahım bı yağmur yağdı su oldum hee ama hemen kesıldı

Bu arada bnm adımı yazmamışsınız ben öksüz kaldımsenağlama beni unutmuşsunuz kırıldım kızlar bundan sonra istemezseniz yorumda yapmam:1no2:senağlama
nan öle sey olur mu sırayla gelenı yazıyok:teselli:
sizce nasıl?aldım ama degişsemmi rengarenkler var cıvıl cıvıl karar veremedim
resım cok kucukkafamçokkarıştı
gule gule kullan cnm bulunca eklersın

cnmm kusura bakma listeyi yaparken sayfaları geri geri gelerek gördüklerimizi yazdık en azından ben öyle yapmışım kusura bakma olur mu:tomato:

günaydın güzel gelin adayları nasılsınızz yeni ciciler alan arkadaslarrr hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın

komşu zatı cok cabuk uzuyo hıcte ıyı olmuyo ama kurudu ve taradım tekrar
patron cok gergın iş yok aslında bugun çalışmıycaktık benden almasa barı sinirinıkötükedihüso

gunaydınlarr nassınız kızlar
allahım bı yağmur yağdı su oldum hee ama hemen kesıldı

günaydın herkeseee

günaydın güzel gelin adayları nasılsınızz yeni ciciler alan arkadaslarrr hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın

günaydınlar hepinize...

Herkese günaydınlar umarım iyi mutlu bir gün geçiririz kızlaaarrrrrrrrr hihoyyyt

Günaydın canlarımm..

Buketcim burdayım ama son zamanlarda bir sıkkınlık , bir yılgınlık , bir bıkkınlık sorma gitsin canımın içi. Nasılsınız bakem..

Günaydın canlarımm..

Buketcim burdayım ama son zamanlarda bir sıkkınlık , bir yılgınlık , bir bıkkınlık sorma gitsin canımın içi. Nasılsınız bakem..

cnm ya e kolay değil en sıkıntılı dönemler yok mobilyaydı gelinlikti beyaz eşyaydı altındı carttı curttu.ama geçecek cnm sıkma canını bak çok az kaldı senin 1ay son 15 günü saymıom:)

canlar benim tarih zaten belli 19 Nisan da sonra da 26 Nisanda da esra gidecekk :))
kızlar zaten bizim tarihler belli bizi eklemenize gerek yok..2 kişilik kontejan açıldı hadi gene iyisiniz hihoyyyt

Son düzenleme:
esmy cok şık cnm gule gule gıy ınş

esra gercekten ya hep düşünrsun eksıkler bıtmez dıe ama zaten haytta hıc bıtmıyokı eksık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…