- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
nan öle sey olur mu sırayla gelenı yazıyok:teselli:Bu arada bnm adımı yazmamışsınız ben öksüz kaldımsenağlama beni unutmuşsunuz kırıldım kızlar bundan sonra istemezseniz yorumda yapmam:1no2:senağlama
resım cok kucukkafamçokkarıştısizce nasıl?aldım ama degişsemmi rengarenkler var cıvıl cıvıl karar veremedim
gule gule kullan cnm bulunca eklersınkızlar iyi akşamlar,
ben adımı yazdırmaya geç kalmadım inşallah,beni de yazın nolarr,, serpil ismim senağlama
cicilerinizi güle güle kullanın
nazlıcım bence tencereler çok güzel,hem ağır duruyor siyah hem de çiçekler cicili bicili bir hava vermiş :)
hayatçım senin de çeyizlerin çok hoş.Özellikle sürahiyi çok beğendim.Onun saplısını istiyorum ben de,nerden bulucam onu bilmiyorum sadece..
Bugün ben de loyadan gecelik,pijama falan aldım ama resimlerini sitelerde bulamadığım için ekleyemedim.
Gerçi hergün bişeyler alıyorum ufak tefek ordan burdan,hepsini tek tek not ediyorum ne kadar harcadığımı ve neleri aldığımı görebilmek için,kendi kendimi takip ediyorum resmen delikafadulden
listede ben yokum senağlama senağlama
zaten böyle unutulmaya devam edersem ömür boyu bişi olmayacak.. 25 yaşındayım.. kimse yok hayatımda.. eklenmemiş olmak da artık etkliemiyor olması gerekirken etkiliyo baya yinede..
neyse ismim nur.. belki eklemek isteyenler olur.. eklemessenisde canınız sağolsun.. bu saate kadar uyanık kalan bi insandan bişi beklenmez zaten.. :çok üzgünüm:
gunaydınlarr nassınız kızlar
allahım bı yağmur yağdı su oldum hee ama hemen kesıldı
günaydın herkeseee
günaydın güzel gelin adayları nasılsınızz yeni ciciler alan arkadaslarrr hayırlı ugurlu olsungüle güle kullanın
günaydınlar hepinize...
Günaydın canlarımm..
Buketcim burdayım ama son zamanlarda bir sıkkınlık , bir yılgınlık , bir bıkkınlık sorma gitsin canımın içi. Nasılsınız bakem..
komşu zatı cok cabuk uzuyo hıcte ıyı olmuyo ama kurudu ve taradım tekrar
patron cok gergın iş yok aslında bugun çalışmıycaktık benden almasa barı sinirinıkötükedihüso
canlar benim tarih zaten belli 19 Nisan da sonra da 26 Nisanda da esra gidecekk :))1.Zarif
2.Başak
3.Tuğba
4.Buket
5.Seda
6.Fulya
7.Sinay
8.Mandilin
9.Sulfat
10. chantyclarie (merve)
11. Burcu
12. zerrin
13.Başıyazmalıkız
14.ıtır&buse
15.serpil
16.Lepi
17.Tatlırüya
18.damladinçer
19.songa84
20.seray (papibjk)
21.esra karadeniz
22.eccu
23. hayatım
24.hayat87
25.simaer
26. velved
27.şeker-leblebi
28.sel
29.Eudorabeta(Gülsün)
30.Minietek
31.Sedef
32.
Serpili ekledim bide kendi adımı yazdım nickimin yanına:) başka :)
ekleme: iyide serp varmış zaten yaa :S bi göz atın bakim doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?