Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bu arada bnm adımı yazmamışsınız ben öksüz kaldımsenağlama beni unutmuşsunuz kırıldım kızlar bundan sonra istemezseniz yorumda yapmam:1no2:senağlama

canım benim olurmu öyle şey bak dimples az önce geldi nick kabul etmiyomuş adını söyle senide eklesin hemen :1hug:

lepı ne alcan nan anlamadım bacı:1ninca:
kettel yavrum kingin kırmızı kettle ı ama bulamıyorum

evet var bir durum
bir site var canım fiyatta uygun.grisini koymuşlar ama ben mesaj attım kırmızı varsa eğer sana hemen haber ederim.
ay canım iyi olur ama site güvenilir mi acep ben korkuyorum bu site alışverişlerinden :1no2:
sen istanbulda mısın güzelim eğer bir yerde görürsen haber et ben de edeyim sana birlikte bile alırız takım bozulacak yoksa ah gördüğüm vakitler alaydım keşke ne biliyim böle bulamayacağımı fisfisfis

Kızlar kırmızı king su ısıtıcısı ve robotu isteyen varsa eğer nette buldum.Epey araştırdım ama hep stokta yok görünüyor.2 farklı sitede var.(İsteyen varsa özelden linkleri yollarım)Ama başka markalarında var kırmızıları... Bleuhouse markası
66 tl kendi sitesinde daha pahalı

56 tl kendi sitesinde daha pahalı

buda luxell

kızlar iyi akşamlar,
ben adımı yazdırmaya geç kalmadım inşallah,beni de yazın nolarr,, serpil ismim senağlama
cicilerinizi güle güle kullanın
nazlıcım bence tencereler çok güzel,hem ağır duruyor siyah hem de çiçekler cicili bicili bir hava vermiş :)
hayatçım senin de çeyizlerin çok hoş.Özellikle sürahiyi çok beğendim.Onun saplısını istiyorum ben de,nerden bulucam onu bilmiyorum sadece..
Bugün ben de loyadan gecelik,pijama falan aldım ama resimlerini sitelerde bulamadığım için ekleyemedim.
Gerçi hergün bişeyler alıyorum ufak tefek ordan burdan,hepsini tek tek not ediyorum ne kadar harcadığımı ve neleri aldığımı görebilmek için,kendi kendimi takip ediyorum resmen delikafadulden

bunları ben de biliyorum güzelim king bulamasam böle bişey alıcam ama çok garip kingin sitesinde dahi yok mutfak robotunun fotosu var var ama kusurlumu acaba anlamadım gitti:uhm: piyasadan toplanmış olabilir miki:uhm:

Rengi değişmiş metalik gri olmuş başka sitede gördüm...Benimde aklıma bu geldi halbuki çok albenili ürünler neden yok :S

Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:

ABOOO NAPTIN KIZ BÜŞRA BUNLAR NE:1ninca: SEKSİ LAFI AZ KALIR BENCEkafamçokkarıştı HERİFİ ŞAŞI MI EDECEN :roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞAKA Bİ TARAFA BAYILDIM VALLA MOR OLAN Bİ HARİKAYMIŞ :jeyyar:GÜLE GÜLE KULLAN HER BİŞİCİĞİNİ TATLIM SÜRAHİNDE GERÇEKTEN İLGİNÇMİŞa.s.

hani ben senağlama

GERÇEK ıSMıNı SÖYLE TATLIM EKLEYELıM SENı DE yerimseniben

tamam canim )))) tskler (özelden yazsam olur mu?!)

aime canım hoşgeldin bir var bir yoksun kuşum nerdeydin??

hosbulduk canim...
ya ben staja basladim hic giremiyorum nete...
bir aydir yokum dogru düzgün
birde benim ne zaman evlenecegim belli degil, henüz okulum bitmedigi icin yani sizin kadar sIkI ceyiz alisverisinde degilim ben canim, birazda bundan olsa gerek :1hug:

arada bir bakiyorum aldiklariniza, sonra benimde canim birseyler almak istiyor ama annem kiziyo kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün saç kurutma makinası aldım...almayı düşünmüyordum bozulunca artık çeyizlik olsun dedim...philips hp 4991 salondry pro 2200w ceramic aldım...112tl ye 8 taksit....

1.Zarif
2.Başak
3.Tuğba
4.Buket
5.Seda
6.Fulya
7.Sinay
8.Mandilin
9.Sulfat
10. chantyclarie (merve)
11. Burcu
12. zerrin
13.Başıyazmalıkız
14.ıtır&buse
15.serpil
16.Lepi
17.Tatlırüya
18.damladinçer
19.songa84
20.seray (papibjk)
21.esra karadeniz
22.eccu
23. hayatım
24.hayat87
25.simaer
26. velved
27.şeker-leblebi
28.sel
29.Eudorabeta(Gülsün)
30.Minietek
31.Sedef
32.

Serpili ekledim bide kendi adımı yazdım nickimin yanına:) başka :)

ekleme: iyide serp varmış zaten yaa :S bi göz atın bakim doğrumu?

Son düzenleme:

bir kere yazılmış serpil,doğru doğru,gümbürtüye göndertmeyin beni :teytey:
ellerine sağlık bu arada,üşenmemiş uğraşmışsın

listede ben yokum senağlama senağlama

zaten böyle unutulmaya devam edersem ömür boyu bişi olmayacak.. 25 yaşındayım.. kimse yok hayatımda.. eklenmemiş olmak da artık etkliemiyor olması gerekirken etkiliyo baya yinede..

neyse ismim nur.. belki eklemek isteyenler olur.. eklemessenisde canınız sağolsun.. bu saate kadar uyanık kalan bi insandan bişi beklenmez zaten.. :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…