Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Böcüğüm okumadın mı kız? Dimplesin fazla ütüsü varmış evlenmek üzere olan maddi açıdan durumu olmayan biri varmı çevrenizde versem dedi. Ben de tam da böyle birini tanıdığımı söyledim. Durum bu

kıracam bacaklarını otursun evine

ben bu kadar sorabildim buket hiç hali myok sen sor bu seferlik

canikolarım biraz ağrım var uzanıcam azcık...
sizi bırakıp gitmek istemiyorum ama anca bu kadar dayanabildim.
birde şu adet ağrısına çözüm bulsalar evlenince geçer diyorlar ya görcez bakalım:))))))))

ayy cnm gorumcemde burdaymış:roflol: komşu kızıyla

kız böcüük kimle gitcen nezaman gitcen nezaman döncen de bakiimm

zaten ben sırf o sebepten evleniom :jeyyar:
geçmiş olsun cnmm

ah burcum, bi tanecik majezik içsen bişiciiin kalmaz.. :1hug:

Ahhhh burcucum ben de her ay aynı dertten muzdaripim. Bir ara sivilce problemim oldu doktor doğum kontol hapı vermişti kullandığım 6 ay hiç bir ağrım olmuyordu, şimdi yine aynı. Geçmiş olsun tatlişim

bu çamaşırlara bakıp yorum yapmadığıma bakmayın bu ara maddi durumum kötü ama parayı bulunca show yapiciim sizee :jeyyar:

sen erkek tarafısın herhallülülülülülü

gecmıs olsun apranax ıcıyom ben gecıyo sımdılık
hmmm tamam böcüğümmm
ay bu sıralarda da hiç bi film takılmadı aklıma ..
en son ricep ivedikte kaldım ben :S
off coğunun fragmanını ızledım beğenmedımm keske yarın gtsek ama gızlar bıdaha gelmezler bugun ızın aldık yarın gunesı gördum var mahsunu sevmem ama guzel fılm edıyo
kız böcüük kimle gitcen nezaman gitcen nezaman döncen de bakiimm

zaten ben sırf o sebepten evleniom :jeyyar:
geçmiş olsun cnmm

sen benden deıl mıydı gız

Son düzenleme:
bu çamaşırlara bakıp yorum yapmadığıma bakmayın bu ara maddi durumum kötü ama parayı bulunca show yapiciim sizee :jeyyar:

laa bu yazı bırazönce buyuk deıl mıydı:bbo:
ahh ahh bende anca bakıyom guzel gelınlerın ceyıslerıne bıde iç gecırıyom

komşii o avatarda üstümdeki kapşonluyu kartal yuvasından almıştım. ahh daha neler var neler aklımda hepiciği...

Kızlar ben aşkımla buluşcam, yarın belki yeni cicilerle karşınızda olurum hihoyyyt Öpüyorum hepinizi, çok kaynatmayın sonra yetişemiyoruz sayfalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…