cnm kuaföre 7 de gitmiorum 7 de evden çıkıorum sabah 8 de kuaförde olmam lazım çünkü ve o gün cmrtesi olduğu için trafik saatlerinide hesaba katmak lazım dimi?? ayrıca saçım makyajım giyinmem ojelerim derken 2 ayağım bir pabuca girmesin istiyorum rahat rahat yani. zaten 11 de çıkıcam kuaförden hoopp gene eve ee bizim babamların evi anadolu yakasında uzak bi semtte herşeyi hesaba katmak gerek
aaynen buketcimm o gün biton telaş zaten hiiç tınn valla takıcam ıpod kulağıma kuaförde :))
[
BOHCALRIM GELDİ BİKAÇ RESİMM[/QUOTE
Tatlım hayırlı olsun bohçaların tekrar,
[quote="burcuözge, post: 5665261"]vet tatlım farketmiştim bendee a.s tabi haklısın bunlarda lazım bende sevyorum içindeyken kendimi gerçekten çok özel hissediyorum güzel hissediyorum öyle vallahi çamaşır suyu damlamış eşofmanlarla gezmeye niyetim yok :roflol:[/QUOTE]
[[B]B]Ayy aynen nefret ederim öyle eşofmanlardan bide dizi çıkıolar yaa cin ifrit olurum artık ben,[/B][
B]zaten çok üşürüm eşofmanla çorapla yatan kalkan biri olarak bu ince geceliklere kış günü nasıl alışcam oda düşündürmüyor değil hani??:uhm:
Amaaa aşkımın evi sıcacık senin için sıcacık kazan üstü olanı aldım deyip dalga geçior.delikafadulden
Kışın ekmek arası pekmez yemeye devam etcem valla evlensemde, üşüyooooomm napıyım. Yiyeyim de ateş bassın hiç olmazsa[/B].laelaelaelaelae
[quote="burcuözge, post: 5665462"][B]pasminam ve esram:çok üzgünüm:
zaten adet günümdeyim hassasım vallahi ağlatacaksınız beni...senağlama
ay boğazım doluyor ikide bir....
çok seviyorum sizi yaaaa senağlama
daha başka bir şey diyemiycem gerçek hayatta kınaya çağıracak tek bir dostum yok ama burda gerçektekine beş basacak dostluklarım olmuş :1hug:
allah bir gün yüz yüze görüşmeyi nasip eder inşallah seviyorum hepiniziiiŞeniz[/B]
[B]İnş. canım yaa birgün görüşebiliriz çok istiyom bende,[/B]
[quote="dimples, post: 5665468"]cnm kuaföre 7 de gitmiorum 7 de evden çıkıorum sabah 8 de kuaförde olmam lazım çünkü ve o gün cmrtesi olduğu için trafik saatlerinide hesaba katmak lazım dimi?? ayrıca saçım makyajım giyinmem ojelerim derken 2 ayağım bir pabuca girmesin istiyorum rahat rahat yani. zaten 11 de çıkıcam kuaförden hoopp gene eve ee bizim babamların evi anadolu yakasında uzak bi semtte herşeyi hesaba katmak gerek[/QUOTE]
[B]Gamzecim sakın tatlım erken gir, benim bir arkadaşımın kuaföre gideceği gün o semtte elektrik kesintisi olmuştu unutmuyom hiç, erken orda olsan zararı olmaz yanii.[/B] yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
kızlar hangi duvar stickerı güzel sizce?
canım cok tesekku ederimŞeniz
keske biri benim yerime su isleri halletse, ben ona begendiğim modelleri ve renkleri soylesem herseyi halledip evime yerlestirse bana surprız yapsa
işte bundan almak istiyorum bende. ancak paşabahçenin kendi sitesinde 49.50 bir sitede 25. alan arkadaşlarım vardı kaça almışlardı bir sorayım dedim işte...
bugün evimin resimlerini çekeyimmmmm:))
Kızzlarrr Ayyıldızda Saten geceliklerde %50 indirim başlamış..
Burcucum evet o karaftan ben aldım tatlım. 25 TL ye aldım canım.Bizim burda paşabahçenin kocaman bir mağazası var ordan. Bu hafta bir karaflar gelmiş ahhh ah ben gördüm bakakaldım. Çokk güzeller..
Esmy çok güzeller cnm güle güle kullan dicem ama bunlara kıyıpta kullanılmaz
son resimde üstteki kırmızı şey elbisemi esrada ona benzer sarı almıştıda ona benzettim yakasını
cnm istanbuldasın bence görerek al
kızlar ben kaçtım muck
ayy hıncık geldım
esmy cok guzeller ya ı gunlerde kullan cnm bohcalarını
ayy bencede cok pahalı ya o gecelıkler buruc o parayla bı dunya gecelık alırdı
gamze ben bı çile cektım abımın düğünunde off 6saat sıra bekledım düzcedekı tek yer orasıymış bıde son 2saat kafamda taraklarla kaldım sandımkı beynım delındı hee
bu :lepi:
bulursan öyle birini banada yolla
ben aslında onuda istemem şu işlerle ilgilenirken nişanlım yanımda olsun oda yeter ama yok işte
20ye gördüm ben geçen alışverişe çıkınca kendime aldığımıda 15e aldım
25e bitane beğenmiştim bayıldım ama annem çok uzun dar fazla bişi almaz içine deyince vazgeçtim o kadar değişik ve orjinaldiki
aama şansıma eve geldik aldığımızın kapağı büyük oldu :roflol:
tekrar gidicez oraya belki değişirim :jeyyar:
bende aldm stıcker ceker eklerım resmını cokguzeller ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?