Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dimples bence de erken git ki sonra stres yapma. Ben nişanımda geç kaldım kuaföre randevudan 1 saat sonra gittim. Ondan sonra da çıkana kadar, fotoğrafçıda filan hep stres telaş yetişemicem diye

bence de anca yetişir.kuzenimin düğünü olmuştu,sabahın köründe gittik kuaföre,saçtı makyajdı ki uzun sürüyor ,gelinliği giydi,çık ordan fotoğraf çekimine git,ordan eve git,eve gelsin milletti,sonra damat gelsin alsın,konvoy yapılsın,nikah salonuna gidilsin derken acayip zaman gidiyor.. zaten gelin arabası gören fırlamalardan kurtulabilmek bile vakit alıyor,arabanın altına üstüne yatıyor veletler klava:

anladım canım saat 11de cıkacaksan kuaforden normal tabi canım zaten, insallah hersey gonlunce olurŞeniz
artık deneyimlerini bizimle paylasırsın ozellikle kuaforde, fotoğrafcıda ısın nekadar surdu neler oldu paylasırsın bizimle cunku ogun cok ıyı organıze olmak ve zamanı ıyı kullanmak grekıyor malum

aaynen buketcimm o gün biton telaş zaten hiiç tınn valla takıcam ıpod kulağıma kuaförde :))

evet ya öle yap valla.mecburen stres oluyor ama fazla düşünmemk lazım.önünde sonunda evlenip geçmiyor mu.sakın sağlığınızı tehlikeye atmayın.Allah yardım eder.hem hepimizin birbiri için bir ton duası var dimi.yani melekler hep yanınızda .senağlamasenağlama
sen tak kulaklıkları dimples;benden de sana alkış valla:lepi::lepi:

Vala canım benim yakınımda tam da böyle tarif ettiğin gibi durumu iyi olmayan bu nedenle düğününü bile bu yaz yapmaktan vaz geçen biri. Hatta zaman zaman annem çok içi acıdığından bana aldığı bişeyi ona da alıyor

kızlar hangi duvar stickerı güzel sizce?

bu :lepi:

canım cok tesekku ederimŞeniz
keske biri benim yerime su isleri halletse, ben ona begendiğim modelleri ve renkleri soylesem herseyi halledip evime yerlestirse bana surprız yapsa

bulursan öyle birini banada yolla
ben aslında onuda istemem şu işlerle ilgilenirken nişanlım yanımda olsun oda yeter ama yok işte

işte bundan almak istiyorum bende. ancak paşabahçenin kendi sitesinde 49.50 bir sitede 25. alan arkadaşlarım vardı kaça almışlardı bir sorayım dedim işte...

20ye gördüm ben geçen alışverişe çıkınca kendime aldığımıda 15e aldım
25e bitane beğenmiştim bayıldım ama annem çok uzun dar fazla bişi almaz içine deyince vazgeçtim o kadar değişik ve orjinaldiki
aama şansıma eve geldik aldığımızın kapağı büyük oldu :roflol:
tekrar gidicez oraya belki değişirim :jeyyar:

geceliklerinde çok ciciymiş :jeyyar:

bugün evimin resimlerini çekeyimmmmm:))

çek tabi

Kızzlarrr Ayyıldızda Saten geceliklerde %50 indirim başlamış..

indirimli hali buysa indirimsizi hiç görmim ben

Burcucum evet o karaftan ben aldım tatlım. 25 TL ye aldım canım.Bizim burda paşabahçenin kocaman bir mağazası var ordan. Bu hafta bir karaflar gelmiş ahhh ah ben gördüm bakakaldım. Çokk güzeller..

nerede canım

dimples bişey sorucatım bu sitenin online alışverişi var mı?
senin beğendiğini göremedim ama çok güzel eşofmanlar pijamalar var
bi de dersteyim saklana saklana bakıyorumm:))

ah arsimam ahh istanbulda yaşamak varmış burda o kadar çok mağaza yok olanlarda da işte fiyatlar belli...
herkes almış meğer ondan bir ben kusur kalmışım.....

ayy hıncık geldım
esmy cok guzeller ya ı gunlerde kullan cnm bohcalarını
ayy bencede cok pahalı ya o gecelıkler buruc o parayla bı dunya gecelık alırdı
gamze ben bı çile cektım abımın düğünunde off 6saat sıra bekledım düzcedekı tek yer orasıymış bıde son 2saat kafamda taraklarla kaldım sandımkı beynım delındı hee

Esmy çok güzeller cnm güle güle kullan dicem ama bunlara kıyıpta kullanılmaz
son resimde üstteki kırmızı şey elbisemi esrada ona benzer sarı almıştıda ona benzettim yakasını

evet cnmo elbıseden
ben esraya demsıtım begenıyorum onu sıyahını alcaktım da olmadı ıste
tesekkurelr buarada

Dimples vermez miyim canım, o kadar büyük sevaba girersinki! Annesi kadıncağız bütün ömür dua eder sana, namazında niyazında çok dua eder vala iyi tanıyorum çünkü

ayy böcük içimden geçeni okudun yawrimmm:roflol: ŞenizŞenizŞeniz

ben anlamadım sulfat noldu

burcu ne dımek bacım tanıyok senıde gayrı ondan ay olmuş yoksa yıl mıydı

pek alakası yok ama bısey sorcam sınemaya gtcez:asigim: ben bugun sanıyordum ama gunesı gordum yarınmış sımdık bana guzel bı fılm önerır msınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…