bugün evimin resimlerini çekeyimmmmm:))
Hımm.O zaman seni iyi almışın.Bende dün alacaktım ama dediğim gibi bedeni yoktu senağlamaÖff yaa hiç bişeyin bedenini bulamıyorumsenağlama Bende burdan alırım napim..kuşum vallahi sizin ordaki fiyatları bilemem ben normal mağazaarı gezdim heryerde bu 39 diyorlardı siyaha. üstüne üstlük elden satan bir kadın var ben ondan alacaktım o bile 35 e satıyor. derken bu siteyi keşfettim kargo ücreti ödemeden 27 ye aldım işte karlı geldi bana hayatım... olmadı sen dışardan al. hem bedeninide denersin. ma varya bu siyah olan üstte acayip bir şey oluyor ben diyim... :jeyyar:
Walla canım çok sevinirim..Sen bi kolacan et bakalım sonra bende annemi alıp gideyim.Benim daha baharat takımım,ekmekliğim,günlük yemek takımım yok.Eğer güzel şeyler varsa bende giderim artık.Haberlerini beklicem canım:1hug:Eudorabeta canım, almadım yemek takımı bu hafta kafaya koydum bişey çıkmazsa gidicem. Sana da söylerim nasıl olduğunu.
Burcucum evet o karaftan ben aldım tatlım. 25 TL ye aldım canım.Bizim burda paşabahçenin kocaman bir mağazası var ordan. Bu hafta bir karaflar gelmiş ahhh ah ben gördüm bakakaldım. Çokk güzeller..
burcuuu bu gecelikler çoook tatlıymış yaa özellikle siyaha bayıldım bittim.
güle güle kullan yawriiim
Evet canım banada pahalı geldi.Ama çok hoşlar dimi :uhm:Ben dün 3 tane 2'li takım 1 tane atlet takım 4 tane slip aldım.90 Tl verdim.Burda bitanesi maşallah bu parayaEudorabeta , çok hoşlar çok güzellerde her ne kadar % 50 indirim olsada bana pahali gibi geldi..
eurodorabeta canım nickhini yazana kadar göbeğim çatladı alıntı yapmıyım dedim saylar çoğalmasın.
bende gri olanını beğendim ama sana göresi yokmuş herhalde...
ama ben leopar desenli falan şeyleri pek sevmiyorum en alttaki bana göre değil....
Evet canım banada pahalı geldi.Ama çok hoşlar dimi :uhm:Ben dün 3 tane 2'li takım 1 tane atlet takım 4 tane slip aldım.90 Tl verdim.Burda bitanesi maşallah bu parayaklava:
bakalım hevesimi gride kırdım zaten beden yoktu.İnşallah diğerleride tez zamanda biter alamam kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Burciş napim yaa üye olurken yaptım bi hata ne bilem bu kadar zor geleceğini.Şimdide değiştiremiyorum.Eudo de bana kısaca :jeyyar:Leoparı bende pek tutmam ama napim bu hoşuma gitti.Bide benim leoparlı yatak örtüm var.Ablam almış hem kendine hem bana kendisi hastası kaydirigubbakcemile3 uyumlu olurum diye düşündümlülülülülülü
ya bende şu kızın üstündeki siyah dantel şeye bittimmmm
işte kızlar 6 lı setim bu. oldukça spor ve sade. geceliği çok tatlı durdu üstümde uzun başka geceliğimde yoktu hepsi kısaydı bu değişik oldu. arkasıda bayağı derin V şeklinde.
hele bu son 2 tanesi inanın mükemmel oldu. hele hele siyah olan kızlar vallahi hepiniz alın derim ben kendimi içinde çok cici hissettimayrıcana bu siteyede güvenilirmiş arkadaşlar bunuda anladık. hadiyin alışverişee....
siz alın cicileri bende karafı nerden uyguna bulacağımı düşüneyimm:çok üzgünüm:
Kızzlarrr Ayyıldızda Saten geceliklerde %50 indirim başlamış..
Ben aşağıdaki modelleri çok beğendim.
Ama bana hala çok pahalı geldii alsam mı kii karar veremedim :uhm:
120 TL (Bunun S bedeni kalmamış halbuki bunu çok beğenmiştim senağlama)
90 TL
Birde nişanlım bana nişanda saten takım almamıştı.Düğünde alırız diye erteledik acep bunlardan birini onamı aldırsam :jeyyar: Hangisi cüzell sizce yerimseniben
bende bittim çok güzelmiş
nerden buldun canım:uhm:
cnm la senzakaydirigubbakcemile5
sağol tatlımkaydirigubbakcemile5
geceliklerin bi harikaaa:lepi:
farkettiniz mi bilmiyorum forumda genelde iç giyim ve geceliklerle ilgileniyoruma.s
bayılıyorum yaa hepsini alasım geliyo:sm_cool:
burcuu olmazmı cuma geliolar evimiz dublex bizim o yüzden sorun olmicak zaten evimiz küçük olsaydıda herkes kıvrılcak bi yer bulmak zorundaydı düğün evinde bakılmaz öle şeylere:)) ama evde harıl harıl hazırlık var dün oturdum bi tencere zeytinyağlı sarma sardım:)) bi yandan yemekler pişio hala bile tatlılar falan. bense cmrtesi sabahı saat 7 de arabama atlicam şöförümde nişanlımla benim ortak arkadaşımız:)) kuaförde alcam soluğu ama cmrtesi sabahı evden çıkmadan buraya uğrar yazarım bişiler sizleri unuturmuyum
ehuehueukaydirigubbakcemile3 yok kız kaybolmam kaydirigubbakcemile3 hem arasın işinesonra yatağın içinde kaybolmayasın Eudo, hepsi leopar olunca. aratma adamı:roflol:
canımcım bence bu ikisi çok güzel.
özellikle üsttekinin rengi harika. . kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?