Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hımm.O zaman seni iyi almışın.Bende dün alacaktım ama dediğim gibi bedeni yoktu senağlamaÖff yaa hiç bişeyin bedenini bulamıyorumsenağlama Bende burdan alırım napim..
Eudorabeta canım, almadım yemek takımı bu hafta kafaya koydum bişey çıkmazsa gidicem. Sana da söylerim nasıl olduğunu.
Walla canım çok sevinirim..Sen bi kolacan et bakalım sonra bende annemi alıp gideyim.Benim daha baharat takımım,ekmekliğim,günlük yemek takımım yok.Eğer güzel şeyler varsa bende giderim artık.Haberlerini beklicem canım:1hug:

Burcucum evet o karaftan ben aldım tatlım. 25 TL ye aldım canım.Bizim burda paşabahçenin kocaman bir mağazası var ordan. Bu hafta bir karaflar gelmiş ahhh ah ben gördüm bakakaldım. Çokk güzeller..

ahh esram ahh nasıl istiyorum o karaftan anlatamam sanaa:1rolleyes: dur bakalım bulabiliriz belkim Şeniz

burcuuu bu gecelikler çoook tatlıymış yaa özellikle siyaha bayıldım bittim.
güle güle kullan yawriiim

teşekkür ederim mandilinim portakalımmmmŞeniz

Eudorabeta , çok hoşlar çok güzellerde her ne kadar % 50 indirim olsada bana pahali gibi geldi..
Evet canım banada pahalı geldi.Ama çok hoşlar dimi :uhm:Ben dün 3 tane 2'li takım 1 tane atlet takım 4 tane slip aldım.90 Tl verdim.Burda bitanesi maşallah bu paraya klava:
bakalım hevesimi gride kırdım zaten beden yoktu.İnşallah diğerleride tez zamanda biter alamam kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Burciş napim yaa üye olurken yaptım bi hata ne bilem bu kadar zor geleceğini.Şimdide değiştiremiyorum.Eudo de bana kısaca :jeyyar:Leoparı bende pek tutmam ama napim bu hoşuma gitti.Bide benim leoparlı yatak örtüm var.Ablam almış hem kendine hem bana kendisi hastası kaydirigubbakcemile3 uyumlu olurum diye düşündümlülülülülülü

damla-dinçercanım su ıstıcımı buldum şükür.akşam iş yuerimin orda böyle çeyizciler var.bir bakayım dedim oralara.ilk girdiğim dükkandaki kız arkalardan son kalana bir taneyi çıkardı.şükürler olsun...

Esmy çok güzeller cnm güle güle kullan dicem ama bunlara kıyıpta kullanılmaz
son resimde üstteki kırmızı şey elbisemi esrada ona benzer sarı almıştıda ona benzettim yakasını

sonra yatağın içinde kaybolmayasın Eudo, hepsi leopar olunca. aratma adamı:roflol:

ya bende şu kızın üstündeki siyah dantel şeye bittimmmm

bende bittim çok güzelmiş
nerden buldun canım:uhm:

geceliklerin bi harikaaa:lepi:
farkettiniz mi bilmiyorum forumda genelde iç giyim ve geceliklerle ilgileniyoruma.s
bayılıyorum yaa hepsini alasım geliyo:sm_cool:

canımcım bence bu ikisi çok güzel.
özellikle üsttekinin rengi harika. . kaydirigubbakcemile2

Esmy, bohçaların çok şık görünüyor canım, hepsi harika. ıyi günlerde kullan

geceliklerin bi harikaaa:lepi:
farkettiniz mi bilmiyorum forumda genelde iç giyim ve geceliklerle ilgileniyoruma.s
bayılıyorum yaa hepsini alasım geliyo:sm_cool:

vet tatlım farketmiştim bendee a.s tabi haklısın bunlarda lazım bende sevyorum içindeyken kendimi gerçekten çok özel hissediyorum güzel hissediyorum öyle vallahi çamaşır suyu damlamış eşofmanlarla gezmeye niyetim yok :roflol:

canım ya senin nikah yada düğün saat kactaki sabah saat 7de gidiyorsun kuaföre, cok erken degilmi?

kızlar merhabalar,yine sayfa sayfa doldurmuşsunuz,hızınıza yetişmek mümkün değil:1no2:
eudorabeta bu model hakkatten süpermiş,rengi de öyle,içim gitti resmen
ve burcu o gecelikler takımlar da muhteşem..Altılı takımdan nişanda bana getirseler pek fazla mutlu olurdumm delikafadulden

sonra yatağın içinde kaybolmayasın Eudo, hepsi leopar olunca. aratma adamı:roflol:
ehuehueukaydirigubbakcemile3 yok kız kaybolmam kaydirigubbakcemile3 hem arasın işine Ben kaçicimm o kovalicekk :jeyyar:
canımcım bence bu ikisi çok güzel.
özellikle üsttekinin rengi harika. . kaydirigubbakcemile2

evet canım bende çok beğendim ama bedeni yok senağlama M alırsam kesin büyük gelir.Neysem düşünücem bakalım :uhm:

pasminam ve esram:çok üzgünüm:
zaten adet günümdeyim hassasım vallahi ağlatacaksınız beni...senağlama
ay boğazım doluyor ikide bir....
çok seviyorum sizi yaaaa senağlama
daha başka bir şey diyemiycem gerçek hayatta kınaya çağıracak tek bir dostum yok ama burda gerçektekine beş basacak dostluklarım olmuş :1hug:
allah bir gün yüz yüze görüşmeyi nasip eder inşallah seviyorum hepiniziiiŞeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…