hayatım cicilerin pek güzelmiş. ablanda pek becerikliymiş maşallah.
burcuözge, 3 numara süpermiş.
esmy, bohçaların güzelmişte kafma karıştı senin düğün yaklaşmadımı bunlar öncedenmi gelmişti. yenimi geldi anlamadım
NISAN YAPMADIK BIZ BUNLARDA DUN AKSAM GELDI BANA
anladım tatlım, hayırlı olsun.
kızlar ben gecenlerde beyaz esyalarla ilgili bikac birsey sormustum
beyaz esyalarını boschtan alan yada almayı dusunen varmı aranızda?
ben boschtan aldım ama henüz kullanmadım bu hafta sonu aksilikolmaz ise kurulum yapılcak ve bulaşık mak. deneme yapıcaz. ayrıca evde yıllardır bosch kullanıyoruz henüz bir sorun çıkmadı.
bu süpermiş arsimacım tanesi ne kadara geliyo kuşum[COLOR="DeepSkyBlue" .!.:bunuda çok sevdim 4 kişi birleşsek ya[/COLOR]
anladım tatlım, hayırlı olsun.
ben boschtan aldım ama henüz kullanmadım bu hafta sonu aksilikolmaz ise kurulum yapılcak ve bulaşık mak. deneme yapıcaz. ayrıca evde yıllardır bosch kullanıyoruz henüz bir sorun çıkmadı.
canım ben hanuz almadım sana bikac soru sorsam olurmu?
ben celik almayı dusunuyorum
fırını sen elektrofanlımı,multifonksiyonlumu yoksa turbomu aldın? ben multifonksiyon istiyorum ama biraz pahalı
birde bulasık makinelerinin turk uretimi olanların iç alt kısmı polinox diye gri plastik gorunumlu bir maddeden yapılmıs avrupa uretimi olanlar ise içinin tamamı celik. tereddute dustum, avrupa olan daha ıyıdır kesin ama oda pahalı.sen hangisini tercıh ettin canım?
bırde fiyatları nasıldı
fırını sen elektrofanlımı,multifonksiyonlumu yoksa turbomu aldın? ben multifonksiyon istiyorum ama biraz pahalı
birde bulasık makinelerinin turk uretimi olanların iç alt kısmı polinox diye gri plastik gorunumlu bir maddeden yapılmıs avrupa uretimi olanlar ise içinin tamamı celik. tereddute dustum, avrupa olan daha ıyıdır kesin ama oda pahalı.sen hangisini tercıh ettin canım?
bırde fiyatları nasıldı
canim ben siemensten aldim bence multifonksiyonlu al cunku turbo firinlardan alan tanidiklarim cok sikayet ediyorlar yemegi kuruttugunu vs soylediler cok fazla fark yok ustelik. Bulasik makinesinide bence avrupa üretimi olan seni daha cok memnun eder daha saglamlar parcalari daha kaliteli
uy yesinler sizi
Arsima hani ayaksız çiçekli(pembiş) olanlar var ya ben onlardan geçen hafta hocama almıştım, çok kibarlar ve incecikti porseleni de annemde bayılmıştı, 6 tanesi 27 yl idi ondan sonra bahçeşehire pazara gittim düttürüldüğümü anladım 20 ytl idi :1shok:
canim ben siemensten aldim bence multifonksiyonlu al cunku turbo firinlardan alan tanidiklarim cok sikayet ediyorlar yemegi kuruttugunu vs soylediler cok fazla fark yok ustelik. Bulasik makinesinide bence avrupa üretimi olan seni daha cok memnun eder daha saglamlar parcalari daha kaliteli
canım ya siemens ile bosch aynıymıs zaten, anladıgım kadarıyla sen siemens aldın, sende yardımcı olabilirsin bana ozaman? multifonksiyonlu olanlardan hangisini aldın sen canım ya birde nekadara
ayyy bunlar supermis ya nerden
bırde fiyatları nasıldı
fırın almadımo yüzden bilemiyorum. senin kadar bilgimde yoktu. satan kişiler 50 yıldır ailemin tanıdığıdı o yüzden pek incelemedim. çamaşır ve bulaşık mak. kampanyadan almıştım 1500 liraydı. buzdolabı ve set üstü de 2000 lira tuttu.
uy yesinler sizi
çay içinde kullanılabilirmiydi boyutu ne kadardı.
azra, 1 numara güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?