azra nerde evının resımlerı ben bılmıym göster yolu bana
komşu noldukıne
arada ışık varmı
evet arsima kafayi yemessem iyidir. Peki bunu kahve tonlari seçtim diyelim banyoyu ne renk secicem delikafadulden orasida mutfakla ayni tonlarda
evet arsima kafayi yemessem iyidir. Peki bunu kahve tonlari seçtim diyelim banyoyu ne renk secicem delikafadulden orasida mutfakla ayni tonlarda
burcu geçti mi ktarın ağrın? bu arada hayatım kelimesini her kullandığınızda bana bişi diyosunuz sanıyorum yaaa
fırın almadımo yüzden bilemiyorum. senin kadar bilgimde yoktu. satan kişiler 50 yıldır ailemin tanıdığıdı o yüzden pek incelemedim. çamaşır ve bulaşık mak. kampanyadan almıştım 1500 liraydı. buzdolabı ve set üstü de 2000 lira tuttu.
Azracım ne mutfak varmış beyaa bittim valla evine öncelikle hayırlı olsun diyeyim arkadaşımvalla dediğin gibi 1. takım daha hoş durcak bencede, diğerleri sırıtır sanki bu mutfakta.
a.s. canımmmm benim çok teşekkür ederim cok tatlisin daha güzeli senin olur inşallahhhh. Siritirmi dersin kahve olmali diyosun peki canım teşekkür ederim fikirlerinizi not alcam sonra toplaminin ortalamisini alicam sırnaşık şey
azra bence mutfağın çok şık ve ağır düz çizgiler yani heraket yok. 2. modelle hareket katarsan konsepti bozarsın. ama birinci kahve çok uygun olur.
banyoya gelince banyoyu cicili bicili renkli hareketli kullanabilirsin canım.
tatlişim haklısın vallahi. 2009 yazı bölümünde burcucellom var adaşım onada birileri burcu dedikçe bana sesleniyorlar sanıyorum....
biraz hafifledi ama karnım varya davul gibi şişşş
ben kesinlikle adetimi düğüne gelmeyecek şekilde ertelemeliyim yoksa gelinliğe sığamam barizzz....
vallahi bende aynı sebepten birinci dedim...
ikincisi ortamda ki kaliteliyim havasını sıfıra indirgiycek....a.s
benim de çok ağrılı olur. ölürüm her aysenağlama
zevklerimiz ortak o zaman burcunaniknanik
komşu noldukıne
noldu buket?
size kendi ellerimle çizdiğim banyo aksesuarlarımı göstermek istiyorum :roflol:
pekbi abuzittin oldu :roflol:
uy yesinler sizi
bunuda çok sevdim 4 kişi birleşsek ya
kız bu neee:1shok:
size kendi ellerimle çizdiğim banyo aksesuarlarımı göstermek istiyorum :roflol:
pekbi abuzittin oldu :roflol:
evet hayatım hayatım (birincisi hitap ikincisi nickhin sırnaşık şey)
ahh bu ağrılar ahh neredeyse bunalım durumunda oluyorum birde ben her ay yaaa sebepsiz hemde herşey bu kadar yolundayken tam dayaklıkım ben:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?