Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet arsima kafayi yemessem iyidir. Peki bunu kahve tonlari seçtim diyelim banyoyu ne renk secicem delikafadulden orasida mutfakla ayni tonlarda

hım
ya aslında benim aldıklarımı gösterebilseydim banyoya öle al derdim anlatmaya çalışayım
böle sanki aksesuarların üzeri kum kaplı
üstten azcık aşada 4 5 sıra kahve rengi ip sarılmış alt tarafı gene kum kaplı gibi
üzerlerine deniz kabuğu deniz yıldızı fln yapıştırılmış
anlatamadım çizeyim :)

evet arsima kafayi yemessem iyidir. Peki bunu kahve tonlari seçtim diyelim banyoyu ne renk secicem delikafadulden orasida mutfakla ayni tonlarda

Azra banyoya açık renk al, ama beyaz değil, krem mesela. beyaz sırıtır çünkü ama krem çok güzel olur ve açar, hatta belki sedefli falan birşeyle bulabilirsen çok da hoş olur :)

azra bence mutfağın çok şık ve ağır düz çizgiler yani heraket yok. 2. modelle hareket katarsan konsepti bozarsın. ama birinci kahve çok uygun olur.

banyoya gelince banyoyu cicili bicili renkli hareketli kullanabilirsin canım.

burcu geçti mi ktarın ağrın? bu arada hayatım kelimesini her kullandığınızda bana bişi diyosunuz sanıyorum yaaa

tatlişim haklısın vallahi. 2009 yazı bölümünde burcucellom var adaşım onada birileri burcu dedikçe bana sesleniyorlar sanıyorum....

biraz hafifledi ama karnım varya davul gibi şişşş
ben kesinlikle adetimi düğüne gelmeyecek şekilde ertelemeliyim yoksa gelinliğe sığamam barizzz....

vallahi bende aynı sebepten birinci dedim...
ikincisi ortamda ki kaliteliyim havasını sıfıra indirgiycek....a.s

vallahi bende aynı sebepten birinci dedim...
ikincisi ortamda ki kaliteliyim havasını sıfıra indirgiycek....a.s

benim de çok ağrılı olur. ölürüm her aysenağlama

zevklerimiz ortak o zaman burcunaniknanik

Kizlar varya harikasiniz sizler ya hepinizde tasarimci ruhu var ayri ayri zihnim iyice tikanmisti artik bakmaktan.. soyledikleriniz cok dogru iyiki buraya uye olmusum iyiki sizlerle tanismisim objektif gozle bakip yorumlar yapiyorsunuz on yargisiz cok sansli sayiyorum kendimi gercekten :enbuyukkk:

Son düzenleme:
size kendi ellerimle çizdiğim banyo aksesuarlarımı göstermek istiyorum :roflol:
pekbi abuzittin oldu :roflol:

benim de çok ağrılı olur. ölürüm her aysenağlama

zevklerimiz ortak o zaman burcunaniknanik

evet hayatım hayatım (birincisi hitap ikincisi nickhin sırnaşık şey)
ahh bu ağrılar ahh neredeyse bunalım durumunda oluyorum birde ben her ay yaaa sebepsiz hemde herşey bu kadar yolundayken tam dayaklıkım ben:mymeka:

uy yesinler sizi

bunuda çok sevdim 4 kişi birleşsek ya

kızlar şu ortadaki kahve fincanları hiç kullanışlı olmuyo.bizde var.çok beğenerek almıştık ama içi çok geniş.türk kahvesinin de o kadar fazlası insanı boğuyo.hiç kullanamadık yani.vitrinde duruyo süs olarak

size kendi ellerimle çizdiğim banyo aksesuarlarımı göstermek istiyorum :roflol:
pekbi abuzittin oldu :roflol:

arsima bu nedir ki anlamadım valla:1shok:

kaydirigubbakcemile3 ay çok komiksin yahusırnaşık şey

buketcim sıkma canını, zaten burdada hayati bi mesele olmadı. bi tek burcunun karnı arıyodu uyudu geldi:roflol:

arsimam süpersin koptuuum çok güzel çizmişşsin yawrim
ben anladım walla
iyiakşamlar kuşuum bende gidiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…