Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıyamam sana :teselli: hepimiz aynı şehirde olsaydık.Kına geceni doldururduk zaten.Ama sen yinede vazgeçme bak sakın kınadan klava:
Banada hep aynı şeyi söylüyorlar evlinince geçer diye..Geçmezse o geçer diyenlere sorucam kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun bu arada şekercim ben yeni atlattım a.s.
canim bence en ustteki ve en alttaki cok hoş

Eudorabeta canım ben en çok bunu beğendim tam benlikmiş yaw hele beyazı süper olur 95 te çok be :bbo:
öff hala düşünmekteyim bi süre düşünmeye devam edicem sanırım stoklar bitene kadar kaydirigubbakcemile3 o kaa parayla burcu bana bi sürü ciciş bulur sırnaşık şey
nette dolaşırken buldum kızlar bi sitede eklemek istedim

Bu ikisini çok beğendim yafs..:lepi:
Walla canım ikiside süper :lepi: Ama ben en çok en sondakini beğeniyorum.Cıvıl cıvıl onu al derim bende ondan alıcam.Genciz cıvıl cıvıl yap mutfağını hem aynı tonlar boğar mutfağını zıt renkler daha canlı durur derim ben yerimseniben

azra evin çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin
bende eklemek istiyorum resim ama daha vaktimiz var Allah nasip eder inş.
kapılarınıda çok sevdim
mutfak tavanında ki barrisol mü yoksa pleximi yada ne o :)

azra 1. modeli alırsan çok ağır bi mutfak olacak
2. modeli alırsan cıvıl cıvıl
ama ikisde hoş olur dediğin gibi yaparsan zor bi karar kanımca :)

azra evin cok guzel, gule gule agız tadıyla otur insallah. sorduklarından birincisi derim ama tabi bu benim kişisel fikrim kahverengi hastası birisi olarak

burcu geçti mi ktarın ağrın? bu arada hayatım kelimesini her kullandığınızda bana bişi diyosunuz sanıyorum yaaa

Tesekkur ederim arsimacim valla ismini bilmiyorum sırnaşık şey ama asma tavan tarzi yani o camlarla asil tavan arasinda bosluk var elini itip kaldirip cikarabiliyosun.

Azra, ben zaten birinciyi yani kahveliyi çok beğenmiştim çok şık birşey, mutfağının resimlerini görünce de kesinlikle bence 1. olmalı derim. :lepi:
Ayrıca evin süper, Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin size inş.:Saruboceq:

azra nerde evının resımlerı ben bılmıym göster yolu bana

komşu noldukıne

Tubiş yukarda measjımı okudunmu yavrum , senin kinin içine yazmışım yaavv bu saat olunca çarpılıom bende, kusura bakmayın kızlarr yaa lütfen

Kuşum nescafe takımı olarak geçio ama, çay içinde olur tabi normal bir fincan kadar alıo içi yani ne büyük ne küüçük tubiş, ben kendime kelebekli olanlarından almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
azra 1. modeli alırsan çok ağır bi mutfak olacak
2. modeli alırsan cıvıl cıvıl
ama ikisde hoş olur dediğin gibi yaparsan zor bi karar kanımca :)

evet arsima kafayi yemessem iyidir. Peki bunu kahve tonlari seçtim diyelim banyoyu ne renk secicem delikafadulden orasida mutfakla ayni tonlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…