kıyamam sana :teselli: hepimiz aynı şehirde olsaydık.Kına geceni doldururduk zaten.Ama sen yinede vazgeçme bak sakın kınadanpasminam ve esram:çok üzgünüm:
zaten adet günümdeyim hassasım vallahi ağlatacaksınız beni...senağlama
ay boğazım doluyor ikide bir....
çok seviyorum sizi yaaaa senağlama
daha başka bir şey diyemiycem gerçek hayatta kınaya çağıracak tek bir dostum yok ama burda gerçektekine beş basacak dostluklarım olmuş :1hug:
allah bir gün yüz yüze görüşmeyi nasip eder inşallah seviyorum hepiniziiiŞeniz
Banada hep aynı şeyi söylüyorlar evlinince geçer diye..Geçmezse o geçer diyenlere sorucam kaydirigubbakcemile3 Geçmiş olsun bu arada şekercim ben yeni atlattım a.s.canikolarım biraz ağrım var uzanıcam azcık...
sizi bırakıp gitmek istemiyorum ama anca bu kadar dayanabildim.
birde şu adet ağrısına çözüm bulsalarevlenince geçer diyorlar ya görcez bakalım:))))))))
canim bence en ustteki ve en alttaki cok hoş
öff hala düşünmekteyim bi süre düşünmeye devam edicem sanırım stoklar bitene kadar kaydirigubbakcemile3 o kaa parayla burcu bana bi sürü ciciş bulur sırnaşık şeyEudorabeta canım ben en çok bunu beğendim tam benlikmiş yaw hele beyazı süper olur 95 te çok be :bbo:
Bu ikisini çok beğendim yafs..:lepi:nette dolaşırken buldum kızlar bi sitede eklemek istedim
Walla canım ikiside süper :lepi: Ama ben en çok en sondakini beğeniyorum.Cıvıl cıvıl onu al derim bende ondan alıcam.Genciz cıvıl cıvıl yap mutfağını hem aynı tonlar boğar mutfağını zıt renkler daha canlı durur derim ben yerimseniben
kizlar bu ikisi arasinda karar veremiyorum. Birincisinin renkleri mutfagima uyuyor. İkincisinide ben cok begeniyorum ama mutfagima gidermi gitmezmi emin degilim. 2.sini alirsam mutfak masamin etrafina renkli sandalyelerden koyup tülümü ve halimi bu renklere uygun yapip mutfagi renklendirmis olurum diyorum ama kararsizim kizlar lutfen yardim edin bana.
fırın almadımo yüzden bilemiyorum. senin kadar bilgimde yoktu. satan kişiler 50 yıldır ailemin tanıdığıdı o yüzden pek incelemedim. çamaşır ve bulaşık mak. kampanyadan almıştım 1500 liraydı. buzdolabı ve set üstü de 2000 lira tuttu.
uy yesinler sizi
çay içinde kullanılabilirmiydi boyutu ne kadardı.
azra, 1 numara güzel.
aldıgnız modelleri bilemiyorum canım yınede oldukca uygun almıssınız gule gule mutlu gunlerde kullan insallah:Saruboceq:
Annaam ben bunları banyo için zannettim ya :roflol: bu saat olunca sapıtıom tabi, fırçalık çp kutusu gibi hayal etttim parçaları heyy allahım
azra evin çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin
bende eklemek istiyorum resim ama daha vaktimiz var Allah nasip eder inş.
kapılarınıda çok sevdim
mutfak tavanında ki barrisol mü yoksa pleximi yada ne o :)
fırın almadımo yüzden bilemiyorum. senin kadar bilgimde yoktu. satan kişiler 50 yıldır ailemin tanıdığıdı o yüzden pek incelemedim. çamaşır ve bulaşık mak. kampanyadan almıştım 1500 liraydı. buzdolabı ve set üstü de 2000 lira tuttu.
uy yesinler sizi
çay içinde kullanılabilirmiydi boyutu ne kadardı.
Kuşum nescafe takımı olarak geçio ama, çay içinde olur tabi normal bir fincan kadar alıo içi yani ne büyük ne küüçük tubiş, ben kendime kelebekli olanlarından almayı düşünüyorum
azra, 1 numara güzel.
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...ic-tadilatini-yeni-bitirdigimiz-evimiz-5.html
Mutfagima burdan bakip bi fikir verebilirmisin pashminacim a.s.
Azracım ne mutfak varmış beyaa bittim valla evine öncelikle hayırlı olsun diyeyim arkadaşımvalla dediğin gibi 1. takım daha hoş durcak bencede, diğerleri sırıtır sanki bu mutfakta.
Tesekkur ederim arsimacim valla ismini bilmiyorum sırnaşık şey ama asma tavan tarzi yani o camlarla asil tavan arasinda bosluk var elini itip kaldirip cikarabiliyosun.
azra 1. modeli alırsan çok ağır bi mutfak olacak
2. modeli alırsan cıvıl cıvıl
ama ikisde hoş olur dediğin gibi yaparsan zor bi karar kanımca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?