Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sabahtan beri ariyorum tam oldu diyebilcegim bir banyo takimi bulamiyorum kafayi yicem arsima varmi senin bildigin bi model?

evet hayırlısı tatlım :1hug:

Canım banyo seti tercihinde arsimanın eklediklerine katılıyorum. Bence en çok 4 numara yakıştı gibi geldi bana.

Bende bayiliyorum sinaycim onlara nisanlim hic sevmedi o olsun diyorum kesinlikle o olmaz diyo... seviyorum ya uymasada uyuyo nevarki diyince deli oluya bana sırnaşık şey

Sabahtan beri ariyorum tam oldu diyebilcegim bir banyo takimi bulamiyorum kafayi yicem arsima varmi senin bildigin bi model?

dün benim çizdiğim tam bu banyo içindi :roflol:
of annem kaldırmasaydı resimlerini çekerdim
eminönünden bi dükkandan aldım mercandan inerken
sitelere bakınca hep aynı modeller dönüyor aama hiçbiyerde benimkini bulamadım

eminonunemi insem netsem ya

valla ben nisana gun almak ıcın kasımda gıttım tum ıslemler bıttı dedıle rdaha nisana veremeyız yıl atlıyor cunku 2009 defterı gelmedı ocak bası arayın
ocakta ardık marta kadar actıkdedıler
subat bası gıbı alabıldım sonunda

bu arada azra bence 2.si gıdıyor

Metalimsi bir şeyler almayı düşündün mü peki? Bence banyonuzun kulp ve çerçeve kısımları ile uyumu yakalayabilirsiniz yada buzlu camlardan olanlar pekala şık olur.

azracım bencede 3. nün kırmızılıkları renk getirmiş 4 de olur ha modeller iyimi dersen pek belli etmiyor...

kızlar benide düğün listesine ekleyin 16 temmuzda benim :çok üzgünüm: hepiniz gideceksiniz beni uğurlayacak kimse kalmayacakkkksenağlama bak zaten duygusal günümdeyim ağlarım vallahisenağlama

nikah işlelerine gelince biz hallettik kurtulduk vallahi sositososito baksana gün mün kalmamış. ben attım imzayı haffledim :smiley-cool:

eminonunemi insem netsem ya

bak ist. üniversitesinin ordan yürü epey git neredeyse yolun sonuna geliyorsun yürürken sağda paşabahçe var önce oraya bak hem uygun hem güzel şeler var
ordan tekrar geldiğin yoldan geri döner gibi yap bi sokaktı ama hangisiydi hatırlamıyorum
inerken ağaşıya tükan solda kalıyor
tükana gitmek için 2 3 basamak merdiven iniyorsun
içinin dekoru fln değişik
camdan bakınca böle siyah beyaz kırmızı tabaklar var hep (amca değiştirmezse :roflol:)
banyo takımımıda ordan aldım
ora dışında hiçbiyerde de beğenmedim heryerde 40 50 arası idi ama çok basitlerdi
benim aldığım 110+kdv idi adam 95e bıraktı :1ninca:

vallahi arsimanın eklediği sondan 2. ve sonuncu hem görüşmemiş hemde çok zarif modeller... mutfağın için düşündüğün 1. yi andırdı bana onun için arsimanın eklediklerinden 3. ve 4. derim ben süper modeller...

gidip geri gelcez uğurlarız seni üzülme

işte budur :lepi:

azracım bende arsimanın eklediği ilk iki takım senin banyona çooooooook yakışır. Cıvıl cıvıl olmaz ama bence gayet hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…