Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eğer geç yada erken demezlerse a salonunda

9 mayısta 12:00 ve 19:40 boş
30 mayısta da 12:00 boş

b salonunu tercih ederlerse uygun saatler var

amin kızlarr bende odama indim kuaföre götürcem şeyleri hazırladım :))

neler götürmek lazım :asigim:

kızlar bişey sorcam haziran için nezman alman gerek günü istediğimiz günü ve saati veriyolarmı

bulunduğun yere göre değişiyor büyük şehirlerde 6 ay öncesinden almakta fayda var küçük şehirlerde kolayca bulunabiliyor
bugüne kadar bunu gördüm

biz 4 temmuz istedik yer yoktu 12 temmuz oldu
cnm senin içinde hayırlısı olsuna.s.

kızlar bişey sorcam haziran için nezman alman gerek günü istediğimiz günü ve saati veriyolarmı

İstediğin gün ve saati alabilmen için erken gitmen gerekiyor. Hatta ne kadar erken gidersen o kadar iyi oluyor. Çevremdeki arkadaşlar 5 ay önce dahi almışlardı nikah tarihlerini.

biz 4 temmuz istedik yer yoktu 12 temmuz oldu
cnm senin içinde hayırlısı olsuna.s.

bende temmuzun ilk haftası istiyordum.Ama malüm sebeplerden ötürü ondan sonraki hafta olsun dedim.Oda o zamanlar iş yerinden yıllık iznini kullanabileceği için isabet oluyor.Bide o kadar tatile gidicem denize giremezsem çatlarımkafamçokkarıştı ay başlarını hiç sevmiyorumm Çok üzgünüm çoook

ya kızlar bişi sorcam mutfak takımlarınızı dantelmi yaptınız yoksa hazır mı bi kaç tane buldum ben dantel pek sevmem bunlar nası sizce yada önerebiliceğiniz modeller varsa almayı düşünüyorum

Aman evlenmişin bundan iyi ona hediye mi olur kırmızı mumlar falan bi masa hazırla sonrada mumları söndürün bundan iyisi can sağlığı :roflol::roflol::roflol::roflol:

bizimde 20 haziran:asigim: , tüm işlemleri 19şubatta hallettik..
Bölgeye göre değişiyor malesef..

senağlama senağlama bende cok istemiştim 20,06,09 ama olmadı seneye inş ALLAHın izniyle olacak

darkangel , canım yapanların gözlerine emeğine sağlık
ama bence en son ekledğin daha güzel, ben dantel sewmiyorum çok objektif olamadım -tatlicadiarzu-

Offff en uzun benimki galiba. Biz hala günü bile almadık bu hafta alıcaz (h.içi olcağı için sorun yaşıyacağımızı sanmıyorum) Bizim 6. yıldönümümüzde olcak kısmetse, yani 4 ağustos. Aslında 29 haziran olcaktı ama, ki oldum olası haziran istedim ama bikaç nedenden ötürü sarktı. Hayırlısı herşeyin

Aman evlenmişin bundan iyi ona hediye mi olur kırmızı mumlar falan bi masa hazırla sonrada mumları söndürün bundan iyisi can sağlığı :roflol::roflol::roflol::roflol:

ee oda evde olacak nasıl hazırlıcam onları görürse anlamı olmaz
kafamada kırmızı kurdele bağlasam mı :uhm:
:roflol::roflol::roflol:

senağlama senağlama bende cok istemiştim 20,06,09 ama olmadı seneye inş ALLAHın izniyle olacak

herşeyin hayırlısı
benim nişanlım hep 2007 diyordu
2005 te başladık biz sonra ayrıldık bi dönem barıştık fln hemen yaza evlencez dedi ama bizimkiler vermedi
bak teee 2007 den 2009 a düştük
herşey nasip kısmet

angel kelebekli :lepi:

Darkangel ben dantel sevmiyorum o nedenle annemin ısrarlarına rağmen yaptırmadım yaptırmıcam. Eklediğin tarz da hazır mutfak setlerinden de almıcam çünkü içinde gereksiz parçalar var bence. Ben mutfak önlüğü, tutacak ve ekmek sepetinden oluşan setlerden alcam 2 tane filan. Senin eklediklerinden sonuncu güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…