Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Nerdeymiş orası beyaa çok karışık anlatmışın sankii???

Adı madı yok mu güzelim??

Nerdeymiş orası beyaa çok karışık anlatmışın sankii???

Adı madı yok mu güzelim??

o yorgunlukla isme bakmak hiç aklıma gelmedi
evet karışık olabilir çünkü oraları çok iyi bilmiyorum ancak bildiğim gördüğüm hatırladığım kadarıyla anlattım

Burcuuuu sen de ağlıyosan ben napayım? Benim 4 ağustos. Ben seni uğurlarım burda kimse olmasa bile, asıl beni uğurlayacak kimse yok kalcam buralarda senağlama

azra en son cuk dıe oturan süper olmuş arsımanın ekledığı yanı

burcu h geldın benımde halam gelcek herhal yaa

Burcuuuu sen de ağlıyosan ben napayım? Benim 4 ağustos. Ben seni uğurlarım burda kimse olmasa bile, asıl beni uğurlayacak kimse yok kalcam buralarda senağlama

canım sende aglama ben senı ugurlarım. nasıl olsa benımkıne çok ama çok war 2010
uzulme olurmu

Arsima nın eklediği 1. ve 2. takım çok şıkmış. Yakışır:lepi:

Neden takım almak istiyorsun ki bence sen takım yap:) ayrıca; koyu renkleri tercih etme banyo duvarların zaten yeterince koyu artı dolaplarda aynı şekilde daha ferah olması için bence açık renk aksesuarlar kullanmalısın.
Misal; klozet fırçası için bu şekilde bir şey düşünebilirsin. ve paspasıda mümkün mertebete beyaz şeç.

http://www.koctas.com.tr/imagearea/products/1000092578.jpg

Azra nasıl hangi programla koydyn onları lavabonun üstüne çok beceriklisiniz valla kızlar ben bilsem bile aklıma gelmezdi valla, süpersiniiiizzz

Burcuözge , sulfat canlarım ben warım yafff
benim düğünüm ekimde
ben sizi uğurlarım şekerparelerim :))

merhaba kızlar, öğleden önce yoktum burası almıs basını gitmis yine ancak okuyabildim ( tabi birde is yerinde olunca:)
oncelikle gamzecim evini gormedim ama Allah nazarlardan saklasın, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah. eminim ki cok zevkli ve cok guzei bir evdir. tekrar mutluluklar diliyorum ( buradaki herkese resimleri acmaman cok normal, bende nazara inanan bir insanım, ben birazda isin buyusu bozulur diye dusunenlerdenim ama evlendikten sonra ilerleyen zamanlarda resimleri bizlerede acarsan evini gormeyi cok isterim)
rahatsız olan arkadaslar vardı hepsine cok cok gecmisler olsun diyorum kızlar.
bırde dugun tarihlerinden bahsediyordunuz, 4 agustosa kadar burda olanınız vardı bende 1 agustosa kadar senı yalnız bıralmıyorum arkadasım. ama biz hala nikah islemlerini yapmadıkkaydirigubbakcemile3
imam nikahı yapıveririz artıkkaydirigubbakcemile3
okurken yazmak istediğim baska seyler de vardı kızlar ama sayfalar oyle coktuki unuttum(

Hepinizin degerli yorumlari icin tesekkur ederim kizlar arsimacim dedigin yerede bakicam mutlaka teşekkür ederim
karar veremiyorum oyuzden karistim arsimacim
pinarcim bende bu modeli begeniyorum ama boguyor gibi geliyyor sanki bana yada cok model baktim artik zihnim karisti dogru dusenimoyurum oglen yemeginden beri bakiyorum deniyorum vs beynim uyustu inanki yahu ne zormus bu isler gercekten

Azra nasıl hangi programla koydyn onları lavabonun üstüne çok beceriklisiniz valla kızlar ben bilsem bile aklıma gelmezdi valla, süpersiniiiizzz

Grafik programi tatlim kullandigim resimleri bu programda degistiriyoruz ismi photoshop

azracım bak oraya eğer bulabilirsen orayı onu al derim böle deniz kabuklu bi modeldi
eğer gidemezsen yada bulamazsan son resimdekini al çok hoş durdu bence
yeri acık renk kullan ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…