Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Tatlım fiyatını hatırlıomusun peki????

bana sanki satıcı kız 180 li bişi demişti ya -tatlicadiarzu-

kızlar bişey sorcam haziran için nezman alman gerek günü istediğimiz günü ve saati veriyolarmı

canım biz haziran sonu istiyorduk ama hiç kalmamıştı.21 haziranı bulduk anca..şimdiden gisin bence haziran için.çünkü evlilik sezonu da açılıyor malum..sıkışmadan ayarlayın..

ee kızlar sıra sıra gidiyoz hepimiz
14 Mart - Gamze-Pınar
26 Nisan-Esra Karadeniz (yanlışta hatırlıyor olabilirim)
Sonra kimler var...
14 Haziran-Arsima
21 haziran başıyazmalıkız
26 Haziran-Sinay
16 Temmuz-Burcuözge
4 Ağustos-Sulfat

Kızlar bende aldım sizin sunset geceliklerinizden biraz geç oldu ama.1 tanecik aldım şimdilik ama çok hoşuma gitti devamınıda alacağım.

cnm çok teşekkür ederima.s.

kıslar.. iki gündür sürekli dışardayım, eve ne kadar çok alışmışım ((

100 küsür sayafayı okuyacak halim yok kusura bakmayın.. aldıklarınızı güle güle kullanın şekerler..

ara ara sayfalara baktım ama kim ne beğendi falan hatırlayamıom... erken bunama bende galiba :))

gamzecim evini gördüm ve çok beğendim.allah mutlu ve huzurlu oturmak nasip etsin canım

güzelim bunlar koçtaşta ve tepehome mağazalarında satılıyor.oraları takip etmen lazım fiyatları

dimples ben göremedim ama eminim çok güzel görünüyordur evin.. Allah keyfinizi kaçırmadan yaşamayı nasip etsin..

meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3

bunlarda komşumuzdan satın aldığım mutfak havlularım

Günlük kullanım için aldığım özdilek havlum. Yumuşacıkkk hihoyyyt

Özdilek bambu havlum. Fotoğraf makinesinde turkuazın rengi soluk çıkmış aslında çok daha canlı bir turkuaz :1rolleyes::

bi iç çamaşırı ve pijama mağazasında % 50 indirim vardı. Tabi kaçırırmıyımkaydirigubbakcemile3 Lolitenin bu pijamasını 22 tl'ye aldım:lepi: Zaten taytlı bir takım almak istiyordum birde kırmızı olunca rengi içime çok sindi :asigim::

ve buda yine % 50 indirimli aldığım New Night marka Babydoll takımım2 parça stringide var. 19 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…