ağlayan pasta mı süper yaaprım ama cok zahmetlı eve gıdınce yapsam cnm cektı yaa esmy bı yerım sıscek nan nıe dedın:mymeka:
bikaç model ekliyim onlarıda yapsana böyle nasıl duracak bakalım
Evet canım o sefaköy de de var önünden geçiomuşum hergün şimdi farketttim yaa, sen nerde oturuyosun ki.
Kızlar link vermek yasakmi bilmiom ama güzel bir yazı okuyun derim
Rus kadınları / İlişkiler / Milliyet Blog
azra en son cuk dıe oturan süper olmuş arsımanın ekledığı yanı
burcu h geldın benımde halam gelcek herhal yaa
bence bu boğmuş.kahve ağır bunda ya o yüzden.kahve krem olmalı seninkisi
Burcuözge , sulfat canlarım ben warım yafff
benim düğünüm ekimde
ben sizi uğurlarım şekerparelerim :))
Fiyatı : 135,00 YTL fiyatı nası kızlar pahalımı sizce?
Modern muftak seti
pamuk polyester karışımı kumaş
su ve leke iticili.
eldiven ve tutaçlar 200gr/m2 elyaf ile kapitone edilmiştir.
Masa örtüsü 1 adet
160cm yuvarlak
160x160cm
160x200cm
12 adet peçete
6 adet Amerikan servis
1 adet buzdolabı örtüsü
2 adet tencere altı
1adet ekmek sepeti
1adet mutfak önlüğü
1adet fırın eldiveni
2 adet tutaç
2 kanat mutfak perdesi
havlu
bandana
merhaba kızlar, öğleden önce yoktum burası almıs basını gitmis yine ancak okuyabildim ( tabi birde is yerinde olunca:)
oncelikle gamzecim evini gormedim ama Allah nazarlardan saklasın, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah. eminim ki cok zevkli ve cok guzei bir evdir. tekrar mutluluklar diliyorum ( buradaki herkese resimleri acmaman cok normal, bende nazara inanan bir insanım, ben birazda isin buyusu bozulur diye dusunenlerdenim ama evlendikten sonra ilerleyen zamanlarda resimleri bizlerede acarsan evini gormeyi cok isterim)
rahatsız olan arkadaslar vardı hepsine cok cok gecmisler olsun diyorum kızlar.
bırde dugun tarihlerinden bahsediyordunuz, 4 agustosa kadar burda olanınız vardı bende 1 agustosa kadar senı yalnız bıralmıyorum arkadasım. ama biz hala nikah islemlerini yapmadıkkaydirigubbakcemile3
imam nikahı yapıveririz artıkkaydirigubbakcemile3
okurken yazmak istediğim baska seyler de vardı kızlar ama sayfalar oyle coktuki unuttum(
Songa tatlım ya bişey sorcam sana, sendin değilmi fakirin rct 108 modeli şarjlı el süpürgesini alan. Ben dün Arzuma baktım da turbo başlıklı olana, dış yüzeyi çok dandik geldi bana da aşkıma da. Sanki hemen soyulcak gibi. Aklımdaki diğer model fakirdi ama yakından görmedim. Sen denedin mi emiş gücü filan nasıl? Bir de ne kadara aldın canım? Umarım karıştırmamışımdır başkasıyla kaydirigubbakcemile3
cıkolata olsada yesek::1rolleyes:
ya ben sana çok gülüyorum böcük alemsin valla:roflol:
ben ömrümde hayatımda çeyiz almadım. kimseye de aldırmadım. çünkü 2 sene öncesine kadar evlenmeyi asla düşünmüyordum. işte 2 yıldır çeyiz hazırlıyoruz. biraz maddi ve manevi açıdan zorluyor ama en azından model eskimiyorkaydirigubbakcemile3
oyyy seni çok iy anlıyorum vallahi resmen süründürdü bu ay beni artık stresten midir nedir bilmiyorum böcükkk senağlama halada gelmedi biliyormusun ağrı sancı cabası senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?