Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ağlayan pasta mı süper yaaprım ama cok zahmetlı eve gıdınce yapsam cnm cektı yaa esmy bı yerım sıscek nan nıe dedın:mymeka:

ya ben yenı ogrendım tarfını bıray kalmıs yapıyımda ogreneyım diye böle seyler iısyerınde arada yapıyom vakıt olursa
arsimacım gecmedı bogazımdan derse yalan olur sırnaşık şey saka muck

azra en son cuk dıe oturan süper olmuş arsımanın ekledığı yanı

burcu h geldın benımde halam gelcek herhal yaa

oyyy seni çok iy anlıyorum vallahi resmen süründürdü bu ay beni artık stresten midir nedir bilmiyorum böcükkk senağlama halada gelmedi biliyormusun ağrı sancı cabası senağlama

herkeze ıyı aksamlar evde ceyızler serıldı mısfırler var ben ısteyım oh ne guzel birazda ben gıdıyım bakalmmm

Burcuözge , sulfat canlarım ben warım yafff
benim düğünüm ekimde
ben sizi uğurlarım şekerparelerim :))

ay ben yerim elissa mı yaa..
ama en şanslı gamze herkes burda ve heycanla onu bekliyor...
birde şimdi bir kaç kişi uğurlayınca belki bizde alışıcaz cazbesi kalmıycak ben kimse uğurlamazsa tüserim bende senağlama ağlarım hemde ühü ühü diyeeesenağlama

bence pahalı canım ya.ya mutfak tam takım olmasa ne olur ki ? bence hepsi aynından olmasın.

oluyor bazen öyle tatlımm bende yetişemiyorum kimi zaman
oo demek sende beni uğurluycan
yuppi yuppi holeyy ben, uğurlayacak biri daha çıktıııı :teytey:

mutfak takımına bence de gerek yok. aynı diye bi takıntım yok benim. mutfak önlüklerim farklı eldivenlerim farklı, mutfağa koyacağım masanın örtüsü de farklı olacak.

bu arada ben çıkıyom birazdan herkese iyi akşamlar.

evet güzelim bendim fakiri alan.bende baktım dediğin arzum turboya ama önermediler onu.dedimki fakirmi arzummu.kesinlikle fakir dediler.ben çeyizime kaldırdım.denemedim ama sitede çok araştırma yaptım.çeyizlerimiz bölümünde mutfak alaetlerine girince şarjlı süpürge başlığını tıklarsan tüm yorumları okuyabilirsin canım.arzumu kullanan arkadaşlarda memnun olduklarını yazmışlar ama en çok fakir önerildiği için ben fakir aldım.fiyatını da yanlış hatırlamıyosam 95 e ya da 90 a aldım

nan sen baa küfür etmedın demı:mymeka: ben ceyıs yapmaya gecen yıl mayısta basladım sanırsam öle bısey ck olmadıkı modası gecsın:dilcikar:
bende son kullanma tarhlerı gecmesın dıye bıan önce evlenmem lazım mandalın benı abısıne alcak işte :1rolleyes:

oyyy seni çok iy anlıyorum vallahi resmen süründürdü bu ay beni artık stresten midir nedir bilmiyorum böcükkk senağlama halada gelmedi biliyormusun ağrı sancı cabası senağlama

benım suan cok ağrımıyo ılac kullancamda sancım cok olursa
ayy bıde cnm çaklıt ıstıyı:asigim:

Sağol songacım, teşekkür ediyorum. Dediğin başlığa da bakıyorum hemen. Bu arada sana ve burcuya katılıyorum o modelin renginin banyoyu boğduğu konusunda

azra arkadaşım bir de benim gösterdiğim modeli koysana photoshopla bir bakalım nesıl durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…