meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3
Canım hepsi çok hoş iyi günlerde kullann :lepi: o turuncu yumuşak havludan annemde almış bana bide yanlarına kenar yaptı canım benim çok daha güzel oldu kaydirigubbakcemile3 sende iyi günlerde kullan :1hug:
Eudorabeta balım sende güle güle kullan havlunu. Kardeş oldu havlularımız o haldekaydirigubbakcemile5 Kenarı süslü daha kokoş olmuştur eminim a.smeraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3
Canım hepsi çok hoş iyi günlerde kullann :lepi: o turuncu yumuşak havludan annemde almış bana bide yanlarına kenar yaptı canım benim çok daha güzel oldu kaydirigubbakcemile3 sende iyi günlerde kullan :1hug:
Elisaa tatlişim aldığın herşey çok güzel. Özellikle pijama takımın çok şirin, babydoll takımın için söylenecek tek şey bayıldıııııımmmmmm :jeyyar: İyi günlerde kullan hepsini
bebişim evet pijama takımı çok şirin zaten kırmızı görünce dayanamıyorum :1rolleyes: çok teşekkür ederim tatlımmmŞeniz
Elissa siyah takımı çok beğendim,iyigünlerde kullan
Pashmina fıstığım çok mersi kaydirigubbakcemile2
evevt pınarcım benimde aklımda o kalmış neysem yarın halletces artıkın yok şimdi:)
hadı bakalım cnm ama aldıgı sıyah çok şik ole degılmı ?
elisaacım aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanman dilegiylee
slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar
slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?