Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Elisaa tatlişim aldığın herşey çok güzel. Özellikle pijama takımın çok şirin, babydoll takımın için söylenecek tek şey bayıldıııııımmmmmm :jeyyar: ıyi günlerde kullan hepsini

iyi akşamlar kızlar.modemimde arıza olduğu için 2 gündür netten uzağım neler yaptınız aldığınız cicileri gördüm hayırlı olsun hepinizin ki.banyo takımları niye bu kadar pahalı ki buarada 18-22 mart arası ankarada mobilya fuarı varmış kızlar kaçırmayın derim

slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar

elisaacım aldıkların çok güzel iyi günlerde kullanman dilegiylee

teşekkür ederim pınarcımmmŞeniz
slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar

hoşgeldin yeni gelina.s.
ayyyyy heyecan dotukta olmalı dimi kaydirigubbakcemile3

kına fotoğraflarını bekliyoruz pınarcıma.s

kızlarr hepinize topluca cevap vermek istedim kusura bakmazsanız vallahi şükür herşey yolunca heyecan var tabiki ama gururda var koca evi eşimle birlikte dizdikk düğünümüzü kendimiz yapıyoruzzz çok sıkıntı çektik ama hepsi bitti yarın yorulacağım için bugün keyifle sizin yanınızda olmak istedim

iyi akşamlar Pınar.. heyecan durumları nasıl :) kuruyemişler kınaların hazır mı

aa bu arada ayakkabı altı listesini sende aldınmı, ben varmıyım benn :)

vallahi canım böcük sağolsun listeyi hazırladı o gün birkaç saat içinde hemde aldım aldım almaz mıyım yazıcam isimleriii canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…