cnm güle güle kullan bornoz takımını çok beğendim nerden aldın ve ne kadar(bu en önemli soru)
bide fıstık yeşili çaydanlığın çok cici kaydirigubbakcemile5
esym çeyizini sermişsin değilmi
çeyiz serme bizim buralarda da var
hepside çok güsel güle güle kullan
ben vazgeçmedim kısss :):)
blörf yapıyorum belki hasırlardan vazgeçersiniz diye kaydirigubbakcemile3
esmy burası senin kendi evinmi ben anlayamadım serdinmi yoksa götürcenmi?pek bilmemde böle şeyleri öğrencez yavas yavas
tatlı tabağını, çatal, bıçağını ve fincanlarını kahwaltı tk olarak kullanmayı düşündüğün yemek takımım... amerikan serwisleride war tam 60 parça hemde 141 ytl:)
özel günlerde yatak örtüsü olarak kullanmayı düşündüğüm kokoş pike takımım... coton saten nevresim takımı ile birlikte 365 ytl... picnic collection markası... merak edenler için: pembesi, moru, siyahı, kırmızısı, bal köpüğü rengi de war...
daysinsolourstan aldığım pikeli nevresim takımı:) 75ytl almıştım geçen sene kampaya wardı:) bu sene sanırım 116 ytl...
daysincolourstan aldığım coton saten nevresim takımım 75 ytl almıştım bunuda kampanyadan...
çeyizime aldığım ilk nevresimin ve ilk daysincoloursı keşfedişim:) iki sene önce 110a almıştım...
coton saten nevresimim geçen sene daysincolourstan gene kampanyadan 75ytl almıştım:)
meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3
bunlarda komşumuzdan satın aldığım mutfak havlularım
Günlük kullanım için aldığım özdilek havlum. Yumuşacıkkk hihoyyyt
Özdilek bambu havlum. Fotoğraf makinesinde turkuazın rengi soluk çıkmış aslında çok daha canlı bir turkuaz :1rolleyes::
bi iç çamaşırı ve pijama mağazasında % 50 indirim vardı. Tabi kaçırırmıyımkaydirigubbakcemile3 Lolitenin bu pijamasını 22 tl'ye aldım:lepi: Zaten taytlı bir takım almak istiyordum birde kırmızı olunca rengi içime çok sindi :asigim::
ve buda yine % 50 indirimli aldığım New Night marka Babydoll takımım2 parça stringide var. 19 tl
Kızlar bende aldım sizin sunset geceliklerinizden biraz geç oldu ama.1 tanecik aldım şimdilik ama çok hoşuma gitti devamınıda alacağım.
ayyy bugünde geçiooo yaaaaa
bende bu modelden alacağım....asında beğendim model çiçekli böcekli olankaydirigubbakcemile2..ama nişanlım ne bu evimiz anasıfımı olucak dedi.:mymeka:..bunda karar kıldık.:sm_cool:..kızlar bu takımı istanbulda uygun fiyata nerden alabilirim?:uhm:
meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3
kızlar bu çamaşırı alan bana özelden haber versin bişi sorcam burcu senmiydim o
slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar
kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?
kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?