Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandalın abınde sen gıbı hemen vazgecermı:mymeka: napım anam ek iş yapsın ozmn onun bı aylığı ıle kombıne alamayık ama olsun genede onemlı olan aşk demı:roflol:

ben vazgeçmedim kısss :):)
blörf yapıyorum belki hasırlardan vazgeçersiniz diye kaydirigubbakcemile3

esmy daha cok koy yaa ben bayılıım ceyıs ızlemeye bende sercem ınş hepsını ı gunlerde kullan cnmcım

cnm güle güle kullan bornoz takımını çok beğendim nerden aldın ve ne kadar(bu en önemli soru)

bide fıstık yeşili çaydanlığın çok cici kaydirigubbakcemile5

BORNIZLAR EMINONU AMA VALAL FIYAT KONUSUDNA COK HAFIZA KAYBIM VAR
CAYDANLIKTA KUTAHYA PORS. HUZURDAN ALMISTIM a.s.

esmy burası senin kendi evinmi ben anlayamadım serdinmi yoksa götürcenmi?pek bilmemde böle şeyleri öğrencez yavas yavas

Kızlar bende maaşı alınca kendimi alışverişe vuruyom ne olacak bu halim aldıklarımı sizinle paylaşıyım
bunlar iç çamaşırlarım orkide marka(ilk defa duydum bende ama kaliteli ürünleri çokta pahalı değil ayrıca)

bunu çok beğenerek aldım önden klipsli sırt kısmında dantel var siyahını aldım(29 TL)

bunun kırmızısını aldım
gelelim temizlik için aldıklarıma dün bi teyze gelmiş anneme amway in loc die bi temizleyicisini satmış annem banada almış içinizde kullanan var mı?herkes çok iyi olduğunu söylüyo özellikle toz aldığınızda uzun süre parlak duruyomuş

bunlarda mikrofiber temizlik bezlerim cam bezi,yer bezi,toz bezi...

en son olarak mutfak önlüğüm 3 liraya aldım

esmy burası senin kendi evinmi ben anlayamadım serdinmi yoksa götürcenmi?pek bilmemde böle şeyleri öğrencez yavas yavas

serdım kendı evım kendı derken anamın evı annem serdı akrablarkomsular geldı baktı
sonra 1-2 hafta sonra cıcı eve goturcez orda sermıycez yerlestırcez

sınay:jeyyar: gule gule kullan bacı hepsı süper ama benım borcum cok bakmıyom fazl szıın resımlere :roflol:

kmşu konuş gız arkandayım

canım burdaki yemek takımın çok hoşş markası nedir acaba

hepsini çok beğendim canım.güle güle kullan

pokoo, hoşgeldin bu sayfalarda yenisin sanırsam:)
ben söyliyim hemencik. schaffer marka o takımlar

günaydın kısçeler

Kızlar bende aldım sizin sunset geceliklerinizden biraz geç oldu ama.1 tanecik aldım şimdilik ama çok hoşuma gitti devamınıda alacağım.

iyi günlerde kullan

ayyy bugünde geçiooo yaaaaa

heyecan durumu nasıl :)

benimkide evi kreşe çevirmemden korkuyor
bunların hepsimi aynı

meraba kızlar
aldığım cicoşlarımı ekliyorum.
özdilek mutfak kurulama bezlerimi geçtiğimiz ay almıştım kaydirigubbakcemile3

hepsini iyi günlerde kullan
pijamana bittim

kızlar bu çamaşırı alan bana özelden haber versin bişi sorcam burcu senmiydim o

burcu :lepi:

slmmm kızlar yarın kına gecesi varr bekarlığımın son akşamını sizinle geçireyim dedim hepinize iyi akşamlar

ay ne güzel ya darısı hayırlısıyla başımıza
elbiseni görmedik amaaa

kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?

dün görmüştüm bunu bayıldım

14 Mart-Gamze
14 Mart-Pınar
12 Nisan-Esmy
18 Nisan Tubiş (dorudur umarım)
19 Nisan-Eccu
26 Nisan- Esra Karadeniz
26 Nisan-Hayat87
30 Mayıs- Gulçehre
14 Haziran- Arsima
14 Haziran- Hayatım
20 Haziran-Mandilin
21 Haziran- Başıyazmalıkız
26 Haziran- Sinay
12 Temmuz-Buket
16 Temmuz- Burcuözge
1 Ağustos- Offff
4 Ağustos- Sulfat
8 Ağustos- Oveg

kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?

güzelim bunu nereye koyacağına bağlı gerekli olup olmadığı.bence evin içinde paspasa gerek yok ama giriş kapının önüne koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…