Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

herkese günayddınn benım düğün tarihim 19 hazıran kızlar benı de lısteye eklermısınız benımle aynı gun olan bırı daha vardı ısmını hatırlamıyorumm

emsy çeyizlerıne bayıldım

poko nevresım takımların çok güzel özellıkle ılk aldıgını çok beğendım

burcu özge sıyah babydoll un çok güzel ınt sıtesınden aldıysan özele atabılırmısın çok sevınırım

bır arkadaşında mutfak havlularını çok beğendım aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayın kızlar

herkesek yenıden günaydınn iyi günlerrr ....

sinay21 çaraşırlar çok güzel gerçekten hayırlı olsun.bu gösterdiğin temizlikl ürününü annemde kullanıyordu çok memnundu iyi temizliyor güle güle kullan.

esmy çeyizlerin çok güzel iyi günlerde kullan sende.Bu çeyiz serme olayı zahmetli olmuyo mu:) ser topla oo ama güzel bir gelenek aslında.

kızlar evport un internet sitesinde sipariş vericem de bunları vermeyi düşünüyorum ne dersiniz?hepsi 101 ytl tutuyor.kargo ücreti yok 100 üstü olunca.
fiyatlarını da yazıyorum bi bakın da yorum yapın banaaaa

silikon eldiven seti =2.90

seramik fırın kabı 8.90

lavabo pompası 12.50

ikili çerezlik 14.50

devamı geliyorrr

tesekkruelr yorum yapan yapmayan herkeze muck
zahmetlıdır evet ama ben ısteyken oldu hepsi hihoyyyt
anneme oldu zzaahmet yanısenağlama

14 Mart-Gamze
14 Mart-Pınar
12 Nisan-Esmy
18 Nisan Tubiş (dorudur umarım)
19 Nisan-Eccu
26 Nisan- Esra Karadeniz
26 Nisan-Hayat87
30 Mayıs- Gulçehre
14 Haziran- Arsima
14 Haziran- Hayatım
19 Haziran-Minietek
20 Haziran-Mandilin
21 Haziran- Başıyazmalıkız
26 Haziran- Sinay
12 Temmuz-Buket
16 Temmuz- Burcuözge
1 Ağustos- Offff
4 Ağustos- Sulfat
8 Ağustos- Oveg

sinay çamaşırlarına bayıldım cnm hele o en alttaki süperr

esmy şimdi anladım cnm bizim burdada yapmak isteyen öle yapıo

komşiii dur sen dur ben daha niler isticemm

3lü saklama kabı 14.90

faraş süpürge 18.90

poşet çay kabı 21.50

bunların dışında burçlu çay tabakları var tanesi 1.75 tl onlardan 2 tane vardı 4 tane daha alıyorum takım yapmak için..
bu kadar

esmy arkadaşım ilk resimdeki tupperlardan tencere takımlarından bende aldım.kızlar hatta bahsediyordum ya 1 saat boyunca yemeği sıcak tutma özelliği var diye.işte bu tencereler.ben iki tane aldım.küçük ve ortanca boyundan aldım. kaydirigubbakcemile5

o bu diye söyleyememde
böyle ufak tefek görünen şeylere o kadar vermek çok diye geldi bana
tabi yinede sen bilirsin ben fikrimi söyledim

tesekkruelr yorum yapan yapmayan herkeze muck
zahmetlıdır evet ama ben ısteyken oldu hepsi hihoyyyt
anneme oldu zzaahmet yanısenağlama

ESMY, çok tebrik ederim, inşallah sağlıkla huzurla kullanırsın cici eşyalarını, kendi evinde a.s.

Böcük siz de çok zorlamayın erkek tarafını ya, makul ol biraz bak yoksa bu yaşta evde kalırsın. ayrıca mandilinin söylediği doğru bu zamanda en garanti iş memurluk, kimin ne olacağı belli olmuyor bak gözünü korkutiyim azıcık

banada biraz fazla geldi canım nebilim bunlar ufak şeyler uygun fiyata alınabilir diye düşünüyorum tabi sen bilirsin.

komşu gasolıne ne dıyı duyyon mu ben gelınım konuşmam sen cvp ver ona:roflol:

mesela lavoba pompası pahalı ürünlerden biri.bende heveslenbdim ama fiyatına bakınca o kadar verilmez gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…