ESMY, çok tebrik ederim, inşallah sağlıkla huzurla kullanırsın cici eşyalarını, kendi evinde a.s.
Böcük siz de çok zorlamayın erkek tarafını ya, makul ol biraz bak yoksa bu yaşta evde kalırsın. ayrıca mandilinin söylediği doğru bu zamanda en garanti iş memurluk, kimin ne olacağı belli olmuyor bak gözünü korkutiyim azıcık
eee benım ceyısım 1 odaya nasıl sığcakfisfisfis
gasoline erkek trafı galiba :)
neee evde kalmakmı hahaytt bizim kızımız tazecik daha 22 sinde kaydirigubbakcemile3
elini sallasa ellisi sırnaşık şey
tum eve serersın seketimmhihoyyyt
neee evde kalmakmı hahaytt bizim kızımız tazecik daha 22 sinde kaydirigubbakcemile3
elini sallasa ellisi sırnaşık şey
memurdan iyisinmi bulucak böcükkaydirigubbakcemile3
şu devirde en garanti iş değilmi :lepi:
sizin kocişler ne iş yapiii:icecream:
22 bılem olmadım cnm buluşmada kutlarık artık 22,yaşımıda:dilcikar: bu kız benı kıskanıyo sor bakım kendısı kac yasındaymış:dilcikar:
Herkese merhaba kızlar. Ben geldim ama çok hastayım. Malum dönem ve ağrıdan sancıdan kıvranıyorum :çok üzgünüm: Yine de buraya göz atmadan duramadım, bir bakayım neler kaynatılmış
böcüğüm ucuza kapatmaya çalışıolar hasırdan vazgeçmeyisss okadar çeyis yaptık valla:))
Herkese merhaba kızlar. Ben geldim ama çok hastayım. Malum dönem ve ağrıdan sancıdan kıvranıyorum :çok üzgünüm: Yine de buraya göz atmadan duramadım, bir bakayım neler kaynatılmış
yaa bu damadın evi varmı bakalım kiradamı oturcak kızımız hıııııı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?