Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hımm yani ne bilim dışardaki fiyatlara göre uygun geldiler bana..faraş süpürge tarzı bişy alcaktım zaten lavabo pompası da değişik geldi..sağol canım fikrini söylediğin için.ama bi bakıma da ayrı ayrı almaya kalksam da yine toplayınca bu tarz şeyler bu fiyata gelmiş oluyor.
dışarıda bunlardan daha uyguna aldım ya da gördüm diyen var mı peki arkadaşlar?

valla gördüysem hatırlamıyorum
çünk o kadarçok şeye bakıyor ve fiyatalıyorumki
kafamda ürünler fiyatlar ucusuyor :)
tabi bide şu var çok beğendiysen bazen fiyatı görmez gözümüz o zaman al derim

hakkında hayırlısı şeker

neee evde kalmakmı hahaytt bizim kızımız tazecik daha 22 sinde kaydirigubbakcemile3
elini sallasa ellisi sırnaşık şey

songa , arsima çok teşekkür ederim tatlişlerim.
bu arada sulfat iç çamaşırların harika güle güle kullan

neee evde kalmakmı hahaytt bizim kızımız tazecik daha 22 sinde kaydirigubbakcemile3
elini sallasa ellisi sırnaşık şey

22 bılem olmadım cnm buluşmada kutlarık artık 22,yaşımıda:dilcikar: bu kız benı kıskanıyo sor bakım kendısı kac yasındaymış:dilcikar:
tum eve serersın seketimmhihoyyyt

tum eve bızde hıc serılmezkı zaten 4 oda 1 salon evımız yengemle yasıyorum onların dığer odalar bı oda benım bıde annemın yatak odası var annemın yatak odasına sermeyı düşünüyorum bakcem artık herhalde bazılarını acmam anca öle :bbo: gecen yıl patronum evlendı eşı sermıstı mutfak ıle bı odaya ama herseyı açmıstı hıc hoş durmuyordu ölede mutfakta mesela cay tabkları kasıkları tahta kasıkları bıle acmıstı göz yorucu ıdı:1closedeyes:

memurdan iyisinmi bulucak böcükkaydirigubbakcemile3
şu devirde en garanti iş değilmi :lepi:
sizin kocişler ne iş yapiii:icecream:

vallahi içimden geçeni okudun...
özel sektördekiler sapır sapır işten çıkartılıyor. memur ay başında takkk parasını alıyor. bence memurdan başkasına vermeyin :roflol: böcük kaçırma çocuğuuu:roflol:

tum eve bızde hıc serılmezkı zaten 4 oda 1 salon evımız yengemle yasıyorum onların dığer odalar bı oda benım bıde annemın yatak odası var annemın yatak odasına sermeyı düşünüyorum bakcem artık herhalde bazılarını acmam anca öle :bbo: gecen yıl patronum evlendı eşı sermıstı mutfak ıle bı odaya ama herseyı açmıstı hıc hoş durmuyordu ölede mutfakta mesela cay tabkları kasıkları tahta kasıkları bıle acmıstı göz yorucu ıdı:1closedeyes:[/QUOTE]

evet cnm herseyı acına hos olmaz bende utuyu ne bılım tost mak cart curt cıcıs pıjamlarımı ıc gıyımlerı felan acmadım delikafadulden
sızın oralr nere
ya birde ne diem barış akarsu hayranımıısın tanısma fırsatım olmustu kendısıyle

22 bılem olmadım cnm buluşmada kutlarık artık 22,yaşımıda:dilcikar: bu kız benı kıskanıyo sor bakım kendısı kac yasındaymış:dilcikar:

anacııımm, kurt kocayınca kuzuların maskarası mı oluyordu neydi :roflol:
28 in içindeyim, daha parmağımda yüzük bilem yok nooolmuuuş :dilcikar:

böcük kesin sen benden önce gidiceksin zaten, ona şüphem yok :teytey:

Herkese merhaba kızlar. Ben geldim ama çok hastayım. Malum dönem ve ağrıdan sancıdan kıvranıyorum :çok üzgünüm: Yine de buraya göz atmadan duramadım, bir bakayım neler kaynatılmış

Herkese merhaba kızlar. Ben geldim ama çok hastayım. Malum dönem ve ağrıdan sancıdan kıvranıyorum :çok üzgünüm: Yine de buraya göz atmadan duramadım, bir bakayım neler kaynatılmış

aynısıda ben canım iilaç iç gece bi apranax içtim şimdide bir parol daha iyiyim ... :teselli:

böcüğüm ucuza kapatmaya çalışıolar hasırdan vazgeçmeyisss okadar çeyis yaptık valla:))

gelin hanım ın tuzu kuru tabi
bu arada Gamze, tekrar içimden geldi söyliyeyim, belki başka fırsat olmaz tekrar, çoook çoook çok tebrik ederim, Allah bir yastıkta kocatsın inş., minik minik bebişlerle, kahkahalarla yankılansın güzel evin.

geçmiş olsun aynen gece uyuuymadım cok kotuuym

yaa bu damadın evi varmı bakalım kiradamı oturcak kızımız hıııııı:)))

böcük , ben kirada da otururum, mal mülk dünya malıdır, amaaan boşverin diyodu ama bilemeyiz ki şimdi, baldızlar izin verir mi kira da oturmasına :)))))

aayy yavrum benim :teselli:
biliyorsun dün ben bu durumdaydım kaç gündür sürünüyordum bu gün bomba gibiyim maşallah:sm_cool:
sanada geçmişer olsun kuzucuğum... ayy çok iyi biliyorum şu anki durumunu :çok üzgünüm:

bimden çöp kovamıda aldım dışı çelik 25 ytl....sositososito beyaz eşyama uyar diye...

esmy ve snaycım cicilerinizi güle güle kullanmak nasp etsn allahn. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…