Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

burcu haklısın cnm onlarda lazım ama ben çöp poşetinin resmini koyarken inanın içimin yağları eridi kaydirigubbakcemile3

anladım cnm sen bılırsın tatlım
burcu ebnım cnm sıkılıo ya herp bıseyler alasım var amme para yok
ayy taçlarda ındrım var yemek takımları süper mıgrosa carrefoura gtmek ıstıyom ama borclarım koyvermıyo gıdem

migrosta olan ne kızlar çok mu faransız kaldım sohbete fisfisfis
taçın sitesine baktım yok indirim filan
sadece yorganlarda kampanya var

tşk ederim buketcim. Benimde çok hoşuma gidiyor tavuk yumurtalık migrosa sık sık giderim ama hiç göremedim.
Sohbet etmeden olmuyor ki kuzular yaa. Sohbet olmasın deniliyor ya bu topikte. Ama sormadan da olmuyorkii

olabilir bencede
ama genel bir başlık olmalı buketcim
Yani hani mevsimlere göre ayrılıyor ya sonbahar gelinleri , kış , yaz.. vs.. gelinleri diye. Bu hoşuma gitmiyor benim. Aynen bu topikte olduğu gibi yine herkesi bir araya getiren bir sohbet topiki olmalı.

şekercim benimde hep alasım var ama benimde para suyunu çekti:roflol:
npalım hayallerimiz var en azından paramız olmasada :1rolleyes: fakirin tesellisimi umut derler ya ona benzedi:roflol:

elissam belki migrostan migrosa fark gösteriyorsa bilmem de buraya geliyr vallahi arada görmüşlüğüm var ben bakarım sizin için kuzucuklarŞeniz

YA bi oylama yapalımda birleşelim ozaman diğerleriylede

vallahi yavrucum daha önce denedik sade resim koymalı yürümedi biliyorsun herkes burdan devam etmek istedi...
vallahi bende girmyip girmeyip birden girince çok ilerlemiş oluyor gözlerim yoruluyor ama genede kendimi bu topikten alamıyorum malesef...
o yüzden ben çözüm öneremiycem kendi adıma...
çünkü aynı tadı vermiyor nedense buraya alıştık diyemidir nedir :sm_confused:

burcum bende aynen öleyım sımdık burdan bısey gorduk onla ılgılı soru sorcaz yada arada oldu ya arkdasımızın düğünü yakın onu tsellı etcez yada arada gelınlemızın moralı yuksek tutmak ıcın espırıler yapılcak (mandalın ve benım aramda olan gıbı)yanı şöle mı olcak gel burcu sana bısey dıycem dığer topıce mı demek lazım ya ben sustum konustukca batıyom ben bısey bılmıyom ablalarm:roflol:

vallahi böcükçüm çözümü bende bilmiyorum çözümü olan varsa söyler bizde bakarız uyarsa kafamıza uygularız...
yani bazen doğaçlama gelişiyor. şmdi gmzem dün burda yazarken gmze git başka topiğe bizde geliyoruz denmez be kuzum...

Kızlar eşyalarım geliyor yavaş yavaş. Dün akşam öylesine bir uğradım evime yarın gidip detaylı bakacağım. Alalacele resmini çektim birkaç eşyamın..
Koltuk takımımdan bir örnek...

Salon tüllerimden örnek..

Yatak odamdan bir örnek..

Ayrıntılı resimleri Pazartesi eklerim...

esrammm delikafadulden
canım seninde mi eşyalar geldi yaa ay zamana zaldıkça böyle artık büyük eşyalar görüyoruz ayy heycanlanıyorum vallahii:sm_cool:
bede biran önce evimi kurmak istiyorummmmmmmmm:dance:

Eeee şurda ne kadar zamanımız kaldı tatlım.Yavaş yavaş tamamlıyoruz eşyaları. Çoğu gitti azı kaldı. Rabbim herkeze nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…